|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
Zaslal: po březen 24, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | mademoiselle napsal: | | JPS, ja uz jsem l-karnitin uzivala a zvysoval mi vykon pri behu.. Jak to bylo se spalovanim, to nevim.. |
Když jsem L-carnitin užíval, zvyšoval se mi výkon při jízdě na kole. |
Kdyz sem jezdil pravidelne na kole, taky se mi zvysoval vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
JPS, no ale ja tedy rozdil rozhodne poznam.. Kdyz jsem beham rano nalacno bez karnitinu, tak jsem byla mnohem vycerpanejsi, nez s nim. A neni to otazka zvysovani vykonu pravidelnosti, beham asi ctyri roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | | JPS, no ale ja tedy rozdil rozhodne poznam.. Kdyz jsem beham rano nalacno bez karnitinu, tak jsem byla mnohem vycerpanejsi, nez s nim. A neni to otazka zvysovani vykonu pravidelnosti, beham asi ctyri roky. |
Treba ses tech 5% co nema dostatecnou tvorbu karnitinu
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
|
| nahoru |
|
 |
Mihulík
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | Jestli je to placebo, tak mi je to, jak uz jsem rekla, jedno . Hlavne, ze se mi pak lepe beha
JPS, treba |
Mademo,
a nechceš radši zkusit něco jiného?Najdeš spoustu jiných látek/preparátů ,u který není účinek tak poměrně jasně zavrhován jako u karnitinu ,a navíc bych řekl,že vyjdou levněji.....no ale pokud ti to šlape a vyhovuje ti to...
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
Mihuliku, zatim nemam duvod zkouset neco jineho.. Ted bych ale spis potrebovala neco, co snizuje chut na sladke. Myslite, ze to muze byt zpusobene tim, ze nejsem zrovna fanousek masa?
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | | Mihuliku, zatim nemam duvod zkouset neco jineho.. Ted bych ale spis potrebovala neco, co snizuje chut na sladke. Myslite, ze to muze byt zpusobene tim, ze nejsem zrovna fanousek masa? |
Asi mas spatne poskladanej jidelnicek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mihulík
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
| mademoiselle napsal: | | Mihuliku, zatim nemam duvod zkouset neco jineho.. Ted bych ale spis potrebovala neco, co snizuje chut na sladke. Myslite, ze to muze byt zpusobene tim, ze nejsem zrovna fanousek masa? |
no,ve dvou z těch výrobků,co uváděl výše Mára "něco" takové je...ale to jsou zrovna výrobky,která pro tebe nebudou...takže nic...jinak já na sladké doporučuji jednoduchou věc-vyhývat se cukrům,který příliš zvyšují inzulín-vyzkoušeno a funguje to...uvádí se chrom,ale co já vím,tak lidi po tom chytili naopak ještě větší žravost ,ale já s tím zkušenosti nemám,ale i tak nedoporučuji...
|
|
| nahoru |
|
 |
mademoiselle

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
JPS, to je dost mozne.. :)
Mihuliku, jojo, o chromu jsem slysela to same, tak jsem ho ani nezkousela.
Ale ted jsem asi dost OT..
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | maria napsal: | | JPS napsal: | | Carnitin je nahovno.Tezky placebo. |
to by ma tiež zaujímalo,či si to bral? |
Jo bral.Mnel sem od aminostaru.Zhoduje se na tom vic lidi.Tot moje zkusenost, tobe to treba slape. |
takže bral?ok, ale vysvetli mi načo si to Ty bral? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Mihulík napsal: | | mademoiselle napsal: | | Mihuliku, zatim nemam duvod zkouset neco jineho.. Ted bych ale spis potrebovala neco, co snizuje chut na sladke. Myslite, ze to muze byt zpusobene tim, ze nejsem zrovna fanousek masa? |
no,ve dvou z těch výrobků,co uváděl výše Mára "něco" takové je...ale to jsou zrovna výrobky,která pro tebe nebudou...takže nic...jinak já na sladké doporučuji jednoduchou věc- vyhývat se cukrům,který příliš zvyšují inzulín -vyzkoušeno a funguje to...uvádí se chrom,ale co já vím,tak lidi po tom chytili naopak ještě větší žravost ,ale já s tím zkušenosti nemám,ale i tak nedoporučuji... |
ide o to nerozkolísať si hladinu cukru v krvi, niečo ako u alkoholika, dáš trochu a už to nevieš zastaviť _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | JPS napsal: | | maria napsal: | | JPS napsal: | | Carnitin je nahovno.Tezky placebo. |
to by ma tiež zaujímalo,či si to bral? |
Jo bral.Mnel sem od aminostaru.Zhoduje se na tom vic lidi.Tot moje zkusenost, tobe to treba slape. |
takže bral?ok, ale vysvetli mi načo si to Ty bral? |
Zacatky, veril sem kazde reklame.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
koľko si mal kg keď si to bral? _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | koľko si mal kg keď si to bral? |
Z hlavy? to ti nepovim, jen vim ze vaha se nehla.A sadla sem mel dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|