|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:20 pm Předmět: |
|
|
Pičo, hlavně, že ti tu 2165456x lidí napíše, že sem ji po zaražení mrtvýho tahu zlepšili záda.
To asi nemá žádnou hodnotu. P
ro tebe to je asi to samý jakože jedná bába povídala na trhu, ale ty lidi maj aspoň narozdíl od tebe nějaký výsledky a nevypadaj jak kus hovna na klacku.
Nevím proč sem teda lezeš a cpeš tu do lidí nějaký svoje domněnky a rozumy, kdyz se nad tim nejseš ani ochotnej pozastavit a zamyslet.
Přesně jak píše Cizo, nech si někym ukazat spravnou techniku a začni zlehka.
Tim nic neposereš.
Když to bude bolet tak se na to vykašleš, když ne tak pojedeš.
Ja nevim co pořád hrotíš.
Vole zabij se, smetak, kterej už nakej patek cvičí říká, že je to pro tebe nejlepší. Zítra očekávam report! _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 2:26 am Předmět: |
|
|
| pecina napsal: | Tak sem si ted udělal chvilku a dobře sem se nasmál. Venco ty seš fakt klasa . Skoliozu má každej druhej člověk. To že si vyrostl na 172 není chyba cvičení ale toho že po ránu nejíš nesqiq (nebo jak se to píše). A chvílema si úplně protiřečíš. Su starej jak ty, skoliozu sem měl tak, začal sem cvičit a skolioza se zlepšila. MT mně problemy nedělaj. Je to prostě o tom že ti slovo trenink nic neříká, ty znáš akorát no tak pudu na bench pak si dám bicák a půjdu dom abych se náhodou nespotil. |
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja, nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 6:51 am Předmět: |
|
|
venco divne mne se skolioza nezlepsila tema fyzioterapeutickymi cvikami....s lordozou by teda dle clanku meli cvicit MT (otaznik)to mi pride teprve na pater a zada nejvetsi hnusarna. pokud je skoliotik s rovnyma zadama (bez lordozy) at dela, ale ne extremne maxima, a nekdo mu hlida rovne zada, a je to ne.
ale jsou lidi, kterym se skolioza srovnala MT....dobrou techniou ale jiste.
|
|
| nahoru |
|
 |
nula
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 7:02 am Předmět: |
|
|
Kdesi jsem četl, že průměrný muž bílé pleti mezi 18 až 40 lety zatáhne asi 130kg a zatlačí snad 63kg (jestli si to nepamatuju přesně, tak odchylka nebude velká). Testováno bylo minimálně několik desítek náhodně vybraných jedinců z běžný populace. Možná o tom bude někdo vědět víc. Už jsem ale viděl nejednoho rachytika zatáhnout kolem těch 130.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 7:41 am Předmět: |
|
|
ja tomu verim....sice mam jen dukaz, ze spoluzak an zakladce byl v pace nejlepsi ze 20ti kluku, a to byl hubenour. Horolezci jsou vestinou tez hubeni a zvedaji se nekolikrat (u prevysu hlavne)
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | pecina napsal: | Tak sem si ted udělal chvilku a dobře sem se nasmál. Venco ty seš fakt klasa . Skoliozu má každej druhej člověk. To že si vyrostl na 172 není chyba cvičení ale toho že po ránu nejíš nesqiq (nebo jak se to píše). A chvílema si úplně protiřečíš. Su starej jak ty, skoliozu sem měl tak, začal sem cvičit a skolioza se zlepšila. MT mně problemy nedělaj. Je to prostě o tom že ti slovo trenink nic neříká, ty znáš akorát no tak pudu na bench pak si dám bicák a půjdu dom abych se náhodou nespotil. |
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja , nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce |
Kde si proboha přišel na to, že je benč nějakym univerzálnim ukazatelem síly? Jeo to jeden z mnoha cviků, v porování se spoustou jiných nijak extrémně komplexní (nekamenovat) Znam pár vzpěračů co zabenčuje míň než ty, ale co se týče síly tak jsou úplně někde jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
Ja bych tomu kretenovi dal ban , ty sracky co tady pise to uz se fakt neda ... ale samosrejme nejlepsi by bylo par facek a idealni - ustavni leceni ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | pecina napsal: | Tak sem si ted udělal chvilku a dobře sem se nasmál. Venco ty seš fakt klasa . Skoliozu má každej druhej člověk. To že si vyrostl na 172 není chyba cvičení ale toho že po ránu nejíš nesqiq (nebo jak se to píše). A chvílema si úplně protiřečíš. Su starej jak ty, skoliozu sem měl tak, začal sem cvičit a skolioza se zlepšila. MT mně problemy nedělaj. Je to prostě o tom že ti slovo trenink nic neříká, ty znáš akorát no tak pudu na bench pak si dám bicák a půjdu dom abych se náhodou nespotil. |
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja, nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce |
venco my tu nemame 15rokov a nechodime cvicit aby sme si potom honcovali v hospode kto da viac na benchi..uz by si si to mohol uvedomit
pre mna za mna dvihni aj 250kg kym budes mat tvoju hlavu na ramenach bude ti to nic platne lebo aj tak budes len na smiech.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja, nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce |
no vidis, mysme s tatou vyndali motor z auta,a nesli sme ho kus az na vozejk......
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
| by PeITeeR napsal: | jakto ze jeste Demenca nema ban ASi zalozim novej topic s hlasovanim o Demencovo osudu...Venca receny Demenca alias Blabol..... |
taková anketa tu už jednou byla, bohužel nejde ji vyhovět, protože tím že je hloupý neporušuje zatím žádná pravidla :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 11:51 am Předmět: |
|
|
nuz tak potom bud zmente pravidla, alebo spravte vynimku _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|