|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kolik jste na začátku cvičení zvedali na MT? |
| méně než 50kg |
|
11% |
[ 32 ] |
| 50 - 75kg |
|
26% |
[ 75 ] |
| 75 - 100kg |
|
28% |
[ 79 ] |
| 100 - 125kg |
|
12% |
[ 34 ] |
| 125 - 150kg |
|
8% |
[ 25 ] |
| 150 - 175kg |
|
3% |
[ 10 ] |
| 175 - 200kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| 200 - 250kg |
|
1% |
[ 4 ] |
| 250 - 300kg |
|
1% |
[ 3 ] |
| více než 300kg |
|
3% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 278 |
|
| Autor |
Zpráva |
Saphenus
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petrbaterka
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
BGS

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
3krat som isiel cvicit mrtvolu, a postupne som si nakladal viac a aviac a vysplhalo sa to na 110kg _________________ [url=http://www.metalmilitia.sk/][img:e0737db5c1]http://img199.imageshack.us/img199/3332/metalbanner800.jpg[/img:e0737db5c1][/url]
There is no easy way out, no shortcuts, start training hard or go home and stay average for rest of your life!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
Twe venco ty ses posral v kine ne? co to pises za blbosti? si myslis ze ses nakej bourak, kdyz prasackou technikou trochu neco zatlacis? trosku namyslenej ne?
nerikali ti doma, ze bys mel naslouchat lidem, kteri jsou strarsi nez ty a o danem tematu toho vedi 100x vic nez ty? _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
| hytuk napsal: | | venca.v napsal: | | pecina napsal: | Tak sem si ted udělal chvilku a dobře sem se nasmál. Venco ty seš fakt klasa . Skoliozu má každej druhej člověk. To že si vyrostl na 172 není chyba cvičení ale toho že po ránu nejíš nesqiq (nebo jak se to píše). A chvílema si úplně protiřečíš. Su starej jak ty, skoliozu sem měl tak, začal sem cvičit a skolioza se zlepšila. MT mně problemy nedělaj. Je to prostě o tom že ti slovo trenink nic neříká, ty znáš akorát no tak pudu na bench pak si dám bicák a půjdu dom abych se náhodou nespotil. |
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja , nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce |
Kde si proboha přišel na to, že je benč nějakym univerzálnim ukazatelem síly? Jeo to jeden z mnoha cviků, v porování se spoustou jiných nijak extrémně komplexní (nekamenovat) Znam pár vzpěračů co zabenčuje míň než ty, ale co se týče síly tak jsou úplně někde jinde... |
Me tady furt kazdej rika ze mam silu jenom na bench, pochybuju ze tady zvednou vsichni na bicepsy s EZ vic nez svoji vahu, na koncentr. zdvihy vic nez pulku svoji vahy....., nekdo urcite jo, ale ty co se do me nejvic serou sou se silou zase jinde nez sem ja, asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | venca.v napsal: | | Me tady furt kazdej rika ze mam silu jenom na bench, pochybuju ze tady zvednou vsichni na bicepsy s EZ vic nez svoji vahu, na koncentr. zdvihy vic nez pulku svoji vahy....., nekdo urcite jo, ale ty co se do me nejvic serou sou se silou zase jinde nez sem ja, asi tak | Nás to právě všechny sere a rýpeme do tebe jen kvůli tomu. V podstatě nám nejde o to, že si kurvíš tělo, to klidně dělej dál. Mě je to třeba úplně volný. Ale ty tvoje výkony nám hrozně nejdou překousnout. |
Vy ´jste totiz presvedceny o tom, ze urcite mate ve vsem pravdu, vsechno vite, vsechno znate, a jinak to bejt nemuze, ja vim to, ze o posilovani nevim skoro nic, ale po tech par letech uz vim, co je pro me dobry, a moje vykony tomu taky odpovidaji, mohlo by to bejt lepsi, ale co se da delat, a tady na na foru je par % lidi co naky vykony maji, zbytek jenom rejpe do takovejch jako sem ja, ty co ty vykony maj a sou s nima spokojeny, tak se me ani nevsimnou, protoze vi ze to nema cenu, ale takovy jako je poldi, kterej cvici dva mesice a dela ze vi o posilovani uplne vsechno, takovy me teda fakt nerozhodi, proste kdyz chcete radit, tak to necim aspon dokazte, nebo budte zticha, beru to treba od takovejch jako je schwaca, cizopasnik, atd, ale ty co zacinaji posilovat a uz maji plnou hubu kecu, tak to fakt nevim, ja posiluju 3tim rokem, a priznavam ze o tom nevim skoro nic, a to ze se nekdo nadrti knizky a sam nezkusil skoro nic, tak at mi neradi
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | daymoon napsal: | | venca.v napsal: | | Me tady furt kazdej rika ze mam silu jenom na bench, pochybuju ze tady zvednou vsichni na bicepsy s EZ vic nez svoji vahu, na koncentr. zdvihy vic nez pulku svoji vahy....., nekdo urcite jo, ale ty co se do me nejvic serou sou se silou zase jinde nez sem ja, asi tak | Nás to právě všechny sere a rýpeme do tebe jen kvůli tomu. V podstatě nám nejde o to, že si kurvíš tělo, to klidně dělej dál. Mě je to třeba úplně volný. Ale ty tvoje výkony nám hrozně nejdou překousnout. |
Vy ´jste totiz presvedceny o tom, ze urcite mate ve vsem pravdu, vsechno vite, vsechno znate, a jinak to bejt nemuze, ja vim to, ze o posilovani nevim skoro nic, ale po tech par letech uz vim, co je pro me dobry, a moje vykony tomu taky odpovidaji, mohlo by to bejt lepsi, ale co se da delat, a tady na na foru je par % lidi co naky vykony maji, zbytek jenom rejpe do takovejch jako sem ja, ty co ty vykony maj a sou s nima spokojeny, tak se me ani nevsimnou, protoze vi ze to nema cenu, ale takovy jako je poldi, kterej cvici dva mesice a dela ze vi o posilovani uplne vsechno, takovy me teda fakt nerozhodi, proste kdyz chcete radit, tak to necim aspon dokazte, nebo budte zticha, beru to treba od takovejch jako je schwaca, cizopasnik, atd, ale ty co zacinaji posilovat a uz maji plnou hubu kecu, tak to fakt nevim, ja posiluju 3tim rokem, a priznavam ze o tom nevim skoro nic, a to ze se nekdo nadrti knizky a sam nezkusil skoro nic, tak at mi neradi |
venco ked nevies nehovor..posilovaniu sa venujem 3roky..studujem aj fitness na vysokej skole FTVS..aj ked mam momentalne kvolio operacii prerusene studium..tak si najskor uvedom co hovoris..
edit:
dufam ale ze mi nato zase povies ze nedviham to co ty..ok si uzasny si neskutocne objemny a vyhral si uz imaginarne niekolko pwl sutazi..v dedine u vas ta kamaradi aj sprchuju za to kolko vytlacis v polobenchpresse..obdivujem ta a chem byt ako ty.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
nula
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Venco, zařaď dřepy a mrtvý tahy, na začátku je jeď lehce a dvakrát týdně. Neboj, zvednu víc než ty na cokoliv, podle tvý logiky by to mělo stačit jako argument.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Drexxy
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st květen 06, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: |
Hosku, skolioza se zlepsi kazdymu kdo nevici s tezkyma vahama, to je uplne normalni, me se stejne libi jak se mi smejou ty co sou slabsi nez ja , nevim jestli ty, ale hadam ze jo, smejou se mi i ze zvedam na MT min nez oni, i kdyz ho nezvedam vubec tak hadam ze dam neco mezi 130-140 minimalne, ale zkouset to nebudu, protoze to je zbytecny, kdyz jsem musel, tek sme nesli 300kg stroj dva lidi, a celkem to slo, tal nevim proc mi nekdo rika ze nezvednu na mt nic, kdyz na MT zvedne normalni kluk co necvici 100kg, kdyz chce |
[/quote]
Tim, ze bys dal 130-140kg bez treninku MT bych se moc nechlubil. To ti da kdejaky manualne pracujici chlap bez treninku. Spis to vypada, ze mas slaba zada a mel by ses jim vic venovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st květen 06, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | venca.v napsal: |
|
Tim, ze bys dal 130-140kg bez treninku MT bych se moc nechlubil. To ti da kdejaky manualne pracujici chlap bez treninku. Spis to vypada, ze mas slaba zada a mel by ses jim vic venovat.[/quote]
tyjo to je postreh, na rok starej prizpevek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st květen 06, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Srát se do někoho, kdo je víc jak dvakrát tak starší, nazvedal toho víc, než do kolika ty umíš počítat, a v maximálkách si tě dá v pohodě 2-3x, s výjimkou benče, kde to je "jen" 1,5x, je ale ještě lepší _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: st květen 06, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Srát se do někoho, kdo je víc jak dvakrát tak starší, nazvedal toho víc, než do kolika ty umíš počítat, a v maximálkách si tě dá v pohodě 2-3x, s výjimkou benče, kde to je "jen" 1,5x, je ale ještě lepší |
A co to stim ma spolecnyho?, v republice jsou tisice lidi co sou 3x silnejsi nez ja
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|