|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 31, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Ma tu nekdo PSP ? Chtel bych si udelat k narozeninam radost a zvazuju koupi tyhle handle konzole .-) |
mam, klidne se ptej
mam i ps3 (skvele spolu komunikujou)... paradni vecicky, byl jsem zarytej antikonzolista, ale neni nad to hrat v kresle na hd plazme :))
momentalne parim tekkena na psp a pes 2008, hl2 orange box ... a tesim se na Haze a Gran Turismo 5
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tyrael

|
Zaslal: po březen 31, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
Mas tu ,,novou,, slim verzi nebo klasickej ? Ja pravdepodobne objednam tu slim http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=24267. Jak dlouho +- vydrzi baterie hodin ? Dobijis to pres PS3 ? Kdyz budu napr. nekde v hotelu cim to dobiju ? A jak je to s pripojenim na net ? Dik za odpovedi do dnesniho dne sem o psp vedel jen to, ze existuje :-) A momentalne ctu a koukam na videorecenze ke hram. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 31, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
mam tu starsi verzi, koupil jsem ji v lete ve spanelsku, baterka teda nevydrzi moc dlouho - ta zakladni co tam je, muzes si koupit baterku tusim s trikrat evtsi kapacitou, aspon tu nabizeli ve spanelsku.Dost zalezi jak mas nastavenej jas a hlasitost a co na tom delas - na max jas a max ve hre to vydrzi cca 4h-5h.Ta nova verze se umi dobijet pres usb, takze to muzes dobijet pres pocitac nebo i ps3, jinak k tomu dostanes nabijecku.Ma to wifinu, pripojeni v pohode, ale testoval jsem jen v plzni na skole.Je to skvely hlavne na cesty - muzes poslouchat hudbu,divat se na filmy,parit hry,poslouchat netovy radio atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: so duben 05, 2008 11:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so duben 05, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
kvuli tehle hre bych si to snad taky i koupil.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út duben 29, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út duben 29, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Kolega měl tady PSP slimku v práci a měl to nějak hacknutý, hry stahoval z DC++ a měl je jako *.iso na kartě a spouštel to z ní.Nějakej God of War tam měl taky, ale asi ne tohodle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: so květen 17, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jsem už zoufalej tak to sem skusim napsat ,třeba někdo poradí  Pokoušel jsem se během čtvrt roku asi 3x rozchodit hru FEAR ale pokaždé neúspěšně . Problém je že se vždy max do 15 minut najednou sam od sebe restartuje pocitac.Hry jako HL2 ,Quake4,Gears of war, Call of duty 4 mi jdou v pohode.Demo mi dělalo to samé.Neví někdo co s tím? Jo a také mi popraskává zvuk,ale to bych ještě přežil. _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: so červen 28, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červen 28, 2008 6:55 pm Předmět: |
|
|
Kůli tomu a Falloutu 3 si koupim komp
Nářezzz _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so červen 28, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tak hrál jsem CoD1 pak CoD:UO po něm CoD2 a začínám CoD4 a jinak GRID _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červen 28, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
Bože co seš to za ignoranta!!!!??? Jaký COD,koho to zajímá?
DIABLO 3 DIABLO 3 Chápeš to?nebo seš na to moc mladý ucho?
Btw.Vypadá to fakt super...
Bwt.To že Diablo oznámí Tyrael je _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so červen 28, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
to Poman : Věk mám v podpisu a nějaké diablo ...  hrajes ty a pár veteránu _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so červen 28, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Dyt Já vidim 14...Tos byl ještě mrňavá spermie když už jsem ujížděl na Diablu
Fire Wall na tebe... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|