|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jusso

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
tomcer
|
Zaslal: út leden 22, 2008 12:40 pm Předmět: .... |
|
|
chcel by som si domov zohnat taku vec na cvicenie brucha...ide o to,ze by som to chcel namontovat na stenu....je to taka nejaka vec,ktoru som uz videl vo viacerych posilovniach,ze sa na to da vyliezt a clovek z toho visi dole hlavou ako netopier vo vzduchu a tak cvicit brucho,proste vertikalne zaveseny vo vzduchu...a ja by som si taku vec chcel namontovat domov do bytu na stenu...tak by som sa vas chcel opytat,ci niekto o niecom takom neviete,ze by sa to dalo dostat niekde kupit na internete alebo podobne...lebo dalo by sa to asi ja nejako vyrobit,ale do toho sa mi velmi nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
bleeesk
|
Zaslal: po březen 31, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
zdarec.. mam mistnost 5x4x2.5m chtel bych si pomalu ale jiste neco zaridit doma! Staci takova mistnost? Na posilovnu je podle me idealni...
ale nevim presne co nakoupit! Multifunkcni vec asi nee to prej je nanic... asi nejspis nejakou polohovaci lavici, hrazdu, bradla, nejakou lavicku na brucho co ja vim co vsecko...
hlavne me zajima vas nazor na tu mistnost jestly postacuje? A jsou nekde napsany treba rozmery hrazdy atd, lavic.. proste abych si to moh treba sestrojit sam... nikde sem nejak nenasel..
Dik..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 31, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
+ si eště nezapomen koupit závaží na ty činky _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
bleeesk
|
Zaslal: po březen 31, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: dik za rychlou odpoved co je mysleno tema
3/ stojan / klec
4/ nejaky gumovy expandery
zas se vtom tak neorientuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
bleeesk
|
Zaslal: po březen 31, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: dik za rychlou odpoved co je mysleno tema
3/ stojan / klec
4/ nejaky gumovy expandery
zas se vtom tak neorientuji!
a nejakea stranka na nejake ty rozmery? Nebo treba tady na foru to nekde je? nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 31, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
bleeesk
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po březen 31, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Cizo, proč tak prosazuješ ty různý gumy a takový ty věci? Zajímal by mě důvod, klidně PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: po březen 31, 2008 11:01 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Cizo, proč tak prosazuješ ty různý gumy a takový ty věci? Zajímal by mě důvod, klidně PM. |
nahradis tym secky kladky +specigo band cviky
a taka mala sranda, do domacej posilky idealne
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|