|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| mrtvý tah (pozved) osobák |
| do 135 kg |
|
22% |
[ 85 ] |
| do 145 kg |
|
11% |
[ 42 ] |
| do 165 kg |
|
16% |
[ 63 ] |
| do 185 kg |
|
11% |
[ 44 ] |
| do 205 kg |
|
12% |
[ 47 ] |
| do 225 kg |
|
7% |
[ 29 ] |
| do 245 kg |
|
6% |
[ 24 ] |
| do 265 kg |
|
3% |
[ 15 ] |
| do 285 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 305 kg |
|
1% |
[ 5 ] |
| do 315 kg |
|
0% |
[ 2 ] |
| nad 315 kg |
|
5% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 380 |
|
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
20x180 bez pasu s hakama. Ted je to o dos min, protoze jsem zhubl 20kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: so duben 05, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | 20x180 bez pasu s hakama. Ted je to o dos min, protoze jsem zhubl 20kg. |
tak to je sada, pamatuju si ze jsem dal nejvic asi 13x180 s pasem a bez haku :) ale to uz jsem pak videl dvojite a po serii jsem stravil par minut na zemi... kolik mas maxko? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 05, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
Maxko jsem nikdy nezkousel, dlouha leta jsem totiz cvicil doma s olympijskou cinkou ktera mela max prave tech 180. Ale jde jenom o zvyk na vyssi pocet opakovani a ty haky taky hrozne pomuzou. Ja si zase nedokazu predstavit, ze bych delal dotahy s 360ti jak jsi tu pred nedavnem psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
no to jsem ale troska... já včera 3x 195 ale nutno říci,že jsem mrtvolu nikdy moc necvičil.... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
vy ste potom brutalny talenti
(milujem keci stylu aky som slaby len 185 a noo nikdy som ho necvicil raz som to potiahlo...noo ja dam aj tristo opakovani s 200kg ale to je slabee)
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út duben 08, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
Checht! to dávam bězně bezpalcákem jednou rukou s prstem v nose _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: st duben 09, 2008 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | The Blade napsal: | vy ste potom brutalny talenti
(milujem keci stylu aky som slaby len 185 a noo nikdy som ho necvicil raz som to potiahlo...noo ja dam aj tristo opakovani s 200kg ale to je slabee) |
troubo,tak co mam napsat? Mrtvolu jsem opravdu nikdy moc necvičil a těch 195 je pro mě krásných a mám s toho radost,proto jsem to sem napsal!!! |
V prvom prispevku napises ze si troska koli tomu ze si potiahol iba "tak malo" hned v dalsom pises ake je pre teba 195 pekne cislo.
Si ako decko zo zakladnej skoly co pred pisomkou tvrdi spoluziakom ako sa nic neucilo a nakoniec dostane vysmiate jednotku.
Hentie reci typu mam 17 rokov 68 kilov a dam po tyzdni cvicenia predkopavania iba tragickych 300 kg na drep dufam nelezu na nervy iba mne.
falosna skromnost
edit: k topicu moje max 200kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
to Pitro:
ty jsi trochu vedle................nejdřív si přečti ty příspěvky nad tím mím, k tomu směřovalo že proti těm borečkům jsem troska!!!! Nenapsal jsem,že já "tak málo" Nevkládej mi něco,co jsem nenapsal. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: so duben 12, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
tak ja myslim ze muzu rict - zved sem JEN 100 kg.......mrtvolu necvicim, ani zatim cvicit nebudu, jen sem to zkusil. vic sem nezkousel, ale myslim ze bych o moc vic uz nezved......... _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 1:56 am Předmět: |
|
|
| Pitro napsal: | | Pavelcb napsal: | | The Blade napsal: | vy ste potom brutalny talenti
(milujem keci stylu aky som slaby len 185 a noo nikdy som ho necvicil raz som to potiahlo...noo ja dam aj tristo opakovani s 200kg ale to je slabee) |
troubo,tak co mam napsat? Mrtvolu jsem opravdu nikdy moc necvičil a těch 195 je pro mě krásných a mám s toho radost,proto jsem to sem napsal!!! |
V prvom prispevku napises ze si troska koli tomu ze si potiahol iba "tak malo" hned v dalsom pises ake je pre teba 195 pekne cislo.
Si ako decko zo zakladnej skoly co pred pisomkou tvrdi spoluziakom ako sa nic neucilo a nakoniec dostane vysmiate jednotku .
Hentie reci typu mam 17 rokov 68 kilov a dam po tyzdni cvicenia predkopavania iba tragickych 300 kg na drep dufam nelezu na nervy iba mne.
falosna skromnost
edit: k topicu moje max 200kg |
gut :) nevedel som ze tu chodi aj pitro starcraft owner :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|