|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út duben 08, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | jo jo vločky ze začátku jsem myslel že je nepozřu ale teď je úplně zbožňuju jím je hlavně k snídani nebo jako předtréningové jídlo nejradši je mám s mlékem a rozinkami a hodit tak na 1:30 min do mikrovlnky skvělý sou taky s bílim jogurtem nebo i jen tak |
proc jis vlocky jako predtreninkove jidlo? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
Zaslal: út duben 08, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
protože mi moc chutnaj a když si je dám třeba 2 hodinky před tréningem tak to nevadí ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 08, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | protože mi moc chutnaj a když si je dám třeba 2 hodinky před tréningem tak to nevadí ne? |
nevadi ale ze by to melo nejaky extra duvod to taky ne, lepsi je dat si treba protein hodinku pred treninkem _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út duben 08, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
já teď s posilováním teprve začínám a protein (17%bílkovin ale hlavně sacharidový je to tuším whey protein mass up) si dávám spíš hned po cvičení jaké jídlo je tedy tak ty 2 hoďky před tréningem ideální??
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | já teď s posilováním teprve začínám a protein (17%bílkovin ale hlavně sacharidový je to tuším whey protein mass up) si dávám spíš hned po cvičení jaké jídlo je tedy tak ty 2 hoďky před tréningem ideální?? |
to co mas je sacharidak a po treninku je v poradku... dve hodiny pred treninkem je tak na hranici, ja jsem zvykly davat posledni jidlo 3 hodiny pred treninkem, obvykle maso bez sacharidove prilohy jen se zeleninou _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
Cizo a to nemáš hlad? Já bych teda nemohl jít cvičit s prázdným žaludkem.. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út duben 08, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | henno napsal: | | lucynqa napsal: | spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave |
ok...diky...zkusim |
tak co chutnalo?
dnes jsem ovesne placicky udelala s raznici....a chutnalo:-) |
jak delas ty placicky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Cizo a to nemáš hlad? Já bych teda nemohl jít cvičit s prázdným žaludkem.. |
hlad nemam, davam toho masa a zeleniny dostatecnou porci a cca pul hodiny pred treninkem davam male mnozstvi proteinu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
Vločky do horký vody a do toho nasypat tak dvě lžíce syrovátky + trochu cukru....
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
to Cizo: Neni logictejsi prave posledni jidlo pred treningem zaradit spise vice sacharidu aby byla energie na cviceni?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | to Cizo: Neni logictejsi prave posledni jidlo pred treningem zaradit spise vice sacharidu aby byla energie na cviceni? |
tohle je podle me neuveritelne rozsirenej ale naprosto fatalni omyl, spousta lidi ji sotva dve hodiny pred treninkem testoviny, rejzi, vlocky s bananem a ja nevim jaky jeste jiny sacharidy aby meli energii ale muj nazor je ze neni sance aby se tohle posledni jidlo jakkoliv odrazilo ve forme energie na treninku a kdyz uz tak negativne diky rozkolisany hladine inzulinu...
ja osobne cukruju den pred treninkem a v treninkovej den dam sacharidy jen rano a pak jsem az do doby po treninku kdy cukruju prakticky jen na bilkovinach... velka naloz sacharidu me spolehlive uspi a je to tak u prevazne vetsiny lidi takze pred treninkem bych je urcite nedaval, maximalne behem treninku jednoduche sacharidy ve forme glukozy, tohle mi hodne pomahalo odjet 2,5-3h treninky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
Cizo takze rikas, poradne nacukrovat v netr den a v trng jen rano a pak jeste hodne po trng?
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út duben 08, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | to Cizo: Neni logictejsi prave posledni jidlo pred treningem zaradit spise vice sacharidu aby byla energie na cviceni? |
tohle je podle me neuveritelne rozsirenej ale naprosto fatalni omyl, spousta lidi ji sotva dve hodiny pred treninkem testoviny, rejzi, vlocky s bananem a ja nevim jaky jeste jiny sacharidy aby meli energii ale muj nazor je ze neni sance aby se tohle posledni jidlo jakkoliv odrazilo ve forme energie na treninku a kdyz uz tak negativne diky rozkolisany hladine inzulinu...
ja osobne cukruju den pred treninkem a v treninkovej den dam sacharidy jen rano a pak jsem az do doby po treninku kdy cukruju prakticky jen na bilkovinach... velka naloz sacharidu me spolehlive uspi a je to tak u prevazne vetsiny lidi takze pred treninkem bych je urcite nedaval, maximalne behem treninku jednoduche sacharidy ve forme glukozy, tohle mi hodne pomahalo odjet 2,5-3h treninky |
u som sa bal ze som divny..ja ked mam "ryzove dni" tak si davam 3jedla po sebe okolo 250-300g ryze a citim neskutocnu unavu..a clovek by si myslel ze po tolkych sachroch bude plny energie..
ale netusim preco to tak je _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|