Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
jo jo vločky ze začátku jsem myslel že je nepozřu ale teď je úplně zbožňuju jím je hlavně k snídani nebo jako předtréningové jídlo nejradši je mám s mlékem a rozinkami a hodit tak na 1:30 min do mikrovlnky skvělý sou taky s bílim jogurtem nebo i jen tak

proc jis vlocky jako predtreninkove jidlo?

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sloty

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protože mi moc chutnaj a když si je dám třeba 2 hodinky před tréningem tak to nevadí ne?
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
protože mi moc chutnaj a když si je dám třeba 2 hodinky před tréningem tak to nevadí ne?

nevadi ale ze by to melo nejaky extra duvod to taky ne, lepsi je dat si treba protein hodinku pred treninkem

Derek Poundstone
Sloty

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já teď s posilováním teprve začínám a protein (17%bílkovin ale hlavně sacharidový je to tuším whey protein mass up) si dávám spíš hned po cvičení jaké jídlo je tedy tak ty 2 hoďky před tréningem ideální??
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych vlocky papal moc rad, ale mam po nich prujem koupil jsem vlocky pohankovy, tak uvidim co to se mnou udela
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
já teď s posilováním teprve začínám a protein (17%bílkovin ale hlavně sacharidový je to tuším whey protein mass up) si dávám spíš hned po cvičení jaké jídlo je tedy tak ty 2 hoďky před tréningem ideální??

to co mas je sacharidak a po treninku je v poradku... dve hodiny pred treninkem je tak na hranici, ja jsem zvykly davat posledni jidlo 3 hodiny pred treninkem, obvykle maso bez sacharidove prilohy jen se zeleninou

Derek Poundstone
BUFU

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo a to nemáš hlad? Já bych teda nemohl jít cvičit s prázdným žaludkem..
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
henno napsal:
lucynqa napsal:
spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave

ok...diky...zkusim

tak co chutnalo?

dnes jsem ovesne placicky udelala s raznici....a chutnalo:-)

jak delas ty placicky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Saasi

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vločky jsou dobrý co se týče ceny...stejně tak syrovátka za 35 korun je taky přijatelný...něakej pátek na tom živořim
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Cizo a to nemáš hlad? Já bych teda nemohl jít cvičit s prázdným žaludkem..

hlad nemam, davam toho masa a zeleniny dostatecnou porci a cca pul hodiny pred treninkem davam male mnozstvi proteinu

Derek Poundstone
Saasi

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vločky do horký vody a do toho nasypat tak dvě lžíce syrovátky + trochu cukru....
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Cizo: Neni logictejsi prave posledni jidlo pred treningem zaradit spise vice sacharidu aby byla energie na cviceni?
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
to Cizo: Neni logictejsi prave posledni jidlo pred treningem zaradit spise vice sacharidu aby byla energie na cviceni?

tohle je podle me neuveritelne rozsirenej ale naprosto fatalni omyl, spousta lidi ji sotva dve hodiny pred treninkem testoviny, rejzi, vlocky s bananem a ja nevim jaky jeste jiny sacharidy aby meli energii ale muj nazor je ze neni sance aby se tohle posledni jidlo jakkoliv odrazilo ve forme energie na treninku a kdyz uz tak negativne diky rozkolisany hladine inzulinu...

ja osobne cukruju den pred treninkem a v treninkovej den dam sacharidy jen rano a pak jsem az do doby po treninku kdy cukruju prakticky jen na bilkovinach... velka naloz sacharidu me spolehlive uspi a je to tak u prevazne vetsiny lidi takze pred treninkem bych je urcite nedaval, maximalne behem treninku jednoduche sacharidy ve forme glukozy, tohle mi hodne pomahalo odjet 2,5-3h treninky

Derek Poundstone
JPS

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo takze rikas, poradne nacukrovat v netr den a v trng jen rano a pak jeste hodne po trng?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
poldi

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
MalajskyTygr napsal:

tohle je podle me neuveritelne rozsirenej ale naprosto fatalni omyl, spousta lidi ji sotva dve hodiny pred treninkem testoviny, rejzi, vlocky s bananem a ja nevim jaky jeste jiny sacharidy aby meli energii ale muj nazor je ze neni sance aby se tohle posledni jidlo jakkoliv odrazilo ve forme energie na treninku a kdyz uz tak negativne diky rozkolisany hladine inzulinu...

ja osobne cukruju den pred treninkem a v treninkovej den dam sacharidy jen rano a pak jsem az do doby po treninku kdy cukruju prakticky jen na bilkovinach... velka naloz sacharidu me spolehlive uspi a je to tak u prevazne vetsiny lidi takze pred treninkem bych je urcite nedaval, maximalne behem treninku jednoduche sacharidy ve forme glukozy, tohle mi hodne pomahalo odjet 2,5-3h treninky

u som sa bal ze som divny..ja ked mam "ryzove dni" tak si davam 3jedla po sebe okolo 250-300g ryze a citim neskutocnu unavu..a clovek by si myslel ze po tolkych sachroch bude plny energie..
ale netusim preco to tak je

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: