Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
venca.v napsal:
Tom.K. napsal:
venca.v napsal:
Dneska bench 120kg x 2, TV 68kg

moc pěkný

Dik, na tebe mi ale jeste par kilo schazi

já to beru spíš tak, že zabenčuješ skoro dvakrát to co vážíš a to já ani omylem. Bych musel dát 240.

TOm.K

Vis jak je ta umera cim tezsi vaha tim hur se zveda od toho jsou hold prepocty. Az venca bude vazit 100kg nechci soudit na 200kg se nemusi nidky podivat.

Mylsim, ze na bench sem v dobrym prumeru a jestli se to povede zvednu max o 100kg vic nez vazim, ale nezvednu se nidky 2x, to vim na beton (bez shirtu samozrejme to myslim)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Tom.K. napsal:
venca.v napsal:
Tom.K. napsal:
venca.v napsal:
Dneska bench 120kg x 2, TV 68kg

moc pěkný

Dik, na tebe mi ale jeste par kilo schazi

já to beru spíš tak, že zabenčuješ skoro dvakrát to co vážíš a to já ani omylem. Bych musel dát 240.

TOm.K

Vis jak je ta umera cim tezsi vaha tim hur se zveda od toho jsou hold prepocty. Az venca bude vazit 100kg nechci soudit na 200kg se nemusi nidky podivat.

Mylsim, ze na bench sem v dobrym prumeru a jestli se to povede zvednu max o 100kg vic nez vazim, ale nezvednu se nidky 2x, to vim na beton (bez shirtu samozrejme to myslim)

ne tom něco bude
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne ted rika, ze ho boli rameno, nebo bolelo, az dospeje o kousek vetsi vahu, tak ho, pro zmenu zacnou bolet lokty, pak upony a pak je to v prrr..... a to ty moc dobre zans tebe jeste navic kolena a zada a .....
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
A hlavne ted rika, ze ho boli rameno, nebo bolelo, az dospeje o kousek vetsi vahu, tak ho, pro zmenu zacnou bolet lokty, pak upony a pak je to v prrr..... a to ty moc dobre zans tebe jeste navic kolena a zada a .....

..... a dál už to radši nerozváděj
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Aratan2 napsal:
Druhý nevypadal uplně na hrudník, ale první byl pěknej, což je nepopiratelné.
P.S. Doufám, že tento příspěvek nebude na pochválení venci smazán stejně jako jeden můj příspěvek v aktuálních formách.

Druhej byl uplne stejne na hrudnik, zalezel sem si abych se fakt dotknul , jinak bych to sem nedaval

Bol na hrudník, pekné výkony, ja som na 120 potreboval 79kg, inak aj tie zhyby čo tám máš uploadnuté sú goood.
keba

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano taky uznávam venouši že sílu máš parádní.O to víc mě mrzí, že se tu chováš jako šašek a nechceš se o tréninku a stravě dozvědět něco víc a pořád plácáš svoje.Podle mne zahazuješ svuj potenciál.
s.sman

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
s.sman napsal:
Dnes mě potěšili bicepsové zdvihy ve stoji s EZ - 115kg pro čtyři opakování v poslední šesté sérii.

moc hezký!

v létě bude další ročník Plzeňského silového víkendu a jedna z disciplýn je i bicepsový zdvih s velkou činkou. Vloni si odnesl cenu za absolutku kluk za 130 kg. Odnesl si DVD a spoustu dalších hezkých cen. Myslím, že bys na tom mohl být dobře. Cheating povolen v neomezeném množství.

To zní dobře, nemáš na to nějaký odkaz?
Conan

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Tom.K. napsal:
s.sman napsal:
Dnes mě potěšili bicepsové zdvihy ve stoji s EZ - 115kg pro čtyři opakování v poslední šesté sérii.

moc hezký!

v létě bude další ročník Plzeňského silového víkendu a jedna z disciplýn je i bicepsový zdvih s velkou činkou. Vloni si odnesl cenu za absolutku kluk za 130 kg. Odnesl si DVD a spoustu dalších hezkých cen. Myslím, že bys na tom mohl být dobře. Cheating povolen v neomezeném množství.

To zní dobře, nemáš na to nějaký odkaz?

neco malo
http://silovytrojbojdobrany.ic.cz/vysledky/vysledkyPB07.htm
http://sweb.cz/silovytrojbojDobrany/fotkyPB07.htm
s.sman

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky.
venca.v

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:

Ja budu posilovat do konce skoly, coz je jeste rok a ctvrt (teda snad ) a pak s posilovanim koncim (asi), budu toho mit az nad hlavu v dilne a jeste se tahat s cinkama, to uz asi ne, ale jak rikam, asi
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu proc to vubec delas, kdyz te to nebavi a stejne chces za rok skoncit
Arnie_one

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Arnie_one napsal:

Ja budu posilovat do konce skoly, coz je jeste rok a ctvrt (teda snad ) a pak s posilovanim koncim (asi), budu toho mit az nad hlavu v dilne a jeste se tahat s cinkama, to uz asi ne, ale jak rikam, asi

Tebe pochopit je tezky, pote se nediv s tim co napises, ze si z tebe lidi delaj prdel.

Kazdej tady cvici, protoze chce a ten cas si vzdycky udela, jsou tu lidi, ktery maj tezsi praci nez budes mit ty a stejne cvici a budou cvicit.

Kdybch nechtel cvicit, nebo za rok prestat, nebudu s tim ani zacinat.

Cviceni, je tady pro lidi zivotni styl, ne povinost, nutnost, nebo sebepremahani

Naposledy upravil Arnie_one dne so duben 19, 2008 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
venca.v

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Me to bavi, je to spestreni dne, ale kdyz se vratim vecer z prace ztrhanej tak se mi asi fakt nebude chtit jit cvicit
kulíšek

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
MalajskyTygr napsal:

Me to bavi, je to spestreni dne, ale kdyz se vratim vecer z prace ztrhanej tak se mi asi fakt nebude chtit jit cvicit

Je to o prioritách... pokud máš sport rád, tak si na něj čas uděláš. A nemusíš se u toho zrovna zničit...
(myslím, jako že jet trochu jiný styl tréninku... přeber si to...)
Coregonus

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to su hluposti.ja som pred dvoma rokmi brigadoval v lete na stavbe.tazka robota.10-11 hodin denneod siestej , alebo siedmej.Jedla malo, horuco nehorazne.Ked som dosiel domov som mal fakt dost, ale aj tak som isiel cvicit a daval takmer take iste vahy ako normalne.

ale ja som cvcit chcel za kazdu cenu...a bol som odhodlany aj ked sa mi na trening velmi nechcelo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: