Já teda čelní miluju hlavně pro ten pocit ject to bez opasku.S nim bych je ani nedaval
Kulíšek: myslel jsem si spíš zvyknout na to držet to vepředu a že to nejde třeba tak rychle jako u zadních (ok tohle je hodně různý, ale myslel jsem to tak že s činkou na zádech prostě nějak oddřepuješ)
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Já teda čelní miluju hlavně pro ten pocit ject to bez opasku.S nim bych je ani nedaval
Kulíšek: myslel jsem si spíš zvyknout na to držet to vepředu a že to nejde třeba tak rychle jako u zadních (ok tohle je hodně různý, ale myslel jsem to tak že s činkou na zádech prostě nějak oddřepuješ)
Jde o to, že u zadních se všichni přirozeně předklání... U předních to nejde...
To držení je o flexibilitě.. Držení křížem je pro mě docela šílená představa...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Jo v důsledku budou ty zadní asi na techniku náročnější.Pro mne je zase vzpěračská metoda nepředstavitelná i když už jsem v tomhle docela udělal pokrok kdybych měl normální zápěstí tak to asi tak jezdim
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Já to pravidelně střídám, po dvou tréninkách s klasickými dřepy, dám jeden trénink s dřepy čelníma. Jeden čas, když jsem s nima začínal,tak jsem cvičil jenom je, protože jsem po nich měl neskutečně namožené nohy. Ted už to střídám a zatímco u dřepů dám šest opakování s 230kg, tak u čelních je to jen 150kg pro šest opakování.
Naposledy upravil s.sman dne ne duben 27, 2008 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Mě taky vyhovuje poměr 1:1. Chodím dřepy v po, st a pá. Vždycky to střídám - jeden den jdu v první fázi v předu a odpoledne vzadu a další den to prohodím...
(Já dřepy ale netrénuju, jen vyjíždím nahoru)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Proste mam rad jen ty nejzakladnejsi a nejtezsi cviky. Ostatni necitim jako pro mne ucinne. Krom toho kombinuju posilovani s behanim, takze si nemuzu dovolit dvouhodinove treningy s milionem cviku.
No a na fotce z Mekace se me nahodou libis. Asi jsem teda pedofil
Proste mam rad jen ty nejzakladnejsi a nejtezsi cviky. Ostatni necitim jako pro mne ucinne. Krom toho kombinuju posilovani s behanim, takze si nemuzu dovolit dvouhodinove treningy s milionem cviku.
kdo chce zmenu tak doporucuju belt squat, je to asi nejlepsi doplnkovy cvik na silu i objem nohou, aniz by se pretezovaly zada a toho se da skvele vyuzit
pro kulturisty kteri by nad tim ohrnovali nos bych rad podotknul ze kdo mel ve zvyku jezdit treba "brutalni legpressy" tak teprve ted pozna jaky je maslo
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru