MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho co o Hadamczikovi vím já (zdroj z velmi úzkého okruhu rodiny), můžu v klidu říct, že to co píšete není pravda. V podstatě v ničem. Eliáš to napsal dobře...
citace:
O trenéru Hadamczikovi
V Česku se pořád diskutuje o tom, že někteří hráči nechtějí působit pod trenérem Hadamczikem. Co si o něm myslíte? zněla jedna z mnoha otázek, jež se týkala reprezentačního kouče.

" Každý má své oblíbené a neoblíbené trenéry, ale to neznamená, že by hráči neměli být profesionálové. Jde přece o reprezentaci své země a to by měla být pro každého čest ," vykládal Eliáš. "Na druhou stranu je vždycky lepší, aby jel na mistrovství hráč, který se podřídí týmu. S panem Hadamczikem je tu všechno v pořádku, co řekne a chce, to tým bere. Hokeji rozumí a kluci mu věří ," dodal.
Vždycky to bude tak, že někdo někomu nesedne, bude si stěžovat, mít přiblblé řeči. To ale není známka toho, že pod Hadamczikem něco nefunguje. Byl první trenér, který se odhodlal k generační výměně a s týmem toho dokázal dost. Taktiku vždy přizpůsobil tomu, na co tým stačil a věřím, že tenhle rok to opět potvrdí.

Hadamczik si opravdu nemá co dokazovat, jeho majetek se počítá v desítkách milionů, peníze ho nezajímají. Dělá to proto, že hokej miluje a dělá to dobře a srdcem. Tak to má být...

m4l: Brankář je vždycky základní stavební prvek každého týmu. Bez něj to nejde.

EDIT: Klikl jsem na upozonit moderátora, kua. To jsem nechtěl. Asi by bylo lepší, kdyby tam před potvrzením vždy vyskočilo dialogové okno: "Opravdu si přejete upozornit moderátora? ANO - NE", a byl by klid...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MOOG

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, pohoda v brance = pohoda v obrane = klid na utok, v golu je zaklad. A Hadamczik - nema sice charisma, jako mel Hlina, ale jeho um je trosku ukryt v jeho tiche pracovitosti. Neni priznivcem velikasskych hesel a neni dobrej recnik. Ale je to dobrej trener a v mancaftu ma respekt.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moog: Za tohle já ho neodsuzuju, neni to takovej ten energicej typ co dokáže vyburcovat svym hlasem celou střídačku nebo vyburcovat před zápasem druhej tým a jak říkáš neni moc obraným řečníkem, ale to mě nezajímá, já posuzuju jeho práci a za tím co sem napsal si stojím. To že mi tu mirio, ještě extra zkopíruješ co o něm řekl Eliáš :-), se to nezmění. OK, on je teď kapitán všechno co teď pustí do médií budou víceméně diplomatický řeči, stejně jako tanhle odpověď. Za další jedna věc, když se hráč nemá rád s trenérem, protože si nesedí jako lidi, jak to vede, OK, nikdy se nepadneš do oko všem, ale tohle je uplně jiná věc, tady ta nelibost měla uplně jinej důvod, hráči byli nasraný z toho co bylo v Turíně z toho jak to tam Hadamczik (ne)vedl - polopaticky neschopen dát týmu jako celku směr/taktiku/řád a já nevim to ještě napsat.

A pak je tu další věc, jak říká Patrik reprezentovat by měla být především otázka cti - takovej Kaberle, Výborný a pár dalších přijdou vždycky když budou moc, ať bude sitauce jakákoliv.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, s brankarmi je to pravda, zial my na nich moc stastie nemame a to je smula, Lasak mal skvelu formu v Goteborgu a hned sme trhli zlato, inak nepredvadza nic moc....Teda skor nic nez moc
Hefaistos

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Nj, s brankarmi je to pravda, zial my na nich moc stastie nemame a to je smula, Lasak mal skvelu formu v Goteborgu a hned sme trhli zlato, inak nepredvadza nic moc....Teda skor nic nez moc

je to tak. Lašák letos pěkně vyčich, asi jako Hnilička :-))

edit: Vim, že v NHL je (byl) ten Budaj, a teď včera bylo že v nějakym týmu v NHL dělá dvojku taky nějakej slovenskej brankář a střídal na konec zápasu, akorát mi vypadlo to jméno?
AHOLA

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hef.: Halák?
citace:
Jaroslav Halák odchytal v treťom zápase semifinále Východnej konferencie NHL v zápase Montreal - Philadelphie 19 minút a stal sa druhým Slovákom so štartom v play off zámorskej profiligy
agnez

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Projíždím stránky o nhl a přemýšlím, jestli by bylo lepší, ať vypadne Pittsburgh a přijede Sýkora nebo Rangres a přijede třeba Straka nebo Rozsíval. San Jose prohrává s Dallasem a tam zase máme Michálka. Ta sestava může být fakticky ještě mnohem zajímavější...

Straka už dávno skončil...Otázka je spíše jestli je lepší at vypadne Montreal nebo Philla?Prospal nebo Plekanec a Hamrlík?Asi to druhé. (Modrý s Philly by asi nešel do repre)
Hefaistos

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Hef.: Halák?
citace:
Jaroslav Halák odchytal v treťom zápase semifinále Východnej konferencie NHL v zápase Montreal - Philadelphie 19 minút a stal sa druhým Slovákom so štartom v play off zámorskej profiligy

jj, to bude on. Já si myslim, že úroveŇ sl. golmanů je lepší než třeba pár let zpátky, spíš tam chybí takovej ten bezkonkureční favorit NO1 v brance, výraznej typ. Švédové měli Sala, teď maj Lunquista, Rusáci Štalenkova, Chapibulina Kanada tak ta nikdy něměla nouzy o golmany - Roy, Brodeaur,... my má (měli sme) Haška, teď dejme tomu Vokouna

Nejvěší slovenský golmanský průser byl ale Pavol Rybár (nebo jak se jmenoval). ALespoň co se reprezentační účastí týče. To byla achyllova pata týmu. Ten pustil, kromě toho co by chytili i v přípravce, snad všechno. Nevim jak chytal v lize, ale na tom MS to byla vždycky katastrofa.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hef: Tiez som Rybara nikdy nemal rad, v domacej lige vraj podaval pekne vykony vacsinou, ale v repre to bola hruza des bes.... A po Salt Lake City sa zvykli rozosielat zartovne sms typu: Dufam, ze ma po navrate domov ukryjete...Vas Palko Rybar
U Lasaka fakt neviem preco mu ta forma drzala len tak kratko, v Petrohrade este mladucky nesebavedomi - vo finale ste mu dali gol kedy ste chceli - stacilo mierit medzi betony. Vo Svedsku ziaril, vo Finsku trosicku zbledol a potom zas zhasol. V NHL nikdy zazraky nenarobil. Alre ano, lepsi sa to, Budaj, Halak, Stana, Krizan...nie je to az take zle. Ale aj tak uz na ten nas hokej nemam nervy
Hefaistos

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás bych řekl, že je ta tedence opačná, sestupná. Možná je to tim, že sme si zvykli, že sme tu celý léta měli, svého času nejlepší golmana, Dominátora. Jeho forma v Naganu byla neskutečná, i následující sezonu tušim znova vyhrál trofej pro nejlepšího golmanu a pak tu byl velká sorta dalších kvalitních golmanů na začátku 90. letech Turek, Bříza, Pak Čechmánek, Hnilička, Vokoun. Dneska už stavíme buď na těhle jménech z nichž krom vokouna už sou všichni za zenitem nebo na pár mladejch kluků, který sice jsou dobrý, ale chybí tam ten světovej potenciál. Ale třeba se v dohledný době někdo ukáže...snad.
Coregonus

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ma na Lasakavo stve je, ze nechytatelne chyti a take co by bolo treba ta skonci v sieti... U neho ide hlavne o stastie.Ale ma hokejove srdce a velmi rad reprezentuje, co sa o inych neda povedat.U nas je najlepsi momentalne Budaj z Colorada.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, to je pravda, ked si pamtam na prve roky slovenskej hokejovej repre, uroven bola mozno nizsia, ale chut reprezentovat, entuziazmus, srdce v zapasoch atd. sa mi zdali byt niekde inde ako su dnes...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hef: No O.K. Každý prostě máme jiný názor, už mě upřímně nebaví o tom dál diskutovat obzvláště, když je zjevné, že ani jeden z nás argumenty toho druhého nebere. :-))

Myslím ale že se shodneme na tom, že MS v Kanadě bude svátek a doufám, že s dobrým koncem pro nás...
Hefaistos

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hef: No O.K. Každý prostě máme jiný názor, už mě upřímně nebaví o tom dál diskutovat obzvláště, když je zjevné, že ani jeden z nás argumenty toho druhého nebere. :-))

Myslím ale že se shodneme na tom, že MS v Kanadě bude svátek a doufám, že s dobrým koncem pro nás...

no vidiš, doufám, že už od tebe budu mít pokoje s tim hadamczikem To byl cíl tohoto, abych tu nemusel číst ty narážky Takže bych to uzavřel smířlivou větou nakonec, na který si myslim, se shodneme: "Doufám, že po MS Hadamczik u repre skončí."

A teď vážně. Jakmile to v pátek proti dánům začne, tak už dou všechny moje antipatie stranou a sem jen fanoušek, hltající každou akci našeho týmů. Od Vídně už přeci jenom nějaký ten pátek uběhl a nebylo by od věci světu připomenout, kde se hraje nejlepší hokej.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si prostě nedáš pokoj.

Aaaaaaale, pal to čert. Hlavně, ať už to začne...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: