Puberťáci vs Dřepy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Puberťáci vs Dřepy  Úvodní stránka -> Trénink -> Puberťáci vs Dřepy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dřepovat v 16???
Ne
24%
 24%  [ 24 ]
Ano
75%
 75%  [ 74 ]
Celkem hlasů : 98

Autor Zpráva
Kadd

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

David.KK napsal:
ja drepy cvicim uz dlho nemam s nimi problem mam 15 rokov drep:165kg ....... a mam 181cm takze v pohode

kde jsi to vyhrabal????? vždyť je to 4 roky starý támá půlka autorů už ani nežije

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
David.KK napsal:
ja drepy cvicim uz dlho nemam s nimi problem mam 15 rokov drep:165kg ....... a mam 181cm takze v pohode

kde jsi to vyhrabal????? vždyť je to 4 roky starý támá půlka autorů už ani nežije

Chtěl se nám pochlubit, že s tím prostě nemá problém...
m4l

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
David.KK napsal:

nejenze ze to je stary ja krava dat v 15letech jeste 165drep
Kadd

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale pobavil to se musí nechat

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Aratan2

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem četl o Miku Mentzerovi, tak údajně v 15 dřep 2x255 kg... Tak když mohl on dát 255, tak proč by nějaký anonymní uživatel odkudsi nemohl aspoň 165?
Kadd

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aratan2 napsal:
Co jsem četl o Miku Mentzerovi, tak údajně v 15 dřep 2x255 kg... Tak když mohl on dát 255, tak proč by nějaký anonymní uživatel odkudsi nemohl aspoň 165?

hele nech tenhle topic u ledu a než zas řekneš nějakou pi...... tak přemýšlej

David.KK

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tato tema je stara ako jezisova rit a autori uz maju fuzate deti.....
ale to nevadi
nudil som sa tak so to tu napisal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Aratan2

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Aratan2 napsal:

hele nech tenhle topic u ledu a než zas řekneš nějakou pi...... tak přemýšlej

omg jsem si dělal srandu, jestli sis všiml. A jestli nevěříš tomu, co jsem o Mikovi četl (já rozhodně neříkám, že se s tím názorem ztotožňuju a navíc - jak jsem řekl - jsem jenom vtipkoval), tak ti klidně tu stránku v časopise ofotím... Nebo by možná stačilo, kdyby se tu objevil DJ, ten by věděl a hubu by ti zavřel. Jenomže teď je v módě rejpat do Aratana, ať napíše cokoliv (to by bylo rachotu, kdyby post od Arantira v mariiným logu nenapsal on, ale já) tak to by Kaddík nebyl Kaddík, aby si neulovil jeden post a nenapsal něco hrozně drsnýho na v tomto případě neprovokující post.
P.S. Vždycky když se tu zničehonic objeví neznámej náctiletej silák, tak si z něj dělaj prdel všichni, ale já na to nemám právo.

EDIT: Kdybys napsal jenom "hele nech tenhle topic u ledu", tak mi to je uplně fuk a reagovat nebudu. Ale na tohle se reagovat musí.
Kadd

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že si všem potvrdil to co si o tobě myslí.

kakanek

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zas topic tohle kdyz te dřepování nebaví nebo na to nemáš tak cvič něco jinýho, ale dřepy je nejlepší cvik na nohy, jeslti ho cvičiš dobře tak nepřemýšlej nad nějakýma kravinama co sis někde přečetl nebo ti kdo nahulákal..
jacob s.

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
myslím, že si všem potvrdil to co si o tobě myslí.

Kadde, já ti nevím, jestli to říká ten pravej....
Robb

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:

Lepší, než kdyby založil novej topic na téma dřepy
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 3:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Kadd napsal:
David.KK napsal:

Drep je siroky pojem, nekdo trosku pokrci kolena a rika tomu drep, jiny pri tom zadkem vytira podlahu v posilovne a rika tomu take drep.....tak proc ne 165kg, ale o hloubce uz samozrejme muzeme diskutovat
David.KK

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
m4l napsal:
Kadd napsal:
David.KK napsal:

Drep je siroky pojem, nekdo trosku pokrci kolena a rika tomu drep, jiny pri tom zadkem vytira podlahu v posilovne a rika tomu take drep.....tak proc ne 165kg, ale o hloubce uz samozrejme muzeme diskutovat

no mas pravdu ale pri drepe musia byt stehna vodorovne, inac to nepovazuem za drep.....
a drepoval som na sutazi a boli tam rozhodcovia taze ten drep bol dost hlboky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jasme

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

z toho si nic nedelej, oni tady jsou vsichni strasne chytri jakmile tu nekdo napise nejaky vykon ktery oni v tvem veku nedavali a mozna ani ted nadavaji, tak aby si polecili sve ego, tak se ti aspon vysmeji... Jestli jsi to dal na zavodech tak se naopak jejich vykony vubec s tvymi nedaji srovnavat, protoze prave fitness drepy hloubku velmi postradaji... nerikam ze s nimi nejakou svalovou hmotu neudelaji, ale srovnavat vykony vazne nemuzou... navic v posilovnach kde se pouzivaji nekalibrovane kotouce a osy se zvedaji take same rekordy :) ..... napriklad grun sport kotouce jsou vsechny s toleranci -5% vahy (coz vim od prodejce i z vlastnich pocitovych zkusenosti) ... jsou reseny prevazne motivacne, protoze si v techto posilovnach prijdou vsichni strasne silni....

od doby co mam vlastni posilovnu s kalibrovanymi kotouci, ktere tedy stoji asi 4nasobek co ty litinove, se jen musim smat vzdy kdyz prijde nekdo novy a povida ze dal pred tydnem 160, nalozi si 150 a zavali ho to

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Puberťáci vs Dřepy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: