_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Včera hluboký dřep 1x250kg, deadlift 3x240kg, tentokrát bohužel nenatočeno, snad příště. All RAW & drug free.
kulte,fakt dobry!
Dík, sice PR, ale celkově to je poslední 2 měsíce na pikaču TH šla o 5 kilo dolu a pořád se nemůžu nějak vyhrabat z únavy, už už to vypadalo, že jsem se vyhrabal z přetrénování, ale tenhle tejden jsem zase jako by mě přejel parní válec Kdy už se ku*va naučím odpočívat
Včera hluboký dřep 1x250kg, deadlift 3x240kg, tentokrát bohužel nenatočeno, snad příště. All RAW & drug free.
kulte,fakt dobry!
Dík, sice PR, ale celkově to je poslední 2 měsíce na pikaču TH šla o 5 kilo dolu a pořád se nemůžu nějak vyhrabat z únavy, už už to vypadalo, že jsem se vyhrabal z přetrénování, ale tenhle tejden jsem zase jako by mě přejel parní válec Kdy už se ku*va naučím odpočívat
kdybys sem uz nepsal delsi dobu tak bych te podezrival ze jsi nejaky kecal ktery si z nas dela srandu
telesna vaha -5kg, velky pretrenovani a k tomu jako bonus dva osobaky... to se mi nezda jako takova tragedie
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
kdybys sem uz nepsal delsi dobu tak bych te podezrival ze jsi nejaky kecal ktery si z nas dela srandu
telesna vaha -5kg, velky pretrenovani a k tomu jako bonus dva osobaky... to se mi nezda jako takova tragedie
Sám se tomu docela divím, nebýt toho úbytku váhy a permanentní únavy, která se víc projevuje spíš mimo posilovnu, tak by to fakt taková tragédie asi nebyla, ale takhle... Vlastně poslední dobou uvažuju, že ti napíšu PM a nějak to s tebou prokonzultuju, jelikož by to asi chtělo trochu svěží vítr do tréninku a hlavně objektivní pohled na věc, kterej já momentálně nějak nemám
Sám se tomu docela divím, nebýt toho úbytku váhy a permanentní únavy, která se víc projevuje spíš mimo posilovnu, tak by to fakt taková tragédie asi nebyla, ale takhle... Vlastně poslední dobou uvažuju, že ti napíšu PM a nějak to s tebou prokonzultuju, jelikož by to asi chtělo trochu svěží vítr do tréninku a hlavně objektivní pohled na věc, kterej já momentálně nějak nemám
no pokud davas raw a drug free takovy vykony a k tomu jeste musis v ramci svoji prace udrzovat silne nadprumernou kondici tak urcite delas neco dobre protozy ty vykony jsou opravdu silne nadprumerny... ale samozrejme nejaka zmena se da udelat vzdycky, klidne napis, uz jen proto ze me samotneho by zajimalo jak trenujes
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
crusher: zaloz si log cizo ti bude radit ty budes mit motivaci ja si to rad prectu jak trenujes (a myslim si ze nejen ja)
Logy jsem tu měl 2, vždy takové jednorázovky, momentálně na to ale fakt není nálada, pokud se dám trochu do kupy, tak si rád na pár týdnů další log otevřu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru