|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: po květen 12, 2008 4:47 am Předmět: |
|
|
Česko : Švédsko - 5:3
Naši podali sympatickej výkon, snažili se až do konce, vyrovnat se nepodařilo bohužel, ještě jeden gól do prázdný...
A je tady přesně to o čem sem celou dobu mluvil - Golman nás nepodrží, ba naopak, je naší slabinou. Ačkoliv máme tým, který by mohl vyhrát, moc tomu nevěřím. Hnilička pustí pomalu každou střelu, která ho vysloveně netrefí. A tam, kde se čeká, že tým podrží, totálně selhal. Nechci to svádět jenom na něj, ale ten jeho dnešní výkon v kontrastu proti Lundqistovi byl uplně na hovno. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
hef: mas pravdu!! tym mame suprovej ale myslim si ze proste ten nas brankar je takova slabina ze to na vitezstvi neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | Česko : Švédsko - 5:3
Naši podali sympatickej výkon, snažili se až do konce, vyrovnat se nepodařilo bohužel, ještě jeden gól do prázdný...
A je tady přesně to o čem sem celou dobu mluvil - Golman nás nepodrží, ba naopak, je naší slabinou. Ačkoliv máme tým, který by mohl vyhrát, moc tomu nevěřím. Hnilička pustí pomalu každou střelu, která ho vysloveně netrefí. A tam, kde se čeká, že tým podrží, totálně selhal. Nechci to svádět jenom na něj, ale ten jeho dnešní výkon v kontrastu proti Lundqistovi byl uplně na hovno. |
ano ano... bohuzel ve ctvrtfinale schytame svedy znova a pojedeme domu s debaklem... tipuji obdobny vysledek jako predloni, tj. 7-3 nebo 4-0 pro svedy. jedno je jiste na svedy nemame a jeste dlouho mit nebudeme. pro ty kdo tomu neveri, staci si projit statistiku. pod "vedenim" "kouce" hadamczika jsme z 16 utkani se svedy za posledniho 2,5 roku prohrali 14!!!!! takze jde o jedine, psychicky se pripravit na odjezd domu. A snad konecne uz nekdo inteligentni odvola velice neuspesneho kouce a provede nejakou vraznou zmenu v narodaku ktera mu pomuze vratit se tam kam patri, to jest na misto mistru!:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:19 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Lokran: Jsi piča. |
pica, co ma pravdu... ono prohrat 14 ze 16 utkani fakt neni o stesti... to je proste o tom, ze na toho soupere nemas... a kdyz mas v brance nekoho, kdo je uplne mimo formu, tak s tim proste nic neudelas! tak snad pristi rok...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
| Lokran napsal: | | mirio napsal: | | Lokran: Jsi piča. | pica, co ma pravdu... ono prohrat 14 ze 16 utkani fakt neni o stesti... to je proste o tom, ze na toho soupere nemas... a kdyz mas v brance nekoho, kdo je uplne mimo formu, tak s tim proste nic neudelas! tak snad pristi rok... | Hovno, nebudu se s tebou hádat, nestojí to za to. Hlavně ta pasáž o "neúspěšném" trenérovi je plná sraček. Podívej se na výsledky, chytráku (Eurohockey tour nemůžeme brát v potaz).
Gólman je sice největší slabina a nevím, kolikrát to tady chcete ještě napsat, ale nebylo kde jinda brát, kurva!!! Jeden nesmyslný koment o Mensatorovi a klikám na upozornit moderátora. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
[quote="mirio"] | Lokran napsal: | | mirio napsal: | | Lokran: Jsi piča. | pica, co ma pravdu... ono prohrat 14 ze 16 utkani fakt neni o stesti... to je proste o tom, ze na toho soupere nemas... a kdyz mas v brance nekoho, kdo je uplne mimo formu, tak s tim proste nic neudelas! tak snad pristi rok... | Hovno, nebudu se s tebou hádat, nestojí to za to. Hlavně ta pasáž o "neúspěšném" trenérovi je plná sraček. Podívej se na výsledky, chytráku (Eurohockey tour nemůžeme brát v potaz) .
A co se ma podle tebe potom posuzovat? Kdyz hrajeme jako ponocni v EHT, tak se pak nelze divit, ze si to preneseme i do MS, byt je to jiny tym... hadamczik je proste uspavac hadu... slib mi prosim jedno, az prohrajeme to ctvrtfinale se svedy, tak uznej, ze sme na ne nemeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
[quote="Lokran"] | mirio napsal: | | Lokran napsal: | | mirio napsal: | | Lokran: Jsi piča. | pica, co ma pravdu... ono prohrat 14 ze 16 utkani fakt neni o stesti... to je proste o tom, ze na toho soupere nemas... a kdyz mas v brance nekoho, kdo je uplne mimo formu, tak s tim proste nic neudelas! tak snad pristi rok... | Hovno, nebudu se s tebou hádat, nestojí to za to. Hlavně ta pasáž o "neúspěšném" trenérovi je plná sraček. Podívej se na výsledky, chytráku (Eurohockey tour nemůžeme brát v potaz) .
A co se ma podle tebe potom posuzovat? Kdyz hrajeme jako ponocni v EHT, tak se pak nelze divit, ze si to preneseme i do MS, byt je to jiny tym... hadamczik je proste uspavac hadu... slib mi prosim jedno, az prohrajeme to ctvrtfinale se svedy, tak uznej, ze sme na ne nemeli. | Já nikdy nemám problém přiznat, když na někoho nestačíme, ale to co píšeš jsou pičoviny, jedna vedle druhé. To že naše liga není konkurence schopná je ti snad jasné, a odjinud hráče na Eurohockey tour téměř brát nejde (evropské a hlavně ruské kluby nepouštějí hráče reprezentovat atd.).
Z všech tvojich postů je naprosto evidentní, že jsi ten typický hospodský pořvávač, který hledá jen negativa. Toť vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
no jestli posuzujes tymy podle vysledku v EHT tak je videt ze jsi skutecne odbornik
musim uznat ze hnilicka nam to kazi... obranu mame vybornou, utok bezvadnej (obzvlast 1. a 2. lajna), ale ta brana to je maler... prvni gol mel chytit, ne vyrazit pred sebe, o druhym ani nemluvim, proste dira... je to skoda, milan bejval dobrej brankar, ale bohuzel uz je za zenitem.. osobne bych se byval primlouval za svobodu, ale ted uz tezko neco vymejslet... doufam ze ve ctvrtfinale chytne druhej dech a vzpomene si na svoje zlaty casy... jinak fakt pojedeme domu... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:38 am Předmět: |
|
|
ale kdež, třeba proti švýcarům hráli pěkně. chápej ten problém není v ofenzivě... ten je skutečně v postu brankáře. je sice hezké, jak všichni tvrdí, že pro titul musí být schopní porazit každého, ale to jsou právě ty kecy... chytrý zvolí cestu nejmenšího odporu... jen debil se vrhá na ty nejsilnější, proti kterým má minimální šance, aby mohl být za hrdinu... a hrobů neznámých hrdinů máme spoustu... a po tomhle ms se jen jejich řady rozrostou... všimni si, že tohle ms má téměř stejný průběh jako to loňské... základní skupina dobré. osmifinálová horší (až tragické), čtvrtfinále katastrofa. já se letos těšil, že konečně nebudeme hrát čtvrtfinále s rusy nebo švédy... a systém turnaje mě musel zase zklamat...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
Darion: Doufám, že to nebylo na mne. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
pecík

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
Lokran: a proč asi jsou takové špatné výsledky v EHT? myslíš že to je trenérem? Nejdřív začni sledovat hokej a pak něco piš.. Na EHT je většinou tým poskládaný z mladej kluků a nebo z forvardů z extraligy. tak proto ty výsledky nejsou tak skvělé. Kdyby trenér mohl tak i na EHT má super hráče a tím pádem máme i vysledky. Se Švédama jsme zase nehráli tak špatně. A věřím že je porazíme... letos bude medaile. byl jsem skeptický na začátku turnaje,ale ten tým na to zase má.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
| Lokran napsal: | | ale kdež, třeba proti švýcarům hráli pěkně. chápej ten problém není v ofenzivě... ten je skutečně v postu brankáře . je sice hezké, jak všichni tvrdí, že pro titul musí být schopní porazit každého, ale to jsou právě ty kecy... chytrý zvolí cestu nejmenšího odporu... jen debil se vrhá na ty nejsilnější, proti kterým má minimální šance, aby mohl být za hrdinu... a hrobů neznámých hrdinů máme spoustu... a po tomhle ms se jen jejich řady rozrostou... všimni si, že tohle ms má téměř stejný průběh jako to loňské... základní skupina dobré. osmifinálová horší (až tragické), čtvrtfinále katastrofa. já se letos těšil, že konečně nebudeme hrát čtvrtfinále s rusy nebo švédy... a systém turnaje mě musel zase zklamat... | Ty vole, ty jseš fakt neuvěřitelnej, tak speciálně pro tebe to teda napíšu znova:
Gólman je sice největší slabina a nevím, kolikrát to tady chcete ještě napsat, ale nebylo kde jinda brát, kurva!!! Jeden nesmyslný koment o Mensatorovi a klikám na upozornit moderátora. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lokran
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:45 am Předmět: |
|
|
| pecík napsal: | | Lokran: a proč asi jsou takové špatné výsledky v EHT? myslíš že to je trenérem? Nejdřív začni sledovat hokej a pak něco piš.. Na EHT je většinou tým poskládaný z mladej kluků a nebo z forvardů z extraligy. tak proto ty výsledky nejsou tak skvělé. Kdyby trenér mohl tak i na EHT má super hráče a tím pádem máme i vysledky. Se Švédama jsme zase nehráli tak špatně. A věřím že je porazíme... letos bude medaile. byl jsem skeptický na začátku turnaje,ale ten tým na to zase má. |
no ano, je pravda že česká extraliga se švédskou či finskou nedá srovnat... to uznávám... ale oni nehráli špatně!!! mě prostě štve, že brankář nemá formu... je to škoda... proto říkám uvidíme příští rok. věřte mi, pokud bychom vyhráli to čtvrtfinále, tak pak klidně odprosím hniličku v kleče, že sem o něm kdy řekl něco zlého...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:45 am Předmět: |
|
|
mirio: jiste ze ne:D
lokran: tohle jsou zvasty, nehrali jsme spatne, delas jako kdyby nasi dostali narez jako nemci od kanady, pritom jsme se svedy naprosto v pohode drzeli krok, to samy s rusakama... bylo to o stesti, priste se snad prikloni na nasi stranu... oni maji lepsiho brankare, my mame zase podle meho nazoru lepsi utok. a vsechna cest hadamczikovi za to, co dokazal udelat s nasim muzstvem, protoze jsem skutecne necekal ze nova generace dokaze hrat takovej hokej... myslel jsem, ze ta generacni obmena bude jeste par let trvat, presto dokazal do tymu zapracovat mladiky a ti spolu se starymi matadory fakt dokazou drzet krok i s tema nejlepsima... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|