|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče. |
Přesně a proto dneska vyhráli 10:1,že? |
Ano,vím ale já komentoval zápas S NORSKEM |
ne, ocividne si komentoval hru Kanady obecne a ne jen jeden konkretni zapas.
ale tohle me absolutne neprekvapuje. Pokazdy si hledas nejaky vymluvy |
Co to meleš, vždyt jsem reagoval na post Hefaistose ,všichni to ví jenom ty meleš hovna tak drž hubu,když nepřispíváš. |
pokud sem to ja nepochopil tak to teda asi nepochopil ani Poman stejne jako desitky dalsich krome tebe a tvejch pribuznejch s nemocnejma hlavama
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Přesně,už nemá cenu hnát se za výsledkem 8:1,ale pomalu se soustředit na čtvrfinále a šetřit hráče. |
Co to meleš, vždyt jsem reagoval na post Hefaistose ,všichni to ví jenom ty meleš hovna tak drž hubu,když nepřispíváš. |
pokud sem to ja nepochopil tak to teda asi nepochopil ani Poman stejne jako desitky dalsich krome tebe a tvejch pribuznejch s nemocnejma hlavama |
Začni se chovat,nadávam ti snad já na příbuzné?typický internetový hrdina,proč tady lezeš? Když reaguju na post o Norsku tak se asi bavím o zápase s Německem ty debile ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
Takže se šetří na čtvrtfinále jen s Norskem, Agnez, a pak už ne? Když řekneš blbost, tak to přiznej...
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: |
Ještě je doplňuje Kanada s Wardem. |
Jeste jsi zapomel na Backstroma z Finska, toho zas zeru ja
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Takže se šetří na čtvrtfinále jen s Norskem, Agnez, a pak už ne? Když řekneš blbost, tak to přiznej... |
Hovno.Jde o to že jsem reagoval na zápas s Norskem,kde hráli na půl plynu,pak ale vyhrajou nad Němci 10:1 a všichni kecaj.Ale s Němci hráli tak samo jako s Nory,jenomže Němci nebránily a hráli otevřený hokej,narozdíl od Norů,k tom Golman pustil skoro vše a dva stejné výkony,končí rozdílným výsledkem.Nic nemění na tom že se pořád šetřily,jen jim to tam padalo,kdybs sledoval hokej tak to musíš pochopit,někdy ti spadne každá golovka,jindy ten gol prostě nedáš.Výsledke s Němci to je zkresluje,výkon ale nebyl tak dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
Věř že na výsledek 10:1 se nadřeli míně,než na 2:1 s Nory,ale to bys musel sledovat,když mi to pak chcete dát sežrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
pokud sem to ja nepochopil tak to teda asi nepochopil ani Poman stejne jako desitky dalsich krome tebe a tvejch pribuznejch s nemocnejma hlavama |
Začni se chovat,nadávam ti snad já na příbuzné?typický internetový hrdina,proč tady lezeš? Když reaguju na post o Norsku tak se asi bavím o zápase s Německem ty debile ne. |
ja sem ti na zadny pribuzny nenadaval precti si to znova ty debile . Pokazdy me naprosto znici jak ty hlavni blitky zvyraznis =]
narazka pribuzny s nemocnejma hlavama = tobe podobni kamaradi se sklonama k demenci. Podle me kazdej krome tebe to asi pochopil. Takze ja se zacnu chovat, ale ty zacni prosimte premejslet =] ... Packo puso
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Attacker napsal: | | agnez napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Hefaistos napsal: | | jj, ani Kanaďani nemaj každej zápas 100%, naposledy s Norskem 2:1. To je na tým, kterej má nejvíc nabitej kádr hvězdama na MS, hodně slabý. |
Začni se chovat,nadávam ti snad já na příbuzné?typický internetový hrdina,proč tady lezeš? Když reaguju na post o Norsku tak se asi bavím o zápase s Německem ty debile ne. |
ja sem ti na zadny pribuzny nenadaval precti si to znova ty debile . Pokazdy me naprosto znici jak ty hlavni blitky zvyraznis =]
narazka pribuzny s nemocnejma hlavama = tobe podobni kamaradi se sklonama k demenci. Podle me kazdej krome tebe to asi pochopil. Takze ja se zacnu chovat, ale ty zacni prosimte premejslet =] ... Packo puso |
Bež už prosímtě otravovat někam jinam,v každém topicu se hádáš.O hokeji jsi očividně kecat nešel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Attacker
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Sakra další hokej našich v jednu ráno
Jinak je krásně vidět jak se některý týmy derou a vyrovnávají viz Norsko,Bělorusko,Švýcarsko...Klidně se může se stát, že za pár let vyhraje jeden z těhle týmů MS.
Včerejší mač Kanady se Švédy byl jeden z nejhezčích na Mistrovství.Budeme to mít těžký. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Moje omluva  jsem dobře zblblej už.Samozřejmě že Rusové - Švédi, míchali se mi do toho Němci s Kanadou
Ovečkin je ďábel...A co mě docela štve, že se každej hráč čte každej rok jinak Semin - Syomin _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
Přesně a podbně je to i u Švédů a dalších jmen...Já taky fandil rusům ale chtěl jsem nájezdy ten gol mě teda spíš naštval _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:44 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | jacob s. napsal: | | Takže se šetří na čtvrtfinále jen s Norskem, Agnez, a pak už ne? Když řekneš blbost, tak to přiznej... |
Hovno.Jde o to že jsem reagoval na zápas s Norskem,kde hráli na půl plynu,pak ale vyhrajou nad Němci 10:1 a všichni kecaj.Ale s Němci hráli tak samo jako s Nory,jenomže Němci nebránily a hráli otevřený hokej,narozdíl od Norů,k tom Golman pustil skoro vše a dva stejné výkony,končí rozdílným výsledkem.Nic nemění na tom že se pořád šetřily,jen jim to tam padalo,kdybs sledoval hokej tak to musíš pochopit,někdy ti spadne každá golovka,jindy ten gol prostě nedáš.Výsledke s Němci to je zkresluje,výkon ale nebyl tak dobrý. |
Agnez.. Já hrál hokej patnáct let, než mi velký Kanaďan rozstřelil koleno.... Nezkoušej to na mě ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|