|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caladan

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | mrtvy tah 1x180...
tohle je rekl bych takove maxko po zmrtvychvstani po zraneni zad... resp. zraneni jeste pretrvava ale konecne jsem nasel pricinu a intenzivne pracuji na naprave
predchozi maxima: 13x185, 1x270
cil: 290 do konce roku |
Paráda. 290 je velkej cíl, jen velcí lidé si kladou velké cíle.:-) go cizo, go.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
cizo musis verime ti _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK . robis MT bez trhaciek nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
jo, bez trhacek... a jel jsem tech 180 nadhmatem a ani jsem necejtil ze neco drzim v rukach... asi mi nejak zesilil uchop :)
diky za duveru, budu se snazit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | cil: 290 do konce roku |
Uf...no tak sledujem a vidím, že sa Ti darí, no toto je dosť smelý cieľ. Ale ak sa na to cítiš, tak jo :)
Súťaže v strongmanoch kedy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
Mas na to chlapeeee !!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | citace: | | cil: 290 do konce roku |
Uf...no tak sledujem a vidím, že sa Ti darí, no toto je dosť smelý cieľ. Ale ak sa na to cítiš, tak jo :)
Súťaže v strongmanoch kedy? |
souteze ve strongmanech nevim kdy ale....... budou, proste to je v krvi od ty doby co jsem si to parkrat vyzkousel mi to neda spat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, jak jsi vyřešil ten problém se zády?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem zvědav Cizo. Hodně štěstí. Pokud si zvládl 270kg, byť před zraněním, tak se vsadím, že to zvládneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
Seš dobrej, mám zhruba stejnej plán, ale při mnohem vyšší hmotnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
diky
bylo mi receno ze mi naprosto neuveritelne predimenzovane vzprimovace a bricho postupne uplne vyradily z provozu hluboky stabilizacni system... zhruba dva mesice chodim k doktorce vyskolene doc. Kolarem, dva mesice zpatky jsem necvicil tahy ani drepy (coz trvalo uz rok) a po dvou mesicich prace zatahnu bez bolesti 180 a drepnu 3x130... coz je sice zlomek toho co jsem zvedal ale co si budeme povidat, je to temer zazrak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 10:15 pm Předmět: |
|
|
A jak posiluješ ten hluboký stabilizační systém?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | A jak posiluješ ten hluboký stabilizační systém? |
neposiluju, jen aktivuju, nejsou na to zadny specialni cviky, jen dechovy na aktivaci svalu a nasledne ty svaly aktivu pri beznych silovych treninkach _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 10:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | mrtvy tah 1x180...
tohle je rekl bych takove maxko po zmrtvychvstani po zraneni zad... resp. zraneni jeste pretrvava ale konecne jsem nasel pricinu a intenzivne pracuji na naprave
predchozi maxima: 13x185, 1x270
cil: 290 do konce roku |
pekne..mne to pride ze to dvihas ako by si tam mal 60kg..sila je evidentne daleko inde ako ten vykon.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|