|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: pá květen 16, 2008 11:13 pm Předmět: |
|
|
Nadhoz 95 _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
protein

|
Zaslal: so květen 17, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Blackmoon napsal: | | A jak posiluješ ten hluboký stabilizační systém? |
neposiluju, jen aktivuju, nejsou na to zadny specialni cviky, jen dechovy na aktivaci svalu a nasledne ty svaly aktivu pri beznych silovych treninkach |
to zní trochu jako magie:) aktivovat sval...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so květen 17, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Blackmoon napsal: | | A jak posiluješ ten hluboký stabilizační systém? |
neposiluju, jen aktivuju, nejsou na to zadny specialni cviky, jen dechovy na aktivaci svalu a nasledne ty svaly aktivu pri beznych silovych treninkach |
A nešlo by to nějak víc popsat ??
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: po květen 19, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes deadlift 1x252,5kg, push press 1x130kg. Push press jsem jel snad poprvé v životě, technika asi nic moc, snažil jsem se maximálně využít dynamiku stehen a prostě to dostat nad hlavu, zkusím z toho v následujících týdnech a měsících vytěžit víc. Cíza mě nakopnul tím ohlášeným 290kg deadliftem do konce roku, jako naturál s tréninkem mrtvoly 1x týdně ho asi netrumfnu, ale pokusím se mu co nejvíc přiblížit  Ještě dodám, že push press jsem jel včetně přemístění ze země. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: po květen 19, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska bench 8x 120  měl jsem z toho radost
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po květen 19, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po květen 19, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce |
Ale co...mě je to vlastně jedno:) _________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne po květen 19, 2008 8:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 19, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | Crusher: ses prase nemam slov |
jojo, to ja uz nemam od doby, co si tu vedl heavy light log :) Crusher je typicky priklad toho, jak leze zkombinovat sila, svaly, fyzicka, rychlost atd....a vse naturalne!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 19, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tlaky na ramena s jednoručkami 5x52,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: po květen 19, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
JPS,Draper:
Dík chlapi za komplimenty, ale s aktuálníma trapnýma 107kg TH si spíš připadám jako přerožněné selátko, než jako prase _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po květen 19, 2008 11:21 pm Předmět: |
|
|
drepy do sedu 5x220kg
benchpress vybusne 5x120kg
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: út květen 20, 2008 6:45 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce |
venco prosííííím, natoč video, chci vidět tu tvojí kvalitní techniku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|