Do selhání nebo ne?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do selhání nebo ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> Do selhání nebo ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Do selhání svalů cvičím:
Nikdy
29%
 29%  [ 35 ]
Jen v některých sériích
60%
 60%  [ 72 ]
Skoro pokaždé
10%
 10%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 120

Autor Zpráva
tuberacek

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ale snad to neni pro svaly tak devastujici, kdyz mi sparing pomaha ne cely opakovani, ale treba jen v kritickym bode, je tohle to prave selhani? Myslim jako jestli je v tom rozdil kdyz potrebuju pomoc jen v kritickym bode, nebo kdyz musi pomahat celej pohyb....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MateBoban

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuberacek napsal:
Tak ale snad to neni pro svaly tak devastujici, kdyz mi sparing pomaha ne cely opakovani, ale treba jen v kritickym bode, je tohle to prave selhani? Myslim jako jestli je v tom rozdil kdyz potrebuju pomoc jen v kritickym bode, nebo kdyz musi pomahat celej pohyb....

pomoc v kritickom bode je už za hranicou zlyhania
Jirka

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
tuberacek napsal:
Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje...
Já myslel, že se bavíme o selhání, když jedu sám a udělám maximální počet opakování, co SÁM zvládnu, sparing, to už je zase uplně jiná věc, nebo ne?

Taky dobrý, třeba tlaky v leže, nebo dřepy. Hlavně , když seš tam sám.
Bezpečný jsou přítahy na hrazdě. Tam je to jasný.
A nebo cvičíte pouze na strojích.
Sešívaný

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dřív jezdil hodně do selhání. Myslel jsem, že čím víc se odrovnám, tím lepší to je. Po přečtení některých topiků na tomto foru jsem si to rozmyslel, pak jsem zkusil GVT. Dřívější "selhávací" tréninky byly tak namáhavé, že GVT mi přišlo docela v poho. Teď už jedu do selhání vyjímečně, jsem méně unavený, lépe regeneruju a myslím, že i výsledky jsou lepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dřepovací stroj

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak to je s progresivním přidáváním váhy, když se nejede až de selhání?Kdybych chtěl každej trénink zvedat zase o kousek větší váhy (nemluvim o lifterskym tréninku) a dělat pořád stejnej počet opakování tak si myslim že to zvyšování vah nebude tak rychlí a nebo bude, ale začnu jezdit zase až do selhání po čase nebo ne.
tucet

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání
Goyer

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
Goyer napsal:
2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA.

Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu..

Stene pošlu Ti pm nebo meil, trenink na cele telo jsem doslat a byl navžen optimálně pro moji osobu (čast, trenink, anabolika, atd..) a 100% vyhovuje a je to to nejlepší co jsem kdy cvičil. Chodím 4x/týden do fitness, regenerace úžasná, když víš jak na to.
dřepovací stroj

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání

většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo?
tucet

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepovací stroj napsal:
tucet napsal:

většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo?
to musíš vědět ty
dřepovací stroj

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
dřepovací stroj napsal:
tucet napsal:

to musíš vědět ty

ale já to nevim *16* zatim dyštak sem někdo napište svojí zkušenost
tuberacek

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2004 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Stan napsal:
Goyer napsal:
Jak to zabírá? BOMBA.

Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu..

Stene pošlu Ti pm nebo meil, trenink na cele telo jsem doslat a byl navžen optimálně pro moji osobu (čast, trenink, anabolika, atd..) a 100% vyhovuje a je to to nejlepší co jsem kdy cvičil. Chodím 4x/týden do fitness, regenerace úžasná, když víš jak na to.

Pastni to spis sem, by me to taky zajimalo
MateBoban

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2004 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepovací stroj napsal:
tucet napsal:
dřepovací stroj napsal:
tucet napsal:

to musíš vědět ty

ale já to nevim *16* zatim dyštak sem někdo napište svojí zkušenost

Ja pridávam opakovania, naložím váhu na 8 opakovaní /do zlyhania/ a postupujem od 5 opakov. každý trening po jednom nahor, až to ukončím tými 8, potom zvýšim hmotnosť...atď....pripadá mi to praktickejšie ako počítať váhu, okrem toho cvičím hlavne objem, v silovke by to asi nefrčalo
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Jak to zabírá? BOMBA.

co by na to rekl andrew
Poman

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíš psát do každýho topiku,OKI?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor: Do selhání ano, vzhledem k tomu, že na cvik jedu jen dvě série a partii jedno za 6dní. Ale dopomoce ne. Pouze pokud neodhadnu konec série a opakování nezvládnu dokončit. Plánované dopomoce o dvou a nedejbože více opakovaní jsou podle mého názoru metla zesílení, zvlášť když na Vás kolege řve "Jedeš úplně sám."

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do selhání nebo ne? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: