|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Do selhání svalů cvičím: |
| Nikdy |
|
29% |
[ 35 ] |
| Jen v některých sériích |
|
60% |
[ 72 ] |
| Skoro pokaždé |
|
10% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 120 |
|
| Autor |
Zpráva |
tuberacek

|
Zaslal: st duben 28, 2004 11:54 am Předmět: |
|
|
Tak ale snad to neni pro svaly tak devastujici, kdyz mi sparing pomaha ne cely opakovani, ale treba jen v kritickym bode, je tohle to prave selhani? Myslim jako jestli je v tom rozdil kdyz potrebuju pomoc jen v kritickym bode, nebo kdyz musi pomahat celej pohyb....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MateBoban
|
Zaslal: st duben 28, 2004 12:35 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Tak ale snad to neni pro svaly tak devastujici, kdyz mi sparing pomaha ne cely opakovani, ale treba jen v kritickym bode, je tohle to prave selhani? Myslim jako jestli je v tom rozdil kdyz potrebuju pomoc jen v kritickym bode, nebo kdyz musi pomahat celej pohyb.... |
pomoc v kritickom bode je už za hranicou zlyhania
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: st duben 28, 2004 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | tuberacek napsal: | Kdyz ono si muzes vic nasypat, kdyz se smiris s tim ze pojedes do selhani... ;)
Ale vlastne co je na tom to selhani, kdyz to tlacis porad, akorat sparing ti to cim dal tim vic ulehcuje... | Já myslel, že se bavíme o selhání, když jedu sám a udělám maximální počet opakování, co SÁM zvládnu, sparing, to už je zase uplně jiná věc, nebo ne? |
Taky dobrý, třeba tlaky v leže, nebo dřepy. Hlavně , když seš tam sám.
Bezpečný jsou přítahy na hrazdě. Tam je to jasný.
A nebo cvičíte pouze na strojích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
|
| nahoru |
|
 |
dřepovací stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
|
Zaslal: st duben 28, 2004 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Goyer napsal: | 2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA. |
Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu.. |
Stene pošlu Ti pm nebo meil, trenink na cele telo jsem doslat a byl navžen optimálně pro moji osobu (čast, trenink, anabolika, atd..) a 100% vyhovuje a je to to nejlepší co jsem kdy cvičil. Chodím 4x/týden do fitness, regenerace úžasná, když víš jak na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
dřepovací stroj
|
Zaslal: st duben 28, 2004 8:45 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání |
většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: st duben 28, 2004 8:46 pm Předmět: |
|
|
| dřepovací stroj napsal: | | tucet napsal: | vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání |
většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo? | to musíš vědět ty
|
|
| nahoru |
|
 |
dřepovací stroj
|
Zaslal: st duben 28, 2004 9:18 pm Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | dřepovací stroj napsal: | | tucet napsal: | vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání |
většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo? | to musíš vědět ty |
ale já to nevim *16* zatim dyštak sem někdo napište svojí zkušenost
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: st duben 28, 2004 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | Stan napsal: | | Goyer napsal: | 2x týdně celé tělo, nikdy do selhání! (rezerva 2 opakování)
Jak to zabírá? BOMBA. |
Jak to mas rozdelene?Ja jsem tohle jel stabilne nekolik let pri mych zacatcich,ale pod sest dni v tydnu jsem se nedostal..Ted mam more casu a odpocinku,tak premyslim,ze se do toho opet pustim..I kdyz vek trosku pokrocil a nevim,jak budu snaset cvicit 6dni v tydnu.. |
Stene pošlu Ti pm nebo meil, trenink na cele telo jsem doslat a byl navžen optimálně pro moji osobu (čast, trenink, anabolika, atd..) a 100% vyhovuje a je to to nejlepší co jsem kdy cvičil. Chodím 4x/týden do fitness, regenerace úžasná, když víš jak na to. |
Pastni to spis sem, by me to taky zajimalo
|
|
| nahoru |
|
 |
MateBoban
|
Zaslal: čt duben 29, 2004 12:46 pm Předmět: |
|
|
| dřepovací stroj napsal: | | tucet napsal: | | dřepovací stroj napsal: | | tucet napsal: | vono de asi vo to jak to progresivní přidávání myslíš, když budeš každej trénink přidávat 10 kilo tak to pude asi těžko, ale třeba každej trénink 1 gram, tak to podle mě nehrozí že by ses dostal do fáze kdy budeš muset jet do selhání |
většinou přidávam 2,5 nebo 5 kg, někdy i 10 (dřep, mrtvola)ale to fakt málo kdy, ale kdybych přidával tech 2,5 kg tak by to snad šlo? | to musíš vědět ty |
ale já to nevim *16* zatim dyštak sem někdo napište svojí zkušenost |
Ja pridávam opakovania, naložím váhu na 8 opakovaní /do zlyhania/ a postupujem od 5 opakov. každý trening po jednom nahor, až to ukončím tými 8, potom zvýšim hmotnosť...atď....pripadá mi to praktickejšie ako počítať váhu, okrem toho cvičím hlavne objem, v silovke by to asi nefrčalo
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po květen 19, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
Nemusíš psát do každýho topiku,OKI? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 19, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
Můj názor: Do selhání ano, vzhledem k tomu, že na cvik jedu jen dvě série a partii jedno za 6dní. Ale dopomoce ne. Pouze pokud neodhadnu konec série a opakování nezvládnu dokončit. Plánované dopomoce o dvou a nedejbože více opakovaní jsou podle mého názoru metla zesílení, zvlášť když na Vás kolege řve "Jedeš úplně sám."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|