Vird - Progress log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vird - Progress log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vird - Progress log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vird

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ked sa tu uz tak hadzu aktualky tak aj ja nieco prihodim. fotka stara asi 3 tyzdne.
ja som ten maly nenapadny v strede
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
THE REALEST NIGGA

Trening:
vodka 4x
hruska 2x
vino asi nie

tak dnes rozlucka so slobodou resp. s triedou kedze dnes bol posledny den oficialne spolu, sice trochu sentimentalna nalada ale pacilo sa mi.
ti pocty si nepamatam je mozne ze toho bolo viac alebo menej kto to ma pamatat.
nekamenovat za prispevok do logu :D este doznieva alkohol

Nejako malo pijes chlape, co takto:
18 x ceresna, hm?
vird

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

18 x ceresna, hm?

no malo pijem. inak to vyzera ked sa idem totalne zdzigat (akoze idem sa opit do komy). toto su pocty odhadom (cize presne som nepocital) pil som tak aby som bol zhovorcivejsi, veselsi... ale 18 by ma asi zabilo. nepijem casto a ak pijem tak takto do nalady, viem kedy mi staci
este edit. nahodili sme aj ryhcle tempo na zaciatok: trojita vodka mam taky pocit a behom 10 minut boli asi este 2. teraz sa mi zda ze tie pocty hore su trpchu podhodnotene :D nevadi
Turakam

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vird napsal:
Turakam napsal:

18 x ceresna, hm?

no malo pijem. inak to vyzera ked sa idem totalne zdzigat (akoze idem sa opit do komy). toto su pocty odhadom (cize presne som nepocital) pil som tak aby som bol zhovorcivejsi, veselsi... ale 18 by ma asi zabilo. nepijem casto a ak pijem tak takto do nalady, viem kedy mi staci
este edit. nahodili sme aj ryhcle tempo na zaciatok: trojita vodka mam taky pocit a behom 10 minut boli asi este 2. teraz sa mi zda ze tie pocty hore su trpchu podhodnotene :D nevadi

Tak to je dobre, ja neviem, kedy mi staci - preto pijem len obcas.
vird

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2008 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench - too often? Nope!

Trening:
Bench press:
8x61
5x81
5x81
3x91
3x91
3x91
8x71

Zhyby:
4x4 vv

hej. po celodennom drveni slovenciny a literatury (konecne mam naucene vsetko uz len matiku dodrvit) som sa bol zresetovat.
bench nezvycajne tazky mi pripadal druha seria s 91 som 3. opacko skoro nedal. potom to islo normalne.
zhyby doma uchop na sirku dveri. 4 opacka v 4 seriach asi rekord :D
vird

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2008 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WORKOUT ala PIERE CORNEILLE

Trening:
Ramena
Predpazovanie 4s x 8r 10kg JR
Upazovanie 3s x 6r 7kg JR

Biceps
bic.zdvihy 3s x 12r 10kg JR

Triceps
kick-back 3s x 8r 10kg JR
extenzie v sede 3s x 10r 14kg JR
vird

PříspěvekZaslal: út květen 20, 2008 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento tyzden bude zrejme bez treningu, dalsi bude mozno s maximalne 2. uvidim ako to pojde. ale potom to opat rozbehnem sice nie na dlho kedze zase zrejme pojdem do roboty tak ked tam nieco bude tak hoci len zlahka sa budem snazit. ale tak pojdem urcite silovo mozno aj vahovo dole kedze si budem musiet varit sam. cize ranajky budu neviem ake obed nieco zo sacku (tie cestoviny+omacka) a pocas prace asi ovocie. tak to bdue taky spravny hardcore objemovy jedalnicek.

no potom uvidim ako na tom budem ale chcel by som dat nieco na sposob heavy light (asi to aj dam)+si kupim matrixa (protein) a dam nejake super nizke sach. vlny (0-100-200-0-100-200-300) nejak takto.
tak snad uz konecne splnim ucel tohto logu a sformujem sa ako som chcel.

cize v logu pokracovat budem iba neviem kedy. do augusta (8. mesiac) urcite
vird

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes som odmaturoval Slovensky jazyk 2, Informatika, matematika, anglictina:1

no podstatne je cosi ine. skusal som tie srandy ktore cizo cvici v aktualkach na brucho. to ako dviha vleze cele telo ...

Urobil som 2 :D
teraz 2 hodiny po tom mam pocit akoby som mal brusne svalstvo potrhane :D nenormalna "svalovka"- ale iba horne brusne spodne akosi nie. budem skusat viackrat do tyzdna je to zaujimave a bolestive :D mozno sa raz dostanem aj na 5 opakovani v serii :D
vird

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 1/12

Trening
... o-s-v
...Tlaky (h-objem) 5-5-80
...Drepy (l) 5-4-78

Prihovor :D
...Tak kedze do ocakavaneho odchodu do prace mi ostavaju priblizne 4 tyzne rohodol som sa ich nejako dobre vyuzit, a na toto by mi mal posluzit fomin. kedze sa trenuje 3 krat do tyzdna tak je to pre mna idealny trening :D a po dobrych skusenostiach som si povedal ze skusim este raz ale tentokrat klasicku verziu.

...K treningu tolko, tlaky som mal ist 6 opakovani lenze som nebol poriadne cvicit 2-3 tyzdne cize som akosi nevladal tak som siel iba 5 opakovani, maxka nechavam na 130-100-130. Na tlaky to dotiahnem ryhclo myslim, a drepy a DL len tak orientacne kedze som ich dlhsi cas nesiel. Drepy dneska boli lahke, cize vsetko OK.
...Dnes som siel trening ktory je naplanovany povodne na stredu lenze je taka situacia ze zajtra mozno pojdem cvicit a potom do piatku (vratane) rozlucka so starou triedou takze neschopny cvicit. Jeden trening toho tyzdna odpadne a rozhodol som sa pre mrtvolovy den :D
Takze zajtra mozno den s tazkymi drepmi a potom trosku volno a od buduceho tyzdna by som to chcel ist plnohodnotne. Podsekavat maxka zatial nebudem kedze to neplanujem ist dlho.
Potom priblizne 4-5 tyzdnov praca a potom by som chcel ist fomina s tym ze pojdem ho lahsie pridam aerobku a tie vlny ktore som myslim uz raz spominal. na stravu doplnky... som si vyhradil 7000 co myslim ze na 3-4 tyzdne bohato vystaci.
vird

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 2/12

Trening
... o-s-v
...Drepy (h) 6-5-96
...Bench 4-4-74

Mal som ist mrtvolu ale citil som este spodny chrbat este od vcera tak som vynechal-tez som nechcel zdrziavat chlapcov u ktorych som bol cvicit.
Drepy som mal ist sé 104kg ale akosi nevladzem, zrejme na tom nie som az tak dobre ako som si myslel. Predsa len znizim maximalky.
vird

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 3/12

Trening
... o-s-v
...NEBOL

Fomin 4/12

Kardio
...Elypticky trenazer 26min. (tepovka 120-150, priemer mozno 143)

Trening
... o-s-v
...Drepy (h) 3-3-110
...Bench 4-4-75
...DL 4-4-60

Drepy som sa potrapil, ostatne slo lahko. Vahy uz su znizene cize 120-100-120. Pekny pomer :D ale dlho som drepy necvicil o DL nehovorac. A ked aj cvicil tak ziadne tazke vahy.

Dnes bolo aj Kardio chcel by som to davat kazdy den. v treningovy nieco okolo 25 MINUT netreningovy 50 min. mozno to konecne urobi nieco s vahou. Jem moc nekvalitne asi 4 krat do dna. Ale teraz to uz kaslem. Tie 2 ci tyzdne sa mi neoplati nic, kedze potom bude minimalne mesiac pauza.
vird

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kardio:
...elypticky 40min. (tepovka vyssia ako vcera nemeral som moc ale okolo 140-155)

neznasam ten stroj, keby som mal aspon rotoped tak si tam pekne hopam ale tento, stale stat. na konci mi uz bolo vsetko jedno. este ze mam filmy v notasku inak by som na tom zahynul.
vird

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 5/12

Trening
... o-s-v
...Bench 3-3-80-90?
...Legpress 5-4-150
...Kliky na bradlach 5-5-bw

Kardio:
...cesta do/z posilovni 40min :D je teplo viac sa mi nechce

dnes som skusil novu posilnovnu vzdialenu 20 minut chodze. Ako prve som mal na plane bench, na lavicke uz bolo nalozene-velka tyc + 2x25kg tak som sa rozcvicil (predtym rozcvicka na multipresse) a prilozil boh vie kolko. Kotuce neboli oznacene cize hmotnost som iba hadal. mohlo tam byt nieco od 83 kg do 90. Posledna seria isla velmi tazko cize skor nieco k 90.
Dalej som mal ist drepy ale videl som legpress tak som chcel po dlhej dobe skusit toto. Rozcvicka so 100kg serie so 150. Myslim ze nahrada za stredne tazke drepy bolo dobre. Poslednu seriu som dal asi 8 opakovani.
Kliky na bradlach opat-videl som bradla skoda nevyuzit.
vird

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2008 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 6/12

Trening
... o-s-v
...Mrtvy tah 3-3-110
...Legpress 5-3-190
...Tlaky na multipresse 8-4-50 + stroj

dnes narozdiel od minuleho treningu sa mi multipress zapacil. nemal som inu mozno lavicka bola obsadena tak takto. neviem kolko vazi ta tyc na multi ale pri tretej serii som mal dost, a pred stvrtou dlhsia pauza.

od minula ma zacal pobolievat sval pri chrbtici neviem ktory to je ale bolest viac menej zmyzla az kym som sa nezaprel do DL. teraz to fest boli. dufam ze je to sval a nie chrbtica ale boli to na lavej strane pod lopatkou tak chrbtica by to nemala byt. DL na cas vynecham a skusim kladku alebo nieco lahke.

prakticky ked nahradim DL niecim inym fominovska podstata sa akosi strati kedze namiesto drepu je legpress, DL nieco ine. iba tlaky ostanu.
vird

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2008 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fomin 7/12

Trening
... o-s-v
...Drep 3-4-110 mozno.
...Bench 4-4-75
...Veslo kladka 5-4-65
...Horna Kladka 5-2-neviem

pri drepoch som zase roztrhal kratasy. drepy dnes n multipresse lebo neni v posilovni poriadny stojan. bench pohodicka pri poslednej serii som sa pozabudol a dal tam 8 opakovani alebo tak nejak. mrtvy tah som nesiel. ale dal som si na chrbat veslovu kladku pekna pecka prvy krat normalne toto som cvicil a hornu kladku len tak aby bolo.
chrbat som pekne aj citil. chcel som si skusit vahy na hevy-light ktory chcem ist ked sa vratim z roboty.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vird - Progress log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: