|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: út květen 20, 2008 6:51 am Předmět: |
|
|
| Crusher napsal: | Dnes deadlift 1x252,5kg, push press 1x130kg. Push press jsem jel snad poprvé v životě, technika asi nic moc, snažil jsem se maximálně využít dynamiku stehen a prostě to dostat nad hlavu, zkusím z toho v následujících týdnech a měsících vytěžit víc. Cíza mě nakopnul tím ohlášeným 290kg deadliftem do konce roku, jako naturál s tréninkem mrtvoly 1x týdně ho asi netrumfnu, ale pokusím se mu co nejvíc přiblížit Ještě dodám, že push press jsem jel včetně přemístění ze země. |
a vzpirat bys zacit nechtel? :) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: út květen 20, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
pardon za OT
crusher - aj tvoji kolegovia su natom tak ako ty?skor ma zaujima sila, predpokladam ze kondicku maju sialenu vsetci. no po silovej stranke - nevycnievas trochu nad ostatnych?pretoze taku silu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: út květen 20, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tlaky na ramena s jednoručkami 5x52,5kg |
pekny, u vetsich vah jsem mel vzdycky akorat problem to dostat na uroven uší, pak už to šlo samo.. ty jednoručky ti někdo podává, nebo si to nadhazuješ? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: |
a vzpirat bys zacit nechtel? :) |
No musím říct, že vzpírání mě nikdy moc neoslovilo. Schůdnější by pro mě byl spíš power, tam bych si rád příští rok odskočil na oblast, uvidíme.
| esprit napsal: | pardon za OT
crusher - aj tvoji kolegovia su natom tak ako ty?skor ma zaujima sila, predpokladam ze kondicku maju sialenu vsetci. no po silovej stranke - nevycnievas trochu nad ostatnych?pretoze taku silu... |
No těžko to porovnávat, momentálně jsem na útvaru jediný, kdo váží přes metrák a kdo se tomu železu věnuje nějak seriózněji. V absolutních číslech jsem na tom logicky nejlépe, ale máme tu např. kluka, který váží kolem 70kg a potáhne 180kg i bez nějakého cílenějšího tréninku, což mi připadá víc než slušné. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út květen 20, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | xx76 napsal: | | venca.v napsal: | | dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce |
venco prosííííím, natoč video, chci vidět tu tvojí kvalitní techniku |
Šlo ti to překvapivě lehce, protože jsi tu jc zvedal obouma rukama |
to sme se zase nasmali, nerikam ze to bylo extra dobrou technikou, ale kdo taky dela bic zdvihy s max vahou dokonalou technikou
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út květen 20, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
| xx76 napsal: | | venca.v napsal: | | dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce |
Zatim sem vas tu setrel kazdym videem, uz me to nebavi nahravat
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út květen 20, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
bench 117 x 4 (prvni na hrudnik, dalsi 3 opak 5cm nad hrudnik), ja vim, pro nekoho to neni bench
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út květen 20, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
crusher ty si poriadne silne hovado, k takym cislam by som sa tiez chcel dostat. Kolko meras?
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: út květen 20, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | xx76 napsal: | | venca.v napsal: | | dneska biceps s jc ve stoje 30kg x 6, slo to prekvapive lehce |
Zatim sem vas tu setrel kazdym videem, uz me to nebavi nahravat |
tak mě setři ještě jednou
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út květen 20, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | venco zacinam mam pocit ze si si pomylil tento topik s tvojim logom. Pises sem kazdu svoju seriu alebo co? 4x 117 (prva na hrudnik ostatne mimo) to je co prosim ta za rekord? |
no tak zejtra snad budu moct napsat 1x 130 no, aby to byl rekord
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: út květen 20, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | crusher ty si poriadne silne hovado, k takym cislam by som sa tiez chcel dostat. Kolko meras? |
189cm. Ty na tom ale silově taky rozhodně nejsi špatně. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út květen 20, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Crusher napsal: | | g_dgrim napsal: | | crusher ty si poriadne silne hovado, k takym cislam by som sa tiez chcel dostat. Kolko meras? |
189cm. Ty na tom ale silově taky rozhodně nejsi špatně. |
tak to mas cca moju vysku, akurat si trochu tazsi (ale predpokladam ze to mas v lepsej kvalite). No mam co robit!
Kolko ti chyba do 700raw?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: |
tak to mas cca moju vysku, akurat si trochu tazsi (ale predpokladam ze to mas v lepsej kvalite). No mam co robit!
Kolko ti chyba do 700raw? |
No jelikož jsem se poslední měsíce trochu vysušil, tak ta kvalita je asi o chloupek lepší, ale radši bych byl zpět na svých obvyklých 112-116kg.
Do 700RAW mi díky mizernému benchi chybí poměrně dost, konkrétně nějakých 50kg. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|