|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červen 10, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | vcera v texas hold'em 300kacek som vyhral..
padalo mi to pekne Queen four of kind,ace high full house hned po flope..2 najvyssie postupky a jeden flush navrch..proste padalo to ako sa patri radost velkaa.. |
Já nemluvit jazykem tvého kmene....prosím překlad
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi koupit výborné klobásky bohužel tak ostré, že mi s každým kousnutím vyskočí slzy
ach jo _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červen 10, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | vcera v texas hold'em 300kacek som vyhral..
padalo mi to pekne Queen four of kind,ace high full house hned po flope..2 najvyssie postupky a jeden flush navrch..proste padalo to ako sa patri radost velkaa.. |
VNH! ..ja zatim jenom hraju free rolly...ale chystam se do toho vlozit nakej cash
Supporter: rec je o pokru
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | Luster napsal: | | poldi napsal: | vcera v texas hold'em 300kacek som vyhral..
VNH! ..ja zatim jenom hraju free rolly...ale chystam se do toho vlozit nakej cash
Supporter: rec je o pokru |
ne ne na internete..to my chodime hravat s kamosmi po veceroch..ked je nas tak 8-10 kazdy vklad po 50korun..mame original karty a zetonky tak je to zabava velikaa.. |
ale mas takovou internetovou terminologii :) takovy normalnejsi ozaceni je quads, ace full, high straight a flush je spravne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 10, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem pokoupil pár dobrých hadrů  Trička,tílko,čepici,sandále _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út červen 10, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: |
ale mas takovou internetovou terminologii :) takovy normalnejsi ozaceni je quads, ace full, high straight a flush je spravne :) |
tak na nete som to hraval nez som zacal live a tam to bolo anglicky tak to cloveku zostane..zvyk je zvyk..
normalnejsie ozacenia su stvorica,dva pary,postupka:)
inak quads nepouzivame..u nas je stvorica ako "poker" _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st červen 11, 2008 7:44 am Předmět: |
|
|
no to jich fakt nesním tolik najednou  to, že jsou páliví jsem věděl ale ,že až tak moc mě ani nenapadlo _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st červen 11, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
Přiotrávil jsem se...Z toho mám fakt radost,může bejt někdo takovej debil? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červen 11, 2008 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st červen 11, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Přiotrávil jsem se...Z toho mám fakt radost,může bejt někdo takovej debil? |
Red Bullama?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 11, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
Asi to sem nepatří, ale právě mě strašně rozesmálo, když jsem klikl na topic s názvem "Kam to zmizlo?" a objevilo se mi "Téma nebo příspěvek který požadujete nebyl nalezen". Den je hned o něco hezčí... :-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|