Do selhání nebo ne?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do selhání nebo ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> Do selhání nebo ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Do selhání svalů cvičím:
Nikdy
29%
 29%  [ 35 ]
Jen v některých sériích
60%
 60%  [ 72 ]
Skoro pokaždé
10%
 10%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 120

Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dopomoce ve velké míře devastují sval a brání zesílení. To je můj názor. (mluvíme li o drug free podmínkách pro rychlost regenerace.)

Jedu málo sérií a pokud nezvládnu poslední opakování, tak je dopomoc nutnost a nemám s ní vůbec problém, ale spousta lidí jezdí v sérii pro 6op 4 dopomoce a ještě věří, že jim to parťák pouze jemně nadlehčil a ve skutečnosti by to vlastně zvedli samotní. Často tomu věří i ten pomocník. Navíc ty negativní opakování v té sérii , které jede ten borec skutečně sám, jsou logicky neepřiměřené jeho schopnostem. A jestli něco skutečně poškodí sval, tak jsou to těžké negativní opakování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A navic kdyz jedu do selhani hned v prvnich seriich, tak to neskutecne ubira silu do dalsich serii, takze lepsi je imho silu si rozlozit rovnomerne pro planovany pocet serii a opakovani, s tim ze v poslednich 1-2 seriich toho selhani mohu docilit. Toho se drzim uz delsi dobu a celkem se mne to vyhovuje.
poldi

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sa drzim toho ze dopomoc moze byt len v poslednej serii a max jedno opakovanie..
ale aj tak cvicim sam bez sparinga,takze vynutene opakovania u mna neexistuju:)
to co vidam vo fitku a co som bohuzial robil aj ja..ze ide napr pyramidu benchpress a v kazdej serii spravi sam 2-3opakovania a dalsie 4s dopomocou maju za vysledok akurat svalovicu na druhy den ktoru vacsina ludi stale berie ako znak kvalitneho treningu..aj ked je to kontraproduktivne..
Miki222

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mna minule zavolal chlapec ci mu nepomozem... nalozil si a musel som mu pomahat hned od prveho op a posledne tri som tahal celou silou jak mrtvy tah aby ho to neprilahlo
agnez

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miki222 napsal:
mna minule zavolal chlapec ci mu nepomozem... nalozil si a musel som mu pomahat hned od prveho op a posledne tri som tahal celou silou jak mrtvy tah aby ho to neprilahlo

Není to někdy na škodu,tohle už spíše byli Negativní opakování,na tohle mi skvěle reaguej hrudník.
Miki222

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Miki222 napsal:

Není to někdy na škodu,tohle už spíše byli Negativní opakování,na tohle mi skvěle reaguej hrudník.

ked myslis
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu.
Rall_

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, to je taky důležitý, bejt schopnej nespoléhat na pomoc/dopomoc.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže zákonitě to většinou nejsou vaše poslední opakování, pokud nemáte jištění. To si uvědomte. Už Vás vidím jak dřepujete třeba na tři op. s max váhou. osamoceně odkázáni jen na svůj odhad.

Ono není problém se spoléhat na sebe pokud si vezmete váhu pro 8op., ale já jezdím každý tréning maxima pro 3, 2 a někdy i 1op. (trénuji každou partii jen jednou do týdne) To dost mění situaci.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže Jaroušku, ty jsi úplně jiná třída a to tu situaci mění taky a zásadně.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
YUD

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu .

Tak vznikají často zranění...
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Jenže zákonitě to většinou nejsou vaše poslední opakování, pokud nemáte jištění. To si uvědomte. Už Vás vidím jak dřepujete třeba na tři op. s max váhou. osamoceně odkázáni jen na svůj odhad.

Ono není problém se spoléhat na sebe pokud si vezmete váhu pro 8op., ale já jezdím každý tréning maxima pro 3, 2 a někdy i 1op. (trénuji každou partii jen jednou do týdne) To dost mění situaci.

Johne ja jsem takhle drepal trojkovy serie a i kdyby za mnou nekdo stal tak s tou vahou co jsem tam mel by mi urcite nepomohl kdyby se neco stalo a maximalne bych ho vzal s sebou...

naucit se trenovat tak aby mel clovek V KAZDE SERII ALESPON JEDNO OPAKOVANI REZERVU je naprosty zaklad siloveho treninku

Derek Poundstone
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
MalajskyTygr napsal:
Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu .

jo asi tak, tedka taky cvicim sam a radsi uberu vahu a pridam na technice nez abych se treba zranil, to by mohlo znamenat hodne....
YUD

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
YUD napsal:
MalajskyTygr napsal:

jo asi tak, tedka taky cvicim sam a radsi uberu vahu a pridam na technice nez abych se treba zranil, to by mohlo znamenat hodne....

Já to myslel spíš tak, že zrovna k tomu je tan sparing za tebou dobrej.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: Na tom něco je...ale právě zase to vydávání se pro poslední op. to navýšení oproti minulému tréningu...proto to dělám. Není to snadné odhadnout.

Jinak cizo s tím pomocníkem..já jsem asi opravdu zvláštní, protože i v tomhle se odlišuju. Třeba zásadně odmítám dopomoc při dřepu tak, že by parťák stál za mnou. Vždycky stojí přede mnou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do selhání nebo ne? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: