|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Do selhání svalů cvičím: |
| Nikdy |
|
29% |
[ 35 ] |
| Jen v některých sériích |
|
60% |
[ 72 ] |
| Skoro pokaždé |
|
10% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 120 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 1:43 pm Předmět: |
|
|
Dopomoce ve velké míře devastují sval a brání zesílení. To je můj názor. (mluvíme li o drug free podmínkách pro rychlost regenerace.)
Jedu málo sérií a pokud nezvládnu poslední opakování, tak je dopomoc nutnost a nemám s ní vůbec problém, ale spousta lidí jezdí v sérii pro 6op 4 dopomoce a ještě věří, že jim to parťák pouze jemně nadlehčil a ve skutečnosti by to vlastně zvedli samotní. Často tomu věří i ten pomocník. Navíc ty negativní opakování v té sérii , které jede ten borec skutečně sám, jsou logicky neepřiměřené jeho schopnostem. A jestli něco skutečně poškodí sval, tak jsou to těžké negativní opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
A navic kdyz jedu do selhani hned v prvnich seriich, tak to neskutecne ubira silu do dalsich serii, takze lepsi je imho silu si rozlozit rovnomerne pro planovany pocet serii a opakovani, s tim ze v poslednich 1-2 seriich toho selhani mohu docilit. Toho se drzim uz delsi dobu a celkem se mne to vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
ja sa drzim toho ze dopomoc moze byt len v poslednej serii a max jedno opakovanie..
ale aj tak cvicim sam bez sparinga,takze vynutene opakovania u mna neexistuju:)
to co vidam vo fitku a co som bohuzial robil aj ja..ze ide napr pyramidu benchpress a v kazdej serii spravi sam 2-3opakovania a dalsie 4s dopomocou maju za vysledok akurat svalovicu na druhy den ktoru vacsina ludi stale berie ako znak kvalitneho treningu..aj ked je to kontraproduktivne.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Miki222 napsal: | mna minule zavolal chlapec ci mu nepomozem... nalozil si a musel som mu pomahat hned od prveho op a posledne tri som tahal celou silou jak mrtvy tah aby ho to neprilahlo |
Není to někdy na škodu,tohle už spíše byli Negativní opakování,na tohle mi skvěle reaguej hrudník.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
Jj, to je taky důležitý, bejt schopnej nespoléhat na pomoc/dopomoc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
Jenže zákonitě to většinou nejsou vaše poslední opakování, pokud nemáte jištění. To si uvědomte. Už Vás vidím jak dřepujete třeba na tři op. s max váhou. osamoceně odkázáni jen na svůj odhad.
Ono není problém se spoléhat na sebe pokud si vezmete váhu pro 8op., ale já jezdím každý tréning maxima pro 3, 2 a někdy i 1op. (trénuji každou partii jen jednou do týdne) To dost mění situaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
Jenže Jaroušku, ty jsi úplně jiná třída a to tu situaci mění taky a zásadně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu . |
Tak vznikají často zranění...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Jenže zákonitě to většinou nejsou vaše poslední opakování, pokud nemáte jištění. To si uvědomte. Už Vás vidím jak dřepujete třeba na tři op. s max váhou. osamoceně odkázáni jen na svůj odhad.
Ono není problém se spoléhat na sebe pokud si vezmete váhu pro 8op., ale já jezdím každý tréning maxima pro 3, 2 a někdy i 1op. (trénuji každou partii jen jednou do týdne) To dost mění situaci. |
Johne ja jsem takhle drepal trojkovy serie a i kdyby za mnou nekdo stal tak s tou vahou co jsem tam mel by mi urcite nepomohl kdyby se neco stalo a maximalne bych ho vzal s sebou...
naucit se trenovat tak aby mel clovek V KAZDE SERII ALESPON JEDNO OPAKOVANI REZERVU je naprosty zaklad siloveho treninku _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu . |
Tak vznikají často zranění... |
jo asi tak, tedka taky cvicim sam a radsi uberu vahu a pridam na technice nez abych se treba zranil, to by mohlo znamenat hodne....
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | YUD napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Zasadne zadna dopomoc, negativni opakovani a podobne veci. Clovek by se mel naucit spolehat sam na sebe a poznat sve moznosti. Kdyz uz se rozhodnu do toho posledniho opakovani jit, tak vim ze ho musim dat. Za kazdou cenu . |
Tak vznikají často zranění... |
jo asi tak, tedka taky cvicim sam a radsi uberu vahu a pridam na technice nez abych se treba zranil, to by mohlo znamenat hodne.... |
Já to myslel spíš tak, že zrovna k tomu je tan sparing za tebou dobrej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
Cizo: Na tom něco je...ale právě zase to vydávání se pro poslední op. to navýšení oproti minulému tréningu...proto to dělám. Není to snadné odhadnout.
Jinak cizo s tím pomocníkem..já jsem asi opravdu zvláštní, protože i v tomhle se odlišuju. Třeba zásadně odmítám dopomoc při dřepu tak, že by parťák stál za mnou. Vždycky stojí přede mnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|