|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
já nehraju prakticky vůbec nějak mě to nebaví ale když už si k něčemu sednu tak je to counter strike nebo warcraft 3
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blackmoon

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | já nehraju prakticky vůbec nějak mě to nebaví ale když už si k něčemu sednu tak je to counter strike nebo warcraft 3 |
Mne to prijde, ze dnesni mladi kluci uz hrajou jenom tyhle hry po netu, to je same CoD, CS apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Mě to po netu nebere vůbec, radši single player. Ale jak je každýmu libo.
|
|
| nahoru |
|
 |
-pj-

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
6 let Quake 3 Arena jako hlavní hru :-)
Jinak mam moc rád tyhle RPGčka:
Diablo I a II, Dungeon Siege II
Nepohrdnu MP v CaC: Generals Zero:Hour a sem tam s klukama CSko :-) _________________ Co tě nazabije, to tě posílí!
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 4:33 pm Předmět: |
|
|
najlepsia hra na svete co ma bavila aj par rokov bolo south park rally..
pozna to tu niekto?..mal som to kedysi davno na psx a nejak sa mi to stratilo a zohnat uz sa to asi neda..ale to bola zabavicka.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne červen 29, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Ano hral sem SP rally na prvnim PS. Nikdy se me nepodarilo unlocknout vsechny postavy ale nejradsi sem jezdil za Cartmena nejvic me vytacelo, kdyz nekdo na me vystrelil toho ,,sukaciho,, psa :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po červen 30, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
Jako decko jsem letel na RPG typu Baldur's Gate, Planescape Torment, etc... Proste znacka Black Isle si mne ziskala na dlouha leta (: Momentalne hraju jen semtam PES6 na odreagovani, jinak vubec. Ale prave v posledni dobe jsem zacal uvazovat, ze bych si po x letech zase nejakou RPG s hutnou atmosferou opet rozjel...
btw - co rikate na in-game sceny z Diablo III? Kvuli te hre si asi koupim nove zelezo (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po červen 30, 2008 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
joo wow u toho taky hnípu _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
jaky to ja to AOC ?? v porovnanim s wowkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
ja to nehraju a nemam to ani v planu zacit hrat... to je horsi nez drogy
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
Uf to je vazne na dlouho. Prvne je treba si uvedomit ze Evropska verze Wow vysla 3 mesice po USA verzi. Proste jak wow i Aoc, jako kazda MMO pri startu se potykaji se spoustou bugu, nevybalancovanosti atd.. s cimz musi kazdy hrac pocitat. (opravuji je ,,denne,, patchem) Nejvetsi rozdil je v pojeti PVP a hlavne kombat systemu. (doporucuju precist recenzi na kterou sem hodil odkaz), Mas proste ability (comba) jako ve wow s tim rozdilem, ze po zmacknuti ability musis zmacknout sipky v danem smeru, ktery ti hra nabidne a tvuj charakter provede combo, ktere pri nizkem hp protivnika muzes zakoncit i fatalitou (useknuti hlavy, propichnuti srdce a nasledne vysmani do xichtu atd..) viz: http://youtube.com/watch?v=VKTX-438fGM&feature=related. Silna guilda, ktera sezene dostatek materialu atd. muze v urcitych lokacich postavit vlastni mesto, ktere se ostatni guildy mohou snazit dobyt za pomoci katapultu, Mahamontu (neco jako slon). Proste epicke bitvy napr. 100x100 atd. Ja byl vzdy pvp hrac. A AOC ma v tomhle velikej potencial hlavne masove bitvy o mesta mezi guildama. Takze pokud uz nekoho nebavi grindeni equipu ve wow a je zameren na PVP doporucuju zkusit AoC, ale klidne bych pockal pres leto, nez hra bude poradne ,,hotova,, pvp expo + pridani novejch questu, bossu a spoustu dalsich veci.
edit: AoC je teprve miminko, ktere mu je mesic a musi este dozrat, wow uz je zkuseny matador, ktery je na trhu cca 3 roky. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po červen 30, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
tyrael: ja wowko znam wowko je mrtvy koho by bavilo neustale se honit za lepsi equipem a kazdej den chodit raidy.... porad dokola stejna nuda... pvp ve wow vlastne uz taky neni areny shit, bgs. jeste vetsi shit....
AoC vypada dobre uvidime....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|