Trénink nic moc, už od začátku mě bolela pravá ruka, asi úpon bicepsu a to mě limitovalo po celý trénink. Původně jsem chtěl cvičit i biceps, ale po dvou seriích zdvihů, jsem toho nechal a odcvičil alespon předloktí a lýtka. Ramena jsem odcvičil celkem dobře, ale i u těch jsem musel dát menší váhy.
Výrazový tlak
20x20kg
15x50kg
10x60kg
6x80kg
3x90kg
Předpažování
20x22kg
18x27kg
16x37kg
12x42kg
Tlaky za hlavou na multipressu
12x50kg
10x60kg
8x90kg
3x110kg
Uvádíš u předpažování počet opakování obě ruce dohromady nebo jak? někde jsem zahlídl v tomhle logu takový jakýsi jebácký systém že nevím jestli jako předpažíš levou, počítáš jedna, předpažíš pravou a počítáš dva...
Na dnešní trénink jsem šel s tím, že možná budu jen tahat auto, ale biceps mě nebolel, tak jsem dal i další disciplíny, ale radši jsem použil bandáže. Trénink se povedl a od posledně byly lepší i časy, ale ke konci, už chyběli síly.
Sice jsem byl docela unavený za včerejška, ale trénink byl perfetní, prsa napumpovaná po pár seriích. Biceps už cítím jen trochu, ale bandáže loktů ještě pro jistotu používám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru