|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
Ty si zase snedl Salamounovo hovno. To ze cvicim asi patnact let jsem ze ctyrista prispevku zminil asi 2x a to jeste v kontextu. Nevim proc bych se za to mel stydet. Stejne tak jak ty si myslis o mojich nazorech ze nestoji za nic, stejne tak si to o tvojich mysli treba Leos Boruvka a o nem zase mozna ElSonbaty. Nevim kde beres tu jistotu.
Trochu skromnosti by ti neuskodilo a par facek od taty taky ne. Nebo radeji od budouciho Mr. Olympia Lesukova.
Jinak chodim do Big One tak si prijd vyzkouset jestli zvladnes muj trening chytraku. |
LOL, další schizofrenní uživatel diskusních for . Jestli někdo po 15 letech cvičení doopravdy píše toto, tak
Jinak je mi líto, že jsi měl/máš v dětstvé problémy se svým tatínkem, toho mého jsi za poslední 2 příspěvky zmínil již 2x...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Ještě si nepostnul ty tvoje hi end bedny to topicu i.radio....no vidím,že skromný si,ale chci vidět ten hi end |
Tak to jsme se tesne minuli
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: |
Ty si zase snedl Salamounovo hovno. To ze cvicim asi patnact let jsem ze ctyrista prispevku zminil asi 2x a to jeste v kontextu. Nevim proc bych se za to mel stydet. Stejne tak jak ty si myslis o mojich nazorech ze nestoji za nic, stejne tak si to o tvojich mysli treba Leos Boruvka a o nem zase mozna ElSonbaty. Nevim kde beres tu jistotu.
Trochu skromnosti by ti neuskodilo a par facek od taty taky ne. Nebo radeji od budouciho Mr. Olympia Lesukova.
Jinak chodim do Big One tak si prijd vyzkouset jestli zvladnes muj trening chytraku. |
LOL, další schizofrenní uživatel diskusních for . Jestli někdo po 15 letech cvičení doopravdy píše toto, tak
Jinak je mi líto, že jsi měl/máš v dětstvé problémy se svým tatínkem, toho mého jsi za poslední 2 příspěvky zmínil již 2x... |
Ano muj tata zemrel v detstvi, presto me stihl naucit slusne se chovat. Nevim na co stale narazis, pravdepodobne na moje matematicke odvozeniny, nebo snad moji propagaci DL a zakladnich cviku, nebo... Vidim jenom prihlouple smajliky. O takovou diskusi nestojim. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Co stojí vlez do BigOne?na stránkách sem nenašel nikde žádnej ceník no asi ví proč ho tam nedali |
Je to drahe jako prase, ale mam to 5 minut pesky z domu. Jednotlive vstupne 135, happy hours 10.00-14.00 80kc, mesicni 1350
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Phenomenom napsal: | Co stojí vlez do BigOne?na stránkách sem nenašel nikde žádnej ceník no asi ví proč ho tam nedali |
Je to drahe jako prase, ale mam to 5 minut pesky z domu. Jednotlive vstupne 135, happy hours 10.00-14.00 80kc, mesicni 1350 |
Jo dík,no ještě to zvážím
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Phenomenom napsal: | Co stojí vlez do BigOne?na stránkách sem nenašel nikde žádnej ceník no asi ví proč ho tam nedali |
Je to drahe jako prase, ale mam to 5 minut pesky z domu. Jednotlive vstupne 135, happy hours 10.00-14.00 80kc, mesicni 1350 |
ak je to tak drahé, má to tam nadštandartné služby, či vybavenie? |
Slibil jsem ze uz to tu nebudu zasirat takze posledni prispevek tady jinak PM.
Maria: ano mam v cene nejake poskakovani s zenami
Herza: stve me kdyz me nekdo vklada do ust neco navic, co jsem nerekl a pribarvuje veci s ucelem za kazdou cenu z druheho udelat vola. A z tvojich ust snad poucovani o skromnosti ani nikdo nemuze brat vazne.
Vse ostatni uz PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Space man
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano? |
ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
To zase TAK drahé není .... alespoň ne v porovnání s Prahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
ježiš strejdo hlavně mi nepiš do PM svoje moudra. Vola ze sebe děláš sám...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Space man napsal: | | herza napsal: | Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano? |
ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš? |
ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
Space man
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Space man napsal: | | herza napsal: | Tygře v živé paměti mám naší debatu, kde jsi vystupoval jako odborník s 15 letou paxí, který vidí do závodní přípravy kulturistů..., možná, že bych o soudnosti a skromnosti v Tvém případě pomlčel. V případě písmenkové formulace vypadá fackování hodně hloupě a ani trochu nebolí, že ano? |
ty seš obhájce z lidu, že se do všeho sereš? |
ne já jsem ten co nemá zapotřebí lést někomu do prdele a píše co si myslí. Máš s tím nějaký problém? |
jéžišmarjá né dyť tys vynadal i Tonymu Jalovcovi:-)))) ty seš pěkně kurážnej chlapík:-)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|