takze menej krcit kolena, neist tak dole, a viac dozadu zadok?
Já myslím že pro začátek bude bohatě stačit když začneš pořádně cvičit břicho. Přednožování ve visu (který dle tvého logu dominuje tvému tréninku břicha) není vhodné pro začátečníka se slabých břichem. Stejně tak mohamedany které používáš, těmi lze taky snadno břicho ojebat. Doporučuji přečíst nějaký intro ke cvičení břicha a začít základními cviky - zkracovačky apod...
takze menej krcit kolena, neist tak dole, a viac dozadu zadok?
Já myslím že pro začátek bude bohatě stačit když začneš pořádně cvičit břicho. Přednožování ve visu (který dle tvého logu dominuje tvému tréninku břicha) není vhodné pro začátečníka se slabých břichem. Stejně tak mohamedany které používáš, těmi lze taky snadno břicho ojebat. Doporučuji přečíst nějaký intro ke cvičení břicha a začít základními cviky - zkracovačky apod...
neboj ja brucho slabe nemam, a pri mohamedanoch a prednozovani precitujem tie svaly poriadne
_________________ [url=http://www.metalmilitia.sk/][img:e0737db5c1]http://img199.imageshack.us/img199/3332/metalbanner800.jpg[/img:e0737db5c1][/url]
There is no easy way out, no shortcuts, start training hard or go home and stay average for rest of your life!
NAZDAR chlapi potreboval bych okomentovat techniku cviku, protoze sem zacatecnik a chci znat nazor vice lidi. Kamarat rikal ze Leg T-press je moc dobry na objem noh a tak pred uzitim vyssi zateze bych chtel aspon znat ci mam spravni techniku. Moc do toho nevidim a tak mam len rady od znameho .Rikal a aj sem skusal pritahy na strome ale lidi ne me nejak divne koukali kdyz sem je provadel a proto mu neverim .
No to mě poser. To by mě nikdy nenapadlo. Jako technika dobrá, ale je to docela nebezpečné, nemyslíš? Hlavně až tam budeš mít nějakou větší zátěž. Místo té tyčky, o kterou máš opřené chodidla bych tam rozhodně dal nějakou desku a upevnil to napevno, ať se o nehýbe.
Pokud hledáš nějaké cviky na nohy, které bys mohl jet doma, zkus si najít hacken squat (dřep) s velkou činkou (barbell) nebo čelní dřepy s přemístěním ze země.
ma nekdo video provedeni tureckeho vztyku z lehu ?
celkem mne to laka ho zapojit do cviceni ..... jen ve fitku na men budou cumet jak na podivina (jeste vetsiho nez jsem )
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
take jsem nasla neco, ma tam i celkem podrobny navod:o)
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
Proc to netaha od zeme? zbytecne moc se zaklani , staci jen ramena dozadu a vypnout hrud.
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
vypada to pekne, akorat by to mohl pokazde uplne polozit a ten zaklon vyrazne zredukovat
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
vypada to pekne, akorat by to mohl pokazde uplne polozit a ten zaklon vyrazne zredukovat
takže mrtvý tah bez položení na zem je oničom? Já jen že nechci trhat rekordy, nejsem lifter a ani soutěžák. Mrtvolu nejezdím až na zem a nejvíc mě z toho bolí mezilopatkové... je to špatně?
_________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
takže mrtvý tah bez položení na zem je oničom? Já jen že nechci trhat rekordy, nejsem lifter a ani soutěžák. Mrtvolu nejezdím až na zem a nejvíc mě z toho bolí mezilopatkové... je to špatně?
Peknej clanek byl v prvnim cisle Ironmana ( jestli se nepletu) da se tusim stahnout na main webu v pdfku.
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru