|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Juice2
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:33 pm Předmět: |
|
|
| JASNÝ TYGR napsal: | ... A budu si muset promyslet systém při jejím nácviku.
(I když, včera při tom třiatřicítkovém "testu" to až "na krev" nebylo. 40m by padlo stopro, kdyby byl bazén delší ) |
To by me zajimalo - jak to trenujes? Ja jsem se dopracoval jen k 25m a pak bych vyplivnul dusi . Rozdychavas se pred tim nejak? Ja si prave vetsinou jit az na krev netroufnu, nepoznam kdy uz je to nebezpecne a kdy tomu jeste muzu trochu dat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
dneska zvedani kamene 225kg do 62 cm _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
mam novej osobak, sice na kole ale stejne. Putování s podkrkonošským cyklopasem za jeden den. Obcemi horního Labe. Najel sem 128 km na horským kole v čistém čase 6h 30 min. _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Dneska ve čtvrté sérii benche 165kg  .
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Emilio napsal: | Dneska ve čtvrté sérii benche 165kg . |
vypadas na daleko vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 5:35 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Emilio napsal: | Dneska ve čtvrté sérii benche 165kg . |
vypadas na daleko vic |
Však říkám, že to bylo až ve 4.ser. , kdybych se rozcvičoval jenom na max., tak by to bylo daleko víc .
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
ako toto súvisí so športom? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
Zdar, jo, to je pěkná tůra nachlastanej jít 23 kiláků:-D ono kolikrát stačí 300 metrů.
Osobák: Bench: 139 kg
věk: 20
výška 180 cm
hmotnost závodníka: 81 kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
Jak to souvisí? No nevím jak vyrýsovat stehna zboku tak sem si říkal že taká procházka tomu neuškodí. Dokonce jsem si říkal že bych to mohl zařadit do tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Poman napsal: | Ha,tak nevim jestli osobák (ale potěšilo to:),ale dneska po v lehkym treninku jsem si dal 12x160 na "pozveďík",víc to nešlo kůli žaludku co lez z krku ven a pak jsem teda trošku nestíhal dejchat |
tak to je moc pekne! "tukal" jsi nebo pokladal? |
Já to dělám tak napůl Zejtra chci zkusit ještě víc:) |
myslim ze zitra se ani nevyseres
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: út červenec 22, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
| JASNÝ TYGR napsal: | Včera jsem si udělala zajímavý osobák - 33m pod vodou, a hned na první pokus!
Další cíl: 50ka |
Gratuluju krásný výkon a zároveň všechno nejlepší ty "stařeno"!
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
Vidím že je tu zmínka o plavání pod vodou.Můj osobní rekord je cc 45m v 5m hloubce na bazéně a 12m do hlouby (na pískovně) ale tam jsem byl omezen teplotou vody kde i přes neoprén byla zima jako blázen.jinak bych snad těch 20m dal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|