netrénink. den - cukrování

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - netrénink. den - cukrování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> netrénink. den - cukrování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kwaker

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 9:47 am    Předmět: netrénink. den - cukrování Odpovědět s citátem

ahoj
poradí mě někdo jídelníček v netreninkovy cukrovací den, když sníží bilkoviny na 1g/1kg váhy?
Mě to pořád nevychází - nemůžu se dostat pod 100g bílkovin (nevím jestli mam započítavat i neplnohodnotný bilkoviny jako rohliky atd?)
Prosím prosím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kid

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 10:20 am    Předmět: Re: netrénink. den - cukrování Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
ahoj
poradí mě někdo jídelníček v netreninkovy cukrovací den, když sníží bilkoviny na 1g/1kg váhy?
Mě to pořád nevychází - nemůžu se dostat pod 100g bílkovin (nevím jestli mam započítavat i neplnohodnotný bilkoviny jako rohliky atd?)
Prosím prosím

Započítat ale neřešit Vyřaď všechny standardní zdroje bílkovin a to by mělo stačit. Jakmile použiješ výrobky z mouky, tak zjistíš, že obsahují dost bílkovin (kupodivu relativně kvalitních). Kupodivu ona ani rýže zas tak málo bílkovin neobsahuje.
kwaker

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky
takže něco jako - vločky, piškoty, cereal chleby, těstoviny/rýže ....... a uplně vyhodit maso, mlíko, sýr.....? tvaroh na noc?
kid

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě pokud jsi přes ten 1 gram na kilo, kterého chceš dosáhnout.
kwaker

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fuj to budu mít zase celej den hlad. díky za info
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak bys mohl mít hlad? Počítají se vždy jen bílkoviny z živočišných zdrojů (maso, vejce, ryby, mléčné výrobky, tvarohy atd.), takže špaget, brambor, těstovin, rýže, pečiva, ovoce se najez do sytosti...
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz je tu ten topik, jak casto zarazujete dny, kdy snizite bilkoviny na relativni nulu a sacharidy vytahnete na nejakych 1000+ ?
Poprve jsem si toho vsim u Mooga v logu a docela o tom zacinam uvazovat, protoze predstava cpat se od rana do vecera ryzi a treba ovocem me opravdu laka. Kilo ryze by byl pro me hotovej orgac :D

Den predtim nebo nebo den potom by to asi chtelo naopak sachry trochu stahnout a zase pridat na bilkovinach?
Obcas mam problemy s travenim, coz muze byt i z nadbytku bilkovin, takze kdyz bych je jeden den v tydnu stahl, tak by to mohlo i pomoct.
hrasek32

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jak bys mohl mít hlad? Počítají se vždy jen bílkoviny z živočišných zdrojů (maso, vejce, ryby, mléčné výrobky, tvarohy atd.), takže špaget, brambor, těstovin, rýže, pečiva, ovoce se najez do sytosti...

Frei : takze mam prosimte dotaz ohledne tveho prispvku , kdyz si sestavuji jidelnicek , mam pocitat celkove bilkoviny jen tedy ze zminovanych zivocisnych zdroju ? takze napr: 100g syra + 2 cel.housky cca 29B a 92 S mam pocitat jen cca 19B ze syra a z housky ne ? ?? chaputo prosimte dobre ? :)
kwaker

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

tak pokud je to tak, je to v pořádku - to ten hlad budu mít jen malej :-) ale i tak z těch příloh to udělá pěknou porci bilkovin, ikdyž neplnohodnotných. Druhy den je asi dobrý dát delší aerobku? P.S. prosímtě, z jakyho důvodu doporučuješ Tvaroh 2% nebo 10%. Ty ehrmanny 0,2% ničemu neuškodí ne? Co místo něj v cukrden?
kwaker

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz uz je tu ten topik, jak casto zarazujete dny, kdy snizite bilkoviny na relativni nulu a sacharidy vytahnete na nejakych 1000+ ?
Poprve jsem si toho vsim u Mooga v logu a docela o tom zacinam uvazovat, protoze predstava cpat se od rana do vecera ryzi a treba ovocem me opravdu laka. Kilo ryze by byl pro me hotovej orgac :D

Den predtim nebo nebo den potom by to asi chtelo naopak sachry trochu stahnout a zase pridat na bilkovinach?
Obcas mam problemy s travenim, coz muze byt i z nadbytku bilkovin, takze kdyz bych je jeden den v tydnu stahl, tak by to mohlo i pomoct.

ja jsem todle ještě nepraktikoval (taky jsem to viděl poprvé u Mooga) ale ty jsi opravdu blázen (mít radost z kila rýže) ty jsi vlastně "TEN" co má rád drcenýho tuňáka, že
FilipDruss

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to obdivuju, pro mě je rýže hrůza. Jsem jí totálně přejedenej a kilo rýže za den to je pro mě opravdu noční můra.
To radši špagety ale s pořádným kopcem sýra a kečupu.
Cukrování zkouším o víkendech,ale zatím jsem se nad 500g určo nedostal.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
Tak to obdivuju, pro mě je rýže hrůza. Jsem jí totálně přejedenej a kilo rýže za den to je pro mě opravdu noční můra.
To radši špagety ale s pořádným kopcem sýra a kečupu.
Cukrování zkouším o víkendech,ale zatím jsem se nad 500g určo nedostal.

Zaprve neni ryze jako ryze a zadruhe ji musis umet spravne udelat a take ji nejist hned cerstve uvarenou.....ale kazdy mame jine chute, mne ryze chutna, tobe muze lezt krkem.
FilipDruss

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Porad nějakou dobrou rýži bo kupuju jen tu levnou, momentálně Rice long grain 1kg od Gardisu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
Porad nějakou dobrou rýži bo kupuju jen tu levnou, momentálně Rice long grain 1kg od Gardisu.

Ja vetsinou z Penny, ted nevim nazev, ale takovy zeleny obal, 8 sacku po 125g a stoji kolem 32kc myslim, ale nejsem si jistej. Po uvareni ji nechat nekolik hodin v hrnci a pak teprve jist, to je imho mnohem lepsi a take aby trochu nasala vody, ktera musi byt samozrejme spravne osolena. Ja uz mam na to za ta leta sve metody :) a prakaticky si nenecham uvarit ryzi od nikoho, maximalne matka mne ji nekdy upece, coz je chutove take docela rozdil...
poldi

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:

podla mna nejde az tak o znacku ale o pripravu.. nejake dobre korenie,spravne osolit a je to

a navyse ryza sa da jest z hocicim..ja si ju davam najcastejsie zo syrom,vajickami miesanymi alebo kukuricou..

inak ja mam vacsinou lagris parboiled..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - netrénink. den - cukrování Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: