|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
| Monika1 napsal: | No, ale na druhou stranu to byla taková ta bouchaná o zem... A nazvala bych to machrováním...
Tys, co takhle nějakej závod? |
já ale pravidelně závodím :o) chodím na výstavu se psem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
| Jarin23 napsal: | | čáu, tak včera 108 kilovej pytel písku jsem dal na rameno. :-D |
pekny... chystam se taky poridit pytel na cviceni ale budu ho asi plnit sterkem... mas nejakej typ do ceho to naladovat aby se to nerozervalo a zaroven to neukrojilo prsty kdyz za to vemes? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | já ale pravidelně závodím :o) chodím na výstavu se psem |
Jo, a benčuješ Ty se psíkem či on s Tebou?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
| Monika1 napsal: | | tysonek napsal: | já ale pravidelně závodím :o) chodím na výstavu se psem |
Jo, a benčuješ Ty se psíkem či on s Tebou? |
štěňátko má pouhých 30 kg takže momentálně cvičí ona se mnou ale není všem dnům konec:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jarin23 napsal: | | čáu, tak včera 108 kilovej pytel písku jsem dal na rameno. :-D |
pekny... chystam se taky poridit pytel na cviceni ale budu ho asi plnit sterkem... mas nejakej typ do ceho to naladovat aby se to nerozervalo a zaroven to neukrojilo prsty kdyz za to vemes? |
co klasickej pytel na obilí? Dělají se i v tlusčí verzi. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
to prave nevime, pac i ty na obili jsou z nakyho jako-silonu a kdyz se to spatne chytne, reze to jaxvine
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
na obilí ano, ale plátěný
dal bych to do dvou a není co řešit. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
CIZO: hele- předtim jsem to dělal tak, že jsem vzal normální pytel na obilí,ale takovej bídnej. A plnl jsem to normálním píske betoňákem. Ale aby se neprosejpal krz pytel (což se děje) tak jsem tam dal igelitovou "nohavici" a vlastně vůbec se to nesypalo. Jako dobrý, ale časem se ten igelit protrhne a je to celý v prdeli a sype se to a máš to všechno za krkem a ty drobný zrnka ti zraubujou kůži:-D ALE: Ted jsem to udělal takto: Dědovi přivezli na stavbu písek- nevim co to je za druh, ale má docela velký zrnka, takže ted jsem si vzal novej pytel na obilí a normálně jsem tam ten písek nasypal bez igelitu a cajk. Jinak to řezání- nejsme sračky, tak nám nevaděj trošičku ošoupaný předloktí;-);-);-):-D s tim se musí počítat, je to velká váha na kůži. Ono taky záleží na tom, jak ten pytel zavážeš. Když ho zavážeš na fest až vlastně co končí "hladina" písku, tak je vlastně tvrdej a nepoddajnej- drží tvar. A když mu necháš fŕa, tak se přesejpá. A má to výhody i nevýhody- je to prostě něco jinýho. To pak vyfotim a pošlu ti to. Ted jsem si ještě přivez ze družstva ve Skalsku pneumatiku, ale je moc lehká, bbudu do ní muset zevnitř něco přidělat po obvodu, aby byla aspon tak o 80 kilo lehčí
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 3:48 pm Předmět: |
|
|
jinak předtim jsem to měl v takovým hooodně starym plátěným hnědym pytli- jako dobrý, ale hrozně z toho lítaj vlákýnbka a práší sám o sobě a smrdí- že se člověk má jako tendenci dávit
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarin23
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
to zas nechci, protože já mam rozměr 600x 28, což je šířka 60 centimetrů a ona má celkocvej průměr asi 150 čísel. což jsou podle mě rozměry vcelku dost dobrý. Myslel jsem udělat nějakou nohavici naplnit pískem a vlastně to dát zevnitř po obvodu a na několika místech to normálně třeba přišroubovat, nebo něčim přilapit, ale nevim čim, to asi ne, normálně obroučky nějaký a aby to vevnitř drželo a mělo to po obvodu rozloženou tu váhu. Nebo nevim. Třeba někoho ještě něco napadne;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Monika1

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 10:29 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | BP
10x30kg
8x40kg
8x50kg
6x60kg
6x65kg bez dopomocí ...to potěší |
...tak včera jsem to jela podobně, ale ne s úmyslem o vyrovnání... Prostě to nějak šlo včera...
(ale jsem obéza - mám 63kg...)
Benčíky
10x20
8x40
6x50
5x60
5x65
3x67,5
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|