Emilio rád bych viděl jak vypadá Tvůj material v přípravě. Máme 2 měsíce do závodů a ty jsi na stejné, zdali ne vyšší váze a k tomu pevně věřím, že budeš seklejší.
Nikdy jsem moc necvičil nohy, jenom co jsem naběhal a naposiloval na trenálech, ale řekl jsem si DOST a už 3 týdny jsem nohy nevynechal.Na legpress jsem včera měl 150kg 4x12.Díky za to.
v pondeli trh 60kg jednoruckou pravou rukou, levou trochu horsi koordinace takze jsem to vytahl jen nekam k brade
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
tak je to tu... technicky uz zadna hitparada ale jsem spokojenej... skoda ze nemuzu zkusit tezsi, 65 by jeste slo ale dalsi mame rovnou 70tky tak zkusim dat treba 3 opakovani aspon
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Máš recht, seru na to a dám se na chlast, cigára a fet. Fakt nevím, co ti na takovou otázku mám odpovědět. Mám rád výzvy a nesnáším stereotyp. Lidí, co si daj 4 série na předkopech, pak se 30 minut prohlíží v zrcadle a nacvičují "hardcore" pohled je kolem víc než dost a z toho je mi na Netrénuji pro někoho nebo protože musím, ale jak napsal ygg, mě to zkrátka baví.
Presne tak. Ta otazka mne taky prisla uplne zbytecna.....to je treba jako ja a me 3 hodiny na rotopedu :) a kdybych ted nebyl v objemu, tak si jich dam klidne 5h. A proc? Treba jen proto, ze me to proste bavi a bavi me se v necem prekonavat, i kdyz jsou to treba blbosti...
To Draper ... kdybys byla holka, tak by mne u těch dlouhých hodin v sedle napadaly i jiné možnosti, ale takhle.....
To Cízo ... dej i ten tou levou rukou, může to být zajímavé srovnání, a chechtat se ti rozhodně nebudeme. S tím počkáme až sem hodíš nějaké ty benče ...
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
taky se tesim az budu moct zacit tahat naplno a zjistim kam az to muze dojit... myslim ze letos to jeste nebude, jsem rad ze vubec taham a vykony zbytecne nehrotim ale doufam ze na jare padne neco pekneho
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes ma potesili dve veci: 1. rano po zobudení a vymočení 83kg na váhe a večer na tréningu 165kg x 1 rep na mrtvolu, bola tam mini rezerva, tak tych 170 probnem do dvoch tyzdnov urcite. A aj 3 serky x 6 reps príťahov 52,5kilovej jednoručky - ale to už tam je pár týždňov.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru