|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne září 14, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
A tak to bylo velmi elegantní!!!! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eob
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
šlo mu to výborně! je to bejk! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
jako hovno _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
Ja delam tlaky s 20kama? a heledme , tlaky s jc s 35-40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
Ja delam tlaky s 20kama? a heledme , tlaky s jc s 35-40 kg |
rovný nebo šikmý
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
rovný nebo šikmý |
Sikmy, na rovny tlaky nedelam
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | supporter napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
rovný nebo šikmý |
Sikmy, na rovny tlaky nedelam |
Tzn šikmý tlaky na prsa...ale John mluvil o ramenách
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
At je venca sebevetsi jantar tak ma na svoji vahu a vek silu, to si priznejme pratele:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tuhle věc tady už dlouhou dobu nikdo nezpochybnil. Je ale otázkou času, kdy se ono "jantarství" negativně promítne do jejího dalšího nárůstu. Jak se to jen říká...ti největší talenti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem to měl napsat jasněji, ale tentokrát jsem nemyslel nikoho konkrétního Venco. Nemyslel jsem tebe, ale reagoval jsem na spoustu lidí z okolí.
Jinak supportere nevím jestli mě Venca pochopil, ale já měl na mysli tlaky v sedě či ve stoje s jednoruč. a ne tlaky na prsa.
Já v sedě pro tlaky na ramena používám 52kg jednoruč a upažování dělám s 20kg (bez švihu), to jen abych vyjádřil ten nepoměr.
Jinak Venca má na svůj věk a rozměry skutečně solidní silové parametry. Jak říkáte.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne září 14, 2008 8:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | venca.v napsal: | | supporter napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
rovný nebo šikmý |
Tzn šikmý tlaky na prsa...ale John mluvil o ramenách |
Jo tak na ramena kdyz je ta lavice jakoby kolmo k zemi, to sem jenom parkrat delal, ale jenom sem to zkousel, a to je fakt ze mi nejde, cvicim to na multipresu kdyz je ta lavice zhruba na 70 stupnu a to delam se 70kg, ale s jc ne
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | supporter napsal: | | venca.v napsal: | | supporter napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak u toho předpažování je to o něco lehčí, ale vždycky nechápu když borec, který při tlacích na ramena používá 20-25kg jednoručky, si myslí, že má na to správně upažovat s 20kg. To je trochu nepoměr. |
rovný nebo šikmý |
Tzn šikmý tlaky na prsa...ale John mluvil o ramenách |
Jo tak na ramena kdyz je ta lavice jakoby kolmo k zemi, to sem jenom parkrat delal, ale jenom sem to zkousel, a to je fakt ze mi nejde, cvicim to na multipresu kdyz je ta lavice zhruba na 70 stupnu a to delam se 70kg, ale s jc ne |
tak jsem rád, že jsi mi to vysvětlil. Příště líp čti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že by se Venca měl na cvičení soustředit trochu více, než dává najevo. Silový potenciál tam je a když začne hodně dobře žrát, tak by to mohlo být zajímavé.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Myslím, že by se Venca měl na cvičení soustředit trochu více, než dává najevo. Silový potenciál tam je a když začne hodně dobře žrát, tak by to mohlo být zajímavé. |
Ja po skole s posilovanim koncim , nebude na to cas, ja uz ted beru posilovani jako povinnost, kolikrat uz me to ani nebavi, ale rek sem si ze budu 4 roky posilovat, tak uz ten pulrok nejak doklepu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|