|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
Další zvláštní názor Venco. Když činku nemiluješ, tak není co řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
Máš recht Venco, teď to půl roku doklepeš a pak už budou jen samá pozitiva a sociální jistoty. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:38 pm Předmět: |
|
|
Dřep 180
Bench 135
MT 205
TOTAL 520 !!! pri TH 97kg (loni 415kg pri 91kg)
PS: Keba si vedl na prvni soutezi velmi dobre, gratuluju k celkovemu 3.mistu _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Naposledy upravil Conan dne ne září 14, 2008 9:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:40 pm Předmět: |
|
|
Opravdu gratuluji, je skvělé, když můžeš splnit cíl, který sis vytyčil a ještě ho o nějaký kus překonat. Očekávám report ve tvém logu (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Myslím, že by se Venca měl na cvičení soustředit trochu více, než dává najevo. Silový potenciál tam je a když začne hodně dobře žrát, tak by to mohlo být zajímavé. |
Ja po skole s posilovanim koncim , nebude na to cas, kolikrat uz me to ani nebavi, ale rek sem si ze budu 4 roky posilovat, tak uz ten pulrok nejak doklepu |
povinnosť voči komu?čomu? |
Proste kdyz maji ostatni pauzu na obed, ja jdu do posilovny, a jim o prestavkach, proste uz me nenapadne udelat nic jinyho nez jit do posilovny, uz je to automaticky, ale az skoncim skolu, tak budu od 8mi do 8mi v praci, a to uz se mi asi nebude chtit jeste posilovat, navic to bude docela tezsi manualni prace
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 15, 2008 6:22 am Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | maria napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Myslím, že by se Venca měl na cvičení soustředit trochu více, než dává najevo. Silový potenciál tam je a když začne hodně dobře žrát, tak by to mohlo být zajímavé. |
Ja po skole s posilovanim koncim , nebude na to cas, kolikrat uz me to ani nebavi, ale rek sem si ze budu 4 roky posilovat, tak uz ten pulrok nejak doklepu |
Proste kdyz maji ostatni pauzu na obed, ja jdu do posilovny, a jim o prestavkach, proste uz me nenapadne udelat nic jinyho nez jit do posilovny, uz je to automaticky, ale az skoncim skolu, tak budu od 8mi do 8mi v praci, a to uz se mi asi nebude chtit jeste posilovat, navic to bude docela tezsi manualni prace | zpátky na zem...12ky nonstop s krumpáčem bys venco asi dlouhodobě nedal....leda se snad o něj opíral:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po září 15, 2008 6:27 am Předmět: |
|
|
Stejne si myslim, ze by byla skoda prestat cvicit ... to by bylo promrhani nejvetsiho talentu od dob jezise  ... takovy geneticky dispozice se daji objevit, jednou, maximalne dvakrat tak za tisic let ...
prosim venco, jeste si to rozmysli _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: po září 15, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | venca.v napsal: | | maria napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | | Myslím, že by se Venca měl na cvičení soustředit trochu více, než dává najevo. Silový potenciál tam je a když začne hodně dobře žrát, tak by to mohlo být zajímavé. |
Proste kdyz maji ostatni pauzu na obed, ja jdu do posilovny, a jim o prestavkach, proste uz me nenapadne udelat nic jinyho nez jit do posilovny, uz je to automaticky, ale az skoncim skolu, tak budu od 8mi do 8mi v praci, a to uz se mi asi nebude chtit jeste posilovat, navic to bude docela tezsi manualni prace | zpátky na zem...12ky nonstop s krumpáčem bys venco asi dlouhodobě nedal....leda se snad o něj opíral:o) |
Tak u krumpace snad fakt neskoncim hele
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: st září 17, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
dnes som prvykrat vrhal gulou takze osobak by to bol aj keby som hodil 5m ale vykon 11.16m ma celkom potesil:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st září 17, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Holobradek
|
Zaslal: čt září 18, 2008 4:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|