Vosk jako přírodní lepidlo a šortky dohromady vytvoří efekt olbřímího penisu?
spravne si pamatuju ze kdyz jsem si tim napatlal prvne ruce tak jsem se pak lepil vsude ke vsemu
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jo jo já taky hlavně jsem nechal předloktí na atlas stonu a ten vosk pak drhnout dolu byla sadistická zábava Jinak fotky sou dost hustý na jedný Siders vypadá jako kdyby měl 170cm kolik vlastně měří?190 to tipuju nebude?
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Brian Siders
Height: 6'2" = cca 188cm (asi)
Weight: 345lbs = cca 156kg (asi)
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Naposledy upravil Jirka_ dne po září 15, 2008 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Jo jo já taky hlavně jsem nechal předloktí na atlas stonu a ten vosk pak drhnout dolu byla sadistická zábava Jinak fotky sou dost hustý na jedný Siders vypadá jako kdyby měl 170cm kolik vlastně měří?190 to tipuju nebude?
myslim ze meri kolem 185-187 a vazi kolem 150-160 kilo
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Díky oboum Z tý fotky mi to docela nepřišlo.Zajímalo by mě jak vůbec takoví borci se 160kg třeba nabíraj kondici - běháním to asi nebude.Nevíš něco takovýho CIZO?Třeba Sedmík chodí občas dělat sprinty do kopce nebo na rovinky jinak kondici extra netrénuje co jsem si tak všimnul.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Díky oboum Z tý fotky mi to docela nepřišlo.Zajímalo by mě jak vůbec takoví borci se 160kg třeba nabíraj kondici - běháním to asi nebude.Nevíš něco takovýho CIZO?Třeba Sedmík chodí občas dělat sprinty do kopce nebo na rovinky jinak kondici extra netrénuje co jsem si tak všimnul.
jak kdo, nejaky zaklad se da nahnat intervalovym treninkem ale myslim ze nejvetsi prinos jsou ruzne kombinace disciplin... treba vykladani sudu/pytlu s piskem/sutru na cas... treba 5 ruznych veci vzit, odnes deset metru a vylozit treba 120-140cm vysko... nejake ty superserie nebo kruhovy trenink se taky da
nekteri delaji kondici celorocne, nekdo jen treba az mesic pred zavody, ja myslim ze udrzovat tu kondici na nejake urovni porad je urcite velke +
Zaslal: út září 16, 2008 10:20 am Předmět: Re: :-)o(-:
Petr Weisser napsal:
A na fotce č.55 je v pozadí Bill Kazmier .
Vypada to jako Bill .. Mame tu peknou soutez, hadej kdo to je?
Worlds Strongest Man 2008- charleston,WV. He beat Phil Pfister by a second, finishing in 36 seconds, for first place out of ten men. The plane weighed 80,000 lbs. Each man had 75 seconds to pull the plane 25 m.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru