novinky, zajímavosti, aktuality

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality  Úvodní stránka -> Strongman -> novinky, zajímavosti, aktuality
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Vosk jako přírodní lepidlo a šortky dohromady vytvoří efekt olbřímího penisu?

spravne si pamatuju ze kdyz jsem si tim napatlal prvne ruce tak jsem se pak lepil vsude ke vsemu

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
keba

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo já taky hlavně jsem nechal předloktí na atlas stonu a ten vosk pak drhnout dolu byla sadistická zábava Jinak fotky sou dost hustý na jedný Siders vypadá jako kdyby měl 170cm kolik vlastně měří?190 to tipuju nebude?
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky musite cloveku zkazit kazdou radost
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brian Siders
Height: 6'2" = cca 188cm (asi)
Weight: 345lbs = cca 156kg (asi)
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.

Naposledy upravil Jirka_ dne po září 15, 2008 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Jo jo já taky hlavně jsem nechal předloktí na atlas stonu a ten vosk pak drhnout dolu byla sadistická zábava Jinak fotky sou dost hustý na jedný Siders vypadá jako kdyby měl 170cm kolik vlastně měří?190 to tipuju nebude?

myslim ze meri kolem 185-187 a vazi kolem 150-160 kilo

Derek Poundstone
Adno

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma strasne velku hlavu ku telu, preto vyzera taky nizky
keba

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky oboum Z tý fotky mi to docela nepřišlo.Zajímalo by mě jak vůbec takoví borci se 160kg třeba nabíraj kondici - běháním to asi nebude.Nevíš něco takovýho CIZO?Třeba Sedmík chodí občas dělat sprinty do kopce nebo na rovinky jinak kondici extra netrénuje co jsem si tak všimnul.
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Díky oboum Z tý fotky mi to docela nepřišlo.Zajímalo by mě jak vůbec takoví borci se 160kg třeba nabíraj kondici - běháním to asi nebude.Nevíš něco takovýho CIZO?Třeba Sedmík chodí občas dělat sprinty do kopce nebo na rovinky jinak kondici extra netrénuje co jsem si tak všimnul.

jak kdo, nejaky zaklad se da nahnat intervalovym treninkem ale myslim ze nejvetsi prinos jsou ruzne kombinace disciplin... treba vykladani sudu/pytlu s piskem/sutru na cas... treba 5 ruznych veci vzit, odnes deset metru a vylozit treba 120-140cm vysko... nejake ty superserie nebo kruhovy trenink se taky da

nekteri delaji kondici celorocne, nekdo jen treba az mesic pred zavody, ja myslim ze udrzovat tu kondici na nejake urovni porad je urcite velke +

Derek Poundstone
Robb

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele kdo je to na fotce č.64 v tý oranžový košily, nekomentuje strongmany na eurosportu spolu se Svenem Karlsonem?
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 7:00 am    Předmět: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Pokud se nemejlim tak ano. A na fotce č.55 je v pozadí Bill Kazmier .
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:20 am    Předmět: Re: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
A na fotce č.55 je v pozadí Bill Kazmier .

Vypada to jako Bill .. Mame tu peknou soutez, hadej kdo to je?
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:34 am    Předmět: Re: :-)o(-: Odpovědět s citátem

Jirka_ napsal:
Petr Weisser napsal:
A na fotce č.55 je v pozadí Bill Kazmier .

Vypada to jako Bill .. Mame tu peknou soutez, hadej kdo to je?

Já vim. Ale byl to první člověk, který mě napadnul .
Jasme

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka_ napsal:
BUFU napsal:
Nevíte kolik mělo to letadýlko? To už vypadalo mnohem hůř jak ten 40 tunovej truck...

Udajne jen 70t

to letadlo vazilo naprosto to same, co nakladak s uhlim.... 80.000 liber, tedy cca 36tun

dohledal jsem ti to i presne , vyrobce udava pro C-130 Hercules Lockheed hmotnost 34 827 kg, plus asi v tom sedel nakej pilot :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasme napsal:
Jirka_ napsal:
BUFU napsal:
Nevíte kolik mělo to letadýlko? To už vypadalo mnohem hůř jak ten 40 tunovej truck...

Udajne jen 70t

to letadlo vazilo naprosto to same, co nakladak s uhlim.... 80.000 liber, tedy cca 36tun

dohledal jsem ti to i presne , vyrobce udava pro C-130 Hercules Lockheed hmotnost 34 827 kg, plus asi v tom sedel nakej pilot :)

Joo tak vyrobce sem se neptal. Koukal jsem jen na http://www.theworldsstrongestman.com/de/wsm/events/plane_pull.html
Jasme

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka_ napsal:
Jasme napsal:
Jirka_ napsal:
BUFU napsal:

Udajne jen 70t

Joo tak vyrobce sem se neptal. Koukal jsem jen na http://www.theworldsstrongestman.com/de/wsm/events/plane_pull.html

no vidis ja zas to cetl tady http://www.theworldsstrongestman.com/wsm/news/2008/09/14/10673300000.html

a pak v komentarich u tohohle videa :

kde se pise :

Worlds Strongest Man 2008- charleston,WV. He beat Phil Pfister by a second, finishing in 36 seconds, for first place out of ten men. The plane weighed 80,000 lbs. Each man had 75 seconds to pull the plane 25 m.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - novinky, zajímavosti, aktuality Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: