|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 3:55 am Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | Koukám tady je to poslední dobou samej zabiják |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
Koubo a co teda je tráva když ne fet?
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
YUD
Tráva neni žádnej fet _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BUFU dne so říjen 18, 2008 10:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
Cigarety? Káva? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
Cigarety? Káva? |
Přesně, trávu jsem sice nikdy neměl, ale nestavěl bych ji mimo jinou úroveň, než alkohol a cigarety. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:51 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
Cigarety? Káva? | Tahle debata nemá smysl, Uživatelé to budou bránit vždycky. Ano, tráva není tvrdá droga, samozřejmě. Ale nikdo mě nepřesvědčí, že hulit je vúplně v pohidě.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
YUD
Já nejsem uživatel ani nekouřim, ale v tom že si někdo zahulí nevidim žádnou tragedii _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
noo zrovna jsem měl kávu  snad mě někdo neodsoudí že jsem smažka  a k té travce.......taky bych to neviděl úplně tak černě oproti alkoholu......ožralej člověk je v převážné většině mnohem víc náchylnější k tomu aby byl agresivní jen z nějaké blbosti než člověk co je zhulákanej jak hovado...
a z čeho mám radost...přestal jsem kalit a začal cvičit
(joo....já když kalím a jsem střískanej...tak agresivní rozhodně nejsem.......to aby to někdo nebral to co jsem napsal výše jako mojí zkušenost)
taky jsem se dostal po roce do jedné skupiny kde bych tak do půl roku měl hrát jako profík
 tak snad se to povede.
tak a teď se jdu pěkně najíst......dobrou chuť všemco právě obědvájí
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:09 am Předmět: |
|
|
YUD : to je asi jako když se necvičící člověk baví s posilujícím a ten posilující se mu snaží vysvětlit, že protein není žádná sypka
Hulit není v pohodě, stejně tak není v pohodě chlastat, kouřit, chodit ve městě kde je smog, rvát do sebe kila kuřecího denně atd.
Já tady trávu neobhajuji, ani to nikomu nenutím, jen tomu prosímtě neříkej fet
Jestli budeš mít čas, zkus se mrknout na celej ten dokument, o kterým sem psal výše (čistě ze zvědavosti). _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
já tu nechci zasahovat do diskuze, ale znám dost týpků, co maj už dneska z trávy místo mozku z hovna kostku a jsou uplně vypatlaní. Můj spolužák trávou začal, pak přesedlal na "lepší" a cca. 6 let už prdí do hlíny.
Já osobně nehulím a ani s tím nehodlám začínat, dokonce mi to smrdí jen když to zacejtim venku na ulici.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | já tu nechci zasahovat do diskuze, ale znám dost týpků, co maj už dneska z trávy místo mozku z hovna kostku a jsou uplně vypatlaní. Můj spolužák trávou začal, pak přesedlal na "lepší" a cca. 6 let už prdí do hlíny.
Já osobně nehulím a ani s tím nehodlám začínat, dokonce mi to smrdí jen když to zacejtim venku na ulici. |
Však jasný. Když budeš hulit každej den - tvůj mozek bude po pár letech na sra.ku.
Když budeš denně chlastat - taky z toho budeš totálně vypatlanej.
Když zachlastáš (zahulíš) jednu týdně, tak se nic neděje.
Mě jen vadí, že se z hulení dělá něco horšího než je chlast (cigarety). Přitom je to spíš naopak.
O tvrdých drogách se nemá cenu bavit. Tam je to jasný. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
to, ze trava je fet by nerekla asi ani moje babicka, ktery je skoro 70...
a taky mam rad naivni predstavu o tom, ze z travy vsichni prechazej na tvrdy... (jasne vyjimky sou, ale to procento je zanedbatelny..stejne tak muzou prejit z chlastu na tvrdy atd..)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|