asi jsem blbej ale priznam se ze jsem hledal ceskej ekvivalent a nejak jsem na nej neprisel tlak jednou rukou s jednoruckou ve stoje je spravne ale zni to strasne
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
asi jsem blbej ale priznam se ze jsem hledal ceskej ekvivalent a nejak jsem na nej neprisel tlak jednou rukou s jednoruckou ve stoje je spravne ale zni to strasne
Je to trochu krkolomný, ale aspoň bych to pochopil
On totiž side press je totiž opravdu tzv. šroubový tlak, co vypadá nějak takhle:
Je to trochu krkolomný, ale aspoň bych to pochopil
On totiž side press je totiž opravdu tzv. šroubový tlak, co vypadá nějak takhle:
e-e, sroubovy tlak je bent press, side press by mel byt oproti tomu co delam na videu s trochu vetsim uklonem, to je pravda ale porad je to co delam side press a ne bent press
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Cizo : dobrej výkon zkus někdy maxko na výraz zajímalo by mě kolik by jsi dal
maxko na vyraz odhaduju tak na tech 60kg 2-3 opakovani, s 50kg dam nejakych deset opakovani asi kdykoliv
Já myslel s osou.Těch 120 by odpovídalo?No s 50tkou jednoručkou si neumim představit nic jinýho než krčení ramen zatim a to jsem clean+jerk 100kg dal
120 bych ted urcite nedal, maxko mam 3x110 a ted bych dal mozna par opakovani se stovkou ale vic nez tech 110 na maximalku asi ne, porad bojuju s technikou, treba trh jednoruckou dam vic nez trh obema rukama s normalni cinkou coz je myslim docela umeni, jsem proste na ty vzperacsky cviky drevo
Přiznám se, že v životě jsem ten cvik necvčil. CIZO jestli to dáš ze 60kou, tak to potěž prdel, já si to nedovedu ani představit.
sedesatku dam trhem ze zeme nebo s premistenim na rameno a s vyrazem, cistym tlakem uz neee :)
tohle je osobak z lonska ale myslim ze ted bych jich dal mnohem vic, zkusim kolik pujde nekdy na treninku
vyrazy s 50kg jednoruckou:
Ty jsi normál jednoručkový král mezi osými Co jsem tak prohližel tvoje logy tak i tlaky na rovný s jednoruč / bench s osou máš taky jinej poměr než většina.Jinak 110x3 je super výkon k tomu bych se někdy chtěl dostat a ještě technická otázka - při jednom tvym videu jsem viděl, že jdeš jakoby do výponu při výrazu na špičky.Já tohle taky dělal, ale nějak mi to nesedělo a teď chodim víc zadkem dozadu a vyhovuje mi to.Chodíš tak pořád?
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Ty jsi normál jednoručkový král mezi osými Co jsem tak prohližel tvoje logy tak i tlaky na rovný s jednoruč / bench s osou máš taky jinej poměr než většina.Jinak 110x3 je super výkon k tomu bych se někdy chtěl dostat a ještě technická otázka - při jednom tvym videu jsem viděl, že jdeš jakoby do výponu při výrazu na špičky.Já tohle taky dělal, ale nějak mi to nesedělo a teď chodim víc zadkem dozadu a vyhovuje mi to.Chodíš tak pořád?
ja vzdycky zvedal na jednoruckach v pomeru k tomu co davam na normal ose nejak hodne a bohuzel to vypada ze to tak uz zustane...
technika vyrazu...no, snazim se byt co nejvic rovne abych mel maximalni transfer sily z nohou protoze cistym tlakem toho moc nezvednu, musim to rozjet co nejrychleji takze se snazim ty nohy zapojit co nejvic, moc si neumim predstavit si do toho sedat zadkem dozadu jako u pwl drepu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru