|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chtěli byste, aby byl zvolen předsedou ODS? |
| Ano |
|
36% |
[ 11 ] |
| Ne |
|
30% |
[ 9 ] |
| Je mi to jedno |
|
33% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 30 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:17 pm Předmět: Pavel Bém na předsedu ODS... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
Jestli Bém, to už tam může zůstat Topol _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Jestli Bém, to už tam může zůstat Topol |
V čem ti nesedí?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
...ty stránky neznám, takže těžko posoudím, zda-li jsou psány objektivně či účelově. Nadpisy a úvodní řádky na mě svým pojetím spíš působí, že to je druhá ze zmíněných možností. Ale rád na to stejně kouknu.
--
Edit: ty stránky na mě působí neseriózně a jednostranně, tzn. jako zdroj relevantních informací těžko poslouží (nakonec, jeden z autorů tam sám na názor "autoři zveřejňují zaujaté a nevyvážené názory" odpovídá "to je samozřejmě pravda".
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
A čím tě Bém tak oslovuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Na Bema jsem mel vcelku kladny nazor, dokud nezacal opruzovat s tou Olympiadou.
Edit: Ale kladny nazor jsem mel predtim treba i na Grosse a jaky se z neho vyklubal zmetek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Edit: ty stránky na mě působí neseriózně a jednostranně, tzn. jako zdroj relevantních informací těžko poslouží (nakonec, jeden z autorů tam sám na názor "autoři zveřejňují zaujaté a nevyvážené názory" odpovídá "to je samozřejmě pravda". |
Kdybys sledoval podrobně...jako asi tady každý...způsob, jakým se pan starosta dostal opět do křesla, tak bys možná na Béma měl jiný názor. Navíc většina z těch kauz je zcela nezpochybnitelná a lze si jen domýšlet, proč dopadly jak dopadly...
Například tyto...
http://www.kauza5.cz/Kauza-Jancik/
Ale pokud si někdo myslí, že si s Bémem ODS pomůže, tak já mu to vyvracet nebudu....ale volit je taky, na rozdíl od posledních voleb, nepůjdu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Edit: Ale kladny nazor jsem mel predtim treba i na Grosse a jaky se z neho vyklubal zmetek |
No jo, nejdřív mraky lidí nadávali na Zemana (s ohledem na ty "kusy" co si dal do vlády zcela oprávněně), pak žasli nad Špidlou , pak koukali jak to Standa myslí upřímně , a teď se mohou radovat s Jyrkou
Jde o to, aby je ODS nezačala v této úspěšné rotaci kádrů napodobovat.... Klaus, Topol .... a kdo bude dál
EDIT: tragdií ODS je, že tenkrát Tošenosvký, který jako jeden z mála vypadá aspoň z Prahy:-)))), jako slušný a férový chlap, nekandidoval proti "otci-zakladateli" .... tam se podělal a pak už nebyl k ničemu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:17 pm Předmět: |
|
|
Bém je zkušený rétor a na lidi působí sympatičtěji než Topolánek. To jsou karty se kterýma hraje a hraje s nima dobře. Nevrhl se do boje o koryta hned, takže nevypadá tak nenažraně.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
o Bemovi je clanek v poslednim Respektu, doporucuju. I kdyby byl jen zlomek pravda ..
Nevim cim je vam Bem sympatickej .. jakoze jsem dycky volil ODS, tak pokud tam bude Bem (myslim predsedou), nebudu ji volit nikdy. Skoda, ze nema sanci Tlustoch, toho bych osobne videl jako predsedu ods nejradsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:23 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | o Bemovi je clanek v poslednim Respektu, doporucuju. I kdyby byl jen zlomek pravda ..
Nevim cim je vam Bem sympatickej .. jakoze jsem dycky volil ODS, tak pokud tam bude Bem (myslim predsedou), nebudu ji volit nikdy. Skoda, ze nema sanci Tlustoch, toho bych osobne videl jako predsedu ods nejradsi. |
Tak proč jsi vlastně ODS volil?
Tlustý? Taky jsem si říkal, že to štěkání s Topolánkem jsou jen osobní antipatie, ale po kauze "Morava" jsem přesvědčen, že tlustý je prostě k...a.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
Bém už se na to křeslo třese hodně dlouho  . To je z bláta do louže, ale jen dobře... a volby 2010 jsou naše...  , jako ty letošní!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Bém už se na to křeslo třese hodně dlouho . To je z bláta do louže, ale jen dobře... a volby 2010 jsou naše... , jako ty letošní! |
Čí "naše"?
|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: po říjen 27, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Bém už se na to křeslo třese hodně dlouho . To je z bláta do louže, ale jen dobře... a volby 2010 jsou naše... , jako ty letošní! |
rekla bych ze je na to trochu brzo:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|