|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
30.10.2008
KORTE 2. fáze
- 2. trénink
Bench
2 * 2 * 80 kg
Dřep
2 * 10 * 50 kg
2 * 5 * 60 kg
Mrtvola
3 * 3 * 85 kg
Millitary press
3 * 10 * 25 kg
Biceps. zdvih s VC
3 * 10 * 25 kg
Francouzský tlak s kotoučem
3 * 15 * 20 kg
lehce břicho
Pauzy : 60 sekund
- všecko lehký
- neska mě to extrémně nebavilo, ani po tréninku sem neměl takovej ten pocit z dobře vykonaný práce...
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
Ona ta druhá fáze je taková hodně pohodová, rozhodně v porovnání s tou první. Jedu ji už 3. týden a zřejmě poslední. Už mi to nic neříká. Každopádně testni MAXka. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | Ona ta druhá fáze je taková hodně pohodová, rozhodně v porovnání s tou první. Jedu ji už 3. týden a zřejmě poslední. Už mi to nic neříká. Každopádně testni MAXka. |
No přemýšlím, že to zkrátím na 2 týdny... ale nevím no. Je možný, že ty maxka by fakt byly vyšší, kdybych to dojel celý, ale když mě to nebaví tak to nemá cenu. Uvidíme ještě, třeba to byl jen ten dnešní trénink. Sem takovej nevyspalej, dost starostí ve škole atd. Jídlo neska taky stálo za prd... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | švadla napsal: | | Ona ta druhá fáze je taková hodně pohodová, rozhodně v porovnání s tou první. Jedu ji už 3. týden a zřejmě poslední. Už mi to nic neříká. Každopádně testni MAXka. |
No přemýšlím, že to zkrátím na 2 týdny... ale nevím no. Je možný, že ty maxka by fakt byly vyšší, kdybych to dojel celý, ale když mě to nebaví tak to nemá cenu . Uvidíme ještě, třeba to byl jen ten dnešní trénink. Sem takovej nevyspalej, dost starostí ve škole atd. Jídlo neska taky stálo za prd... |
Tak tak....kazdopadne dej tomu jeste sanci, pokud jsi uz zacal a nema cenu to vzdavat po prvnim treninku, ale pokud te to vazne nebude bavit a nejde ti o tu silu, tak tohle nema zadnou cenu.
Osobne kdyz vidim ten rozpis, tak usinam. Jet neco takoveho, tak to uz se radeji prihlasim do baletu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak tak... Už ani necvičím kvůli výsledkům (žádný nejsou  ), ale protože mě to baví. Neska sem dokonce potréninkovou rejžu s masem jedl snad 40 minut. Většinou je to ve mě za 5 minut. Neska sem prostě ani neměl chut k jídlu.
No ted mě něco napadlo... Zkusím to sem za chvílec poslat.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
Tak cvic tak, aby te to bavilo, to je zaklad.
A nepise se neska _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem to už musel ve středu změnit. Sice jsem zachoval kostru, ale rozhodně jsem se nedržel objemu. Je to jen takový brnkání na jednu strunu, oproti komornímu orchestru v první fazi  . _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
Draper: neska, neska, neska
Vymyslel sem toto, takovej kompromis mezi tím dojet tu 2. fázi rychlejc a zachovat ju aspon trochu.
- dřep se skoro nemění (nemá smysl jet do max, nechcu si zase dojebat koleno, navíc těma dosedama sem přibral pěkný 2 cm  , takže tak)
- to mi dovolí střídat 60 % a 80 % (85,90 a 95 %) ob trénink na každej cvik (BP a MT)
- no snad je to na té tabulce k pochopení... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
1.11.2008
KORTE 2. fáze
- 3. trénink
Bench
5 * 5 * 60 kg
Mrtvola
2 * 125 kg
1 * 125 kg
1 * 125 kg
- tady sem měl jet 2 * 2, ale nějak to nevyšlo. První sérku sem dal ty 2 opáčka, ale ve druhé sérii sem se začal nějak moc hrbit, tak sem to radši položil... a místo toho přidal ještě jedno opáčko v další sérce
Přítahy osy
3 * 10 * 40 kg
Incline bench
3 * 10 * 40 kg
Dřep
2 * 10 * 50 kg
2 * 5 * 60 kg
Výpony na lýtka
3 * 10 * 90 kg
břicho
- všecko dost lehký (až na ty MT), např u benchu sem jel nějakou sérku a najednou zjistím, že už su u 8. opáčka, místo toho, abych jich jel jen 5
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 03, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
3.11.2008
KORTE 2. fáze
- 4. trénink
Bench
2 * 2 * 85 kg
Mrtvola
4 * 4 * 85 kg
Military press
3 * 10 * 25 kg
Předpažování s VC
3 * 6 * 20 kg
Biceps. zdvih s VC
3 * 10 * 25 kg
2 * 4 * 40 kg - tady pauzy 2 minuty
10 * 20 kg - nadhmatem
Dřep
3 * 10 * 50 kg
2 * 5 * 60 kg
3 * 15 * 20 kg
- bench celkem v poho, mt easy, u bicepsů sem si přidal nějaký ty sérky, taky sem přihodil cvik na ramena, dřepy sem hodil ke konci tréninku a solidně mě odrovnávaly (na to že tam byla tak lehoučká váha) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
4.11.2008
BĚH : 20:54 - 3,4 km (orientační bod - okruh kolem vodárny s "vracečkou" ke hřbitovu)
-pomalé tempo
- po měsíci a půl zase běh - nějak sem na něj dostal chuť
- opět sem si připadal jak Rocky (tentokrát možná spíš jako debil  ) .... běhám polovinu trasy mezi polama, takže většinu cesty sem nic neviděl. Pak sem si vytáhl mobil a svítil sem si tím  a stejně sem viděl kulový _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
6.11.2008
KORTE 2. fáze
- 5. trénink
- dnes v posilce (ne doma)
Bench
5 * 5 * 60 kg
Mrtvola
1 * 130 kg
2 * 130 kg
1 * 130 kg
- v posilce máme větší kotouče než mám doma, takže mi to přišlo o něco lehčí, dal sem teda o pár opáček víc než bylo v plánu... v poho
Dřep
3 * 10 * 50 kg
2 * 5 * 60 kg
Incline tlaky s JC
10 * 24 kg
3 * 6 * 30 kg
- to mě celkem potěšilo, jel sem s rezervou
Veslování
6 * 6 * 60 kg
- taky s rezervou, pěkně technicky na procítění
Výpony na lýtka
10 * 50 kg
10 * 100 kg
3 * 6 * 140 kg
3 * 6 * 160 kg
- taky v poho
Pauzy : 60 sekund - u hlavních cviků (pak už to bylo horší, zase sem vykecával...)
- spokojenost, po 2 měsících zase v posilce... No má to svoje výhody i nevýhody. Už se ale těším zase na domácí cvičení, nikdo mě nezdržuje, v rádiu nehrajou samý reklamy, nemusím poslouchat nějaký debilní kecy, apod..... Na druhou stranu, neska tam bylo i pár hezkejch holek, tak se aspon bylo proč snažit _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 10:19 pm Předmět: |
|
|
8.11.2008
KORTE 2. fáze
- 6. trénink
Dřep
3 * 10 * 50 kg
3 * 5 * 60 kg
Bench
3 * 1 * 90 kg
- celkem to šlo, tak sem dal 3 sérky
Mrtvola
3 * 3 * 85 kg
-easy
Military press
2 * 10 * 25 kg
2 * 5 * 40 kg
Biceps. zdvih s VC
3 * 10 * 25 kg
3 * 15 * 20 kg
Pauzy : 60 sekund _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
10.11.2008
KORTE 2. fáze
- 7. trénink
Mrtvola
lehká pyramidka k 120 kg
2 * 120 kg
1 * 140 kg
1 * 145 kg
0 * 150 kg
- tak sem dal plánovaných 140 kg (podle rozpisu) a rovnou zkusil aji nějaký to maxko. 145 kg sem dal, to sem dal i naposled, ale s kočičákem na zádech, tentokrát to šlo celkem v poho. Pak sem přihodil 5 kg a jak kdyby tam tu činku někdo přilepil a přišrouboval. Nevím možná nějakej psychyckej blok a nebo su prostě slabej (to spíš  ). Navzdory tomu, že sem těch 150 nedal, su celkem spokojen.
Bench
5 * 5 * 60 kg
- to snad ani nemá cenu psát -lehký
Dřep
4 * 8 * 60 kg
- tady sem trochu změnil opáčka a sérky, možná sem se ale měl šetřit, páč pak přišlo něco... :)
Předkopávání
10 * 10 * 5 cihliček
9 * 6 cihliček
8 * 7 cihl.
7 * 8 cihl.
- 13 sérek tohoto cviku mi tak neskutečně pumplo nohy, že ted chodím jak kačer a zítra asi ani nevstanu z postele...
- jeli sme to s kámošem stylem, on,já,on,já,.... bez přestávek (respektive 40-60 sekund). Do 5. sérky easy, pak mi tam debil dal o 2 cihličky víc, tak mě to trochu rozhodilo z rytmu, no a pak už to bylo lehký, ale ty nohy se prostě nafukovaly... Poslední 3 sérky už na max...
Tlaky s JC
3 * 10 * 26 kg
- nebylo to nějak těžký, ale už sem byl dost vyštavenej z toho blbýho předkopávání...
Výpony na lýtka
10 * 50 kg
10 * 100 kg
3 * 6 * 140 kg
- to stejný jak u tlaků...
Pauzy : různě, u MT tak kolem 2 minut, dřepy a bench minutu, překopy těch pár sekund, no a zbytek nevím...
- neska skvělej pocit... Mrtvola sice dopadla jak dopadla, ale na tom předkopávání sem si spravil náladu :)
- na záda nějak nezbyl čas, tak je doženu ve čtvrtek...
- no celkem mě sral ten zákaz pití v posilce... neska by se pití celkem hodilo _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 6:57 pm Předmět: |
|
|
13.11.2008
"KORTE 2. fáze"
- 8. trénink
- ten název je v uvozovkách, jelikož to co sem jel dneska už se Kortemu vůbec nepodobá, krom benchu...
Bench
- rozcvička do 70 kg
3 * 85 kg
6 * 60 kg
1 * 95 kg
1 * 100 kg - PR
7 * 80 kg - PR
- po rozvičce mi u těch 85 kg nějak divně táhlo rameno, tak sem ubral. Pak sem zkusil těch plánovaných 95 - v poho, pak 100 taky to celkem šlo. No a víc sem už nezkoušel. Co mě ale potěšilo víc jak metrák na benchu, bylo těch 7 opáček s 80 kg, to sem, co si tak pamatuju, nikdy nedal. A kdybych se ještě chtěl snažit a měl nějakýho sparinga na jištění aji bych zkusil vymáčknout nějaký další opáčko... Takže spokojenost, v podstatě sem to ani nečekal
Rozpažky v leže
10 * 12 kg
8 * 16 kg
6 * 20 kg
3 * 6 * 22 kg
- tohle šlo taky moc dobře, a hafo mě to potěšilo
Přítahy horní kladky
10 * 40 kg
8 * 50 kg
6 * 60 kg
3 * 6 * 65 kg
- já nevím, tohle je takovej divnej cvik...
Přítahy dolní kladky
4 * 8 * 60 kg
Rozpažky ve stoje
2 * 10 * 6 kg
2 * 6 * 8 kg
Předpažování s JC
10 * 6 kg
2 * 6 * 8 kg
Rozpažky v sedě v předklonu
10 * 6 kg
2 * 7 * 8 kg
Francouzský tlak s EZ
10 * 20 kg
3 * 6 * 30 kg
- konečně francouzáky jak se patří :)
Triceps - provazová kladka
3 * 6 * 30 kg
- nebo to bylo 8 opáček???
Triceps - kladka
3 * 6 * 60 kg
Biceps. zdvih na scotově lavici
2 * 10 * 27 kg
7 * 27 kg
- ta poslední sérka nevyšla, páč sem měl ruce unavený z úterý (dal sem si ze srandy bicepsovej zdvih s 20 kg tabata stylem  - smrt)
Pauzy : 60 sekund (ze začátku tréninku až 90 sekund)
TIME : 90 minut (i s rozcvičením a rotopedem)
Váha : 79 kg (po ránu)
-------------- konec KORTEho 2. fáze --------------
Od pondělí du do Medvídka _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|