Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pád 3. říše - pohled na posledních pár dní Hitlera, schovávajícího se ve svých podzemních bunkrech. Většina těch lidí okolo něj je z něho udělaná a následují ho jak cvičený opice. Hitler největší chorobnej kkt.
Přišlo mi to dost dlouhý a nudný. Bylo tam pár zajímavých scén, ale kde nic tu nic. Ti, které zajímaj věci okolo Hitlera atd. si přidaj pár bodů navíc.
5/10

Once - pěkný, občas sem se i zasmál. Dobrý písničky. Skvělej filmek na večer s holkou.
6/10

Tropická bouře - ted to běží v kinech... Akční komedie s Benem Stillerem. Z traileru to vypadalo na skvělou zábavu, ale celkem mě to zklamalo. Párkrát sem se solidně zasmál (jednou fakt hodně :) ), ale čekal sem něco víc. Takovej Fotr je lotr mi přišlo lepší...
7/10
frode

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wanted
Pribeh o flustrovanym urednikovi, co celej zivot trpi a kazdej si mysli, ze je to trouba. Jeden den se dozvi, ze mu zabili tatu (kteryho nikdy nevidel) a ze zdelil jeho super zabijacky schopnosti. Stane se clenem zabijackyho spolku, kde ho vytrenujou jen proto, aby pozdeji zjistil, ze je vlastne vsechno jinak.
Je to takovej slabej matrixovej odvar. Nevim jak jinym, ale me se to libilo.

Get Smart
nektery sekce fakt sranda

Iron Man
zrejme jeden z dalsich komiksovych nametu, v poho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frode

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boy A
O klukovi, co ho jeste na zakladce zavrou za vrazdu spoluzacky. Ve ctyriadvaceti letech ho pusti a on se snazi zaradit do normalniho zivota. Dostane druhou sanci nebo ne?
Spokojenost jak s filmem, tak s nametem. Videt nekde na pultech podobnou knizku, okamzite kupuju (vetsinou se tam vejde vic detailu).

The Fall
Budto je to hrozna slatanina nebo nemam takovy vysoky IQ na pochopeni autora (mozny je vsechno :D)
L@din

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera som u kamosa pozeral "Requiem for a dream"...odporucam
BUFU

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L@din napsal:

Jo to je hodně psycho film. Taky se mi moc líbil... A ten soundtrack
cz.petab

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to, že tu ještě nikdo nezmínil třetí Futurama film - už je pěknejch pár dní venku?
Já jsem ho ještě neviděl, ale podle názvu by měl být zaměřen hodně na Bendera, tak doufám že bude stát za to.
tarzos

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď jsem konečně dokoukal Zahulíme uvidíme 2 a doporučuju
sebik

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trojka Futurama se da, ale řekl bych, že trochu pokulhavá oproti predchozim filmum.
Scierx

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos napsal:

...to je strašná blbost

jinak jsem se díval nedávno na The Kingdom a musím říct, že mě mile překvapil a tudíž doporučuju zkouknout
tarzos

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scierx napsal:
tarzos napsal:

...to je strašná blbost

jinak jsem se díval nedávno na The Kingdom a musím říct, že mě mile překvapil a tudíž doporučuju zkouknout

Vždyť je to úplně super hlavně ten začátek v tý koupelně
L@din

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
L@din napsal:

Je to film, ktory ta nuti este dlho po jeho zhliadnuti nad nim premyslat,,,a takych je malo,,,za zmienku snad este stoji dobre znamy Trainspotting s podobnou tematikou,,,a pre milovnikov "tazkych" filmov (tazkych na pochopenie) odporucam film Mulholland Drive od Davida Lyncha,,,,vlastne vsetky Lynchove filmy su dost "tazke"..
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

L@din napsal:
BUFU napsal:
L@din napsal:

Je to film, ktory ta nuti este dlho po jeho zhliadnuti nad nim premyslat,,,a takych je malo,,,za zmienku snad este stoji dobre znamy Trainspotting s podobnou tematikou,,,a pre milovnikov "tazkych" filmov (tazkych na pochopenie) odporucam film Mulholland Drive od Davida Lyncha,,,,vlastne vsetky Lynchove filmy su dost "tazke"..

Dobrej vkus O Lynche jsem viděl Lost Highway a dost se mi to líbilo, Mulholland bude myslím něco podobnýho - už to mám připraveno na zkouknutí.
L@din

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
L@din napsal:
BUFU napsal:
L@din napsal:

Dobrej vkus O Lynche jsem viděl Lost Highway a dost se mi to líbilo, Mulholland bude myslím něco podobnýho - už to mám připraveno na zkouknutí.

Urcite nespravis chybu, ked si pozries ten film...ale musim sa priznat, ze po prvom zhliadnuti som ho nepochopil, teda nie uplne a bol som z toho kus mimo...potom napis ako sa ti pozdaval
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslední době jsem viděl :
No country for old men / Tahle země není pro starý - drama, thriller, bezchybné filmové řemeslo a herecké výkony, jen trošku pomalé a pointa možná není úplně světoborná, 8/10
Tropic Thunder - jak už někdo psal výš, par uchechtnutí to vyvolalo a na Zoolandera to nemá, 7/10
Nikita - thriller, akce - ta původní od Bessona, viděl jsem to potřetí (poprvé v 11 letech:)), originálně natočené, herecky bezchybné, zajímavá stylizace a pokulhávající logika, 7/10
Iron Man - popcorn akce - zábavné, ironické, úžasný Robert Downey jr., ale celkove z toho mám pocit, že tvůrci se hodně krotili, aby si nevyplacali trumfy pro další pokračování 6/10
BUFU

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

L@din napsal:
Urcite nespravis chybu, ked si pozries ten film...ale musim sa priznat, ze po prvom zhliadnuti som ho nepochopil, teda nie uplne a bol som z toho kus mimo...potom napis ako sa ti pozdaval

Tohle sem asi před 2 měsíci napsal k Lost Highway... beztak to sedí i k MD..
citace:

Lost Highway - ted sem to zhlídnul a vůbec nevím, nechápu. Začátek mi přišel takovej moc natahovanej, ale pak se začne vše zamotávat, pak se to zamotá ještě víc a pak úplně nejvíc. Chytne to a to hodně. Celej film se snažíte pochopit souvislosti. Chvílu začínáte myslet, že víte o co jde kromě pár detailů a následující scéna vás přesvědčí o tom, že nechápete nic. Přivádí mě to k myšlence jestli ten film vůbec jde pochopit. Jestli to má nějaké vysvětlení. Možná to ale David Lynch natočil tak, aby to nedávalo smysl. Nebo já nevím Sem zmaten. Mistrovsky natočený a i kdyby to nemělo smysl (jakože třeba to má smysl) tak se mi ten film moc líbil.
Temná atmosféra, skvělý herecký výkony, výborná hudba (až na ten tichej začátek), zapletenost "příběhu". Až mi ten film trochu připomíná absurdní drama v literatuře.
Na začátku mi přišlo, že ta délka víc jak 2 hodiny bude moc, ale právě naopak. Koukáte, přemýšlíte a najednou konec. Tohle se prostě musí vidět.
9/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: