|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Akvaman

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:59 pm Předmět: |
|
|
Věk : 15 let
Výška : 165 cm
Váha : 62 kg
Hrudník : 89 cm
Pas : 81 cm
Stehno : 57 cm nad kolenem : 40 cm
Lýtko : 37 cm
Biceps : 30 cm _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
Naposledy upravil Akvaman dne ne listopad 16, 2008 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
je tu nekomu pres 30 let?
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
Je _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Je |
tobe?
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
sarpej napiš ty svoje míry :) Kdo vlastní ty pracky, co máš v avataru ? _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
Mohla by no  Včera jsem byl v posilce, jestli se tomu dá říct posilka, se dvěma slečnama. Jedna vážila 45 a druhá 51 a že chtějí cvičit, tak jsem jim dal do ruky prázdnou 8kilovou osu ať zvedaj na bicáky  Jedna to zvedla 5x a druhá 8x _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
A ty seš velkej frajer, že si to zved 10x ,co? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
Lee Priest. Moje míry nic moc, na to jak dlouho cvičím.
Hrudník: 119
Pas: 80
Biceps:46
Předloktí:38
Stehno:65
Lýtko:40
Ještě jsem zapomněl výška170 a váha83. Holt mám špatnou genetiku. _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
Triton sry, já bych to zvedl 11x a nejsem frajer.
To na mě denetika moc vidět nejde, cvičím hlavně ty partie na těle, které to potřebujou a zaostávají za ostatníma. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 3:46 pm Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: | Lee Priest. Moje míry nic moc, na to jak dlouho cvičím.
Hrudník: 119
Pas: 80
Biceps:46
Předloktí:38
Stehno:65
Lýtko:40
Ještě jsem zapomněl výška170 a váha83. Holt mám špatnou genetiku . |
mozme byt radi, ze nemame ziadne zavazne zdravotne problemy! a miery nie su zle, ono nemozme vsetci chciet bezchybnu genetiku, budme radi za to co mame aj ked to nieje podla nas mozno v tejto chvili idealne
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
sarpej máš přesnou pravdu. Od začátku druháku chodím s kámošem do posilky, on jenom posiluje a nemá žádnou stravu a za 2 měsíce přibral 4kg a já se pořád seru s tvarohama, vločkama, musli, mlíkem, piškotama atd. jak nějakej kokot a přiberu jenom 1,5 kg.. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | | sarpej máš přesnou pravdu. Od začátku druháku chodím s kámošem do posilky, on jenom posiluje a nemá žádnou stravu a za 2 měsíce přibral 4kg a já se pořád seru s tvarohama, vločkama, musli, mlíkem, piškotama atd. jak nějakej kokot a přiberu jenom 1,5 kg.. |
Já abych přibral 1,5kg, musím se doslova 2 měsíce přežírat . To je k nasraní _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
no, pracka 46, já bych se teda nestyděl _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|