|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 4:56 pm Předmět: |
|
|
No tak ne asi  Za to bych se nestyděl určitě, taky to ale odpovídá váze no _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 4:57 pm Předmět: |
|
|
A dodržuješ stravu 2g bílkovin na 1 kg hmotnosti a 3-4g sachrů na 1 kg ? _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:10 pm Předmět: |
|
|
koukam znovu otevřenej topic tak to sem taky po delší době mrsknu ať víte jak na to sem
Naposledy upravil Sloty dne st červen 19, 2013 12:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Ten biceps je trošku slabší se mi zdá na tvoji váhu ne ? _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | | Ten biceps je trošku slabší se mi zdá na tvoji váhu ne ? |
jj myslim si nejhorší partie ale holt co nadělam
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
To já mám docela myslím akorát biceps, ale zas moje slabší partie jsou stehna a celkově ruce, zase vpohodě mám prsa. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
| sarpej napsal: |
Svatá slova, ale někdy je to k nasraní, když potkáš borce co si jen trochu zacvičí a hned přiberou. |
jj to ma tiez vie nasrat, ked niekto cvici uplne nahovno a slope od rana do vecera, strava ziadna a ma lepsie vysledky ako ten co to berie vazne xD
sloty: srat na biceps, strasne debilna partia, neznasam trenink bicepsu, fuj, neviem ani preco si ludstvo tento sval tak naramne oblubilo
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | koukam znovu otevřenej topic tak to sem taky po delší době mrsknu ať víte jak na to sem měřeno včera :)
VÝŠKA: 176,5cm
VÁHA: 74,3kg
HRUDNÍK: 104cm
BICEPS: 35cm
PAS: 75cm
STEHNO: 60cm
LÝTKO: 41cm
BOKY: 84cm
víceméně spokojenost (spíš více) přibíram jak prase a myslim že vcelku kvalitně :-) |
Sloty to chce konecne fotku ze predu.. co ty na to? Nemusi to byt ani v poze... Bo ta vaha vypada uz vcelku dobre... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Co tady furt melete o bicepsu  Spis bych rek, ze ma na hovno tricak. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Co tady furt melete o bicepsu Spis bych rek, ze ma na hovno tricak. |
nene tricák právě vcelku jde biceps mno nefim dýlku má ale zdá se mi že vejška nic moc každopádně roste a to je hlavní s tou fotkou si to ještě rozmyslim od zejtra začínam HST tak kdyžtak po nebo možná i před uvidim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|