|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| adam128 napsal: | | c87 napsal: | tak to teda jo ... btw a co counter strike? |
tak to je smrt! dakedy som to kalil niekolko hodin denne, teraz tak raz do tyzdna, skoda, ze mi ukradli steama xD |
tak ja tiez niekedy nonstop, teraz len tak forfun,prednedavnom sme boli aj na turnaji po neviem akej dobe ma prehovorili
prikladam fotoukazku,hadajte ktory fesak som
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
total-magor

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:28 pm Předmět: . |
|
|
Jestli je nějaká cena na výhru tak ten v bílem
Chceš adresu? _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Zase jsem nainstaloval wow a objednal lich king...my soul is lost _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
Wrath of the Lich King - absolutní rekord
Sice se to dalo očekávat podle zájmu fanoušků, ale nyní to máme konečně oficiálně. Wrath of the Lich King, nejnovější datadisk k nejpopulárnějšímu MMORPG titulu World of Warcraft je nejvíce prodávanou PC hrou všech dob.
Podle oficiálních informací vývojářů z Blizzardu se hry prodalo za pouhých 24 hodin neuvěřitelných 2,8 milionu kusů. WotLK tak překonal v prodejích předchozí datadisk k WoW, The Burning Crusade. Ačkoliv i zde dosáhly prodeje opravdu impozantních čísel. The Burning Crusade se prodalo za 24 hodin celkem 2,4 milionu kusů.
Zdroj: worldofwar _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
a predsa sa najdu ludia ktori nemaju ani tusenie co to ten world of warcraft vlastne je (myslim seba) _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 1:59 pm Předmět: |
|
|
aaa gamesy gamesy, zrovna kdyz jsem si objednal fallout 3 a far cry 2, tak mi chcipla mechanika v ps3 ... zajebana sony :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ani to dlouho netrvalo a vášniví hráči opět kolabují u World of Warcraft. Zatím jde sice jen o první vlaštovku od vydání očekávaného datadisku Wrath of the Lich King, ale další nadšenci jistě nezůstanou pozadu.
Obětí své vlastní blbosti se tentokrát stal patnáctiletý Švéd, který zkolaboval a zmítal se v křečích po nepřetržité 24hodinové pařbě.
..bonusweb
_________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
Magor, kdyby si šel radši zacvičit _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Btw: Novy Call of duty 5 World at war nekdo hrajete ? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
já hraju cod5 _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | a predsa sa najdu ludia ktori nemaju ani tusenie co to ten world of warcraft vlastne je (myslim seba) |
Nejsi v tom sam, jsem na tom obdobne :) Obcas si "zaparim" solitaire a jsem spokojenej Jediny, co jsem kdy hral, byla NHL uz nevim kolik a GTAcka, ale GTA jsem vlastne ani nehral, spis jsem jen tak zkoumal, co vsechno ta hra umi :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
kurnik,kde na to berete čas hrát hry? Chápu,když je někomu 13-16,ale koukám,že i starší harcovníci paří jak o život.Já bych si klidně zahrál,což o to,ale to by den musel mít tak 40 hodin. _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|