|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: ne září 07, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerryDeMey

|
Zaslal: ne září 14, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Martini napsal: |
efko mam jeste par tabletek doma, ale lezi mi to tu tak dva roky a nechci uz to do sebe rvat.... no, kazdpoadne Mahuang RP objednan, tak ho zkusim a uvidim:-) |
Jak si dopadl s efkem ? Prošlo ti celnicí v pohodě ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: út září 16, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
| BerryDeMey napsal: | | Martini napsal: |
efko mam jeste par tabletek doma, ale lezi mi to tu tak dva roky a nechci uz to do sebe rvat.... no, kazdpoadne Mahuang RP objednan, tak ho zkusim a uvidim:-) |
Jak si dopadl s efkem ? Prošlo ti celnicí v pohodě ? |
Objednaval jsem to v nedeli, pred 16dny.. stale cekam... jak zjistim, ze to tam je, to by mi prisla nejaka obsilka, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: út září 16, 2008 11:15 am Předmět: Celnice |
|
|
Pokud ti to zadrží na celnici, tak ti přijde vyjádření z celního úřadu a žádost o zaplacení cla.
Jestli sis to nechával poslat nějakou službou jako DHL, tak bys měl mít číslo zásilky a na jejich stránkách se nechá zjistit, kde se zásilka pohybuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martini

|
Zaslal: st září 17, 2008 10:31 pm Předmět: Re: Celnice |
|
|
| BerryDeMey napsal: | Pokud ti to zadrží na celnici, tak ti přijde vyjádření z celního úřadu a žádost o zaplacení cla.
Jestli sis to nechával poslat nějakou službou jako DHL, tak bys měl mít číslo zásilky a na jejich stránkách se nechá zjistit, kde se zásilka pohybuje. |
Bohuzel jsem chtel usetrit 15 dolaru a nechal si to normalni cestou poslat.... Takze to nevypatram, nezbyva, nez cekat...
Podle toho, co jsem cetl na netu, to bude nejspise nekde na celnici, ale nic mi neprislo...
|
|
| nahoru |
|
 |
tatanka474
|
Zaslal: so září 27, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tatanka474
|
Zaslal: so září 27, 2008 6:23 pm Předmět: Naval energie Stacker 4 |
|
|
Nazdar, ja sme vyskousel Stacker 4, nasel sem v jednom kramku na Slovensku. Mate nekdo nejake zkusenosti? Neco vic info je na stacker2.cz. Prosim kuknete a naiste feedback Dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
GANGS76
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 9:53 pm Předmět: Yellow Swarm |
|
|
Zdravim mel bych na prodej neke spalovace Yellow Swarm pokud by mel nekdo zajem piste piste dohoda jista
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: so říjen 25, 2008 5:15 pm Předmět: Re: Naval energie Stacker 4 |
|
|
| tatanka474 napsal: | | Nazdar, ja sme vyskousel Stacker 4, nasel sem v jednom kramku na Slovensku. Mate nekdo nejake zkusenosti? Neco vic info je na stacker2.cz. Prosim kuknete a naiste feedback Dekuji |
je k mání i stacker "s" - měli jste ho někdo? je lepší - horší než předchozí? _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:02 pm Předmět: Spalovace tuku v objemu! |
|
|
Oplati sa uzivat Carnitin,HCL,CLA alebo rozne Thermogenne splovace aj v objemovovm treningu na udrziavanie nizkej hladiny tuku po sutazi alebo je to zbytocnost to brat v objemu???
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:06 pm Předmět: |
|
|
Nizsiu hladinu tuku si straz skor stravou,ale na druhu stranu su to slusne nakopavace pred treningom  Ja mam na to obycajny kofein,lacnejsie a to iste _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:16 pm Předmět: Ahoj |
|
|
tak mastne nejem ale somektomorf a prijmam vela sacharidov!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:17 pm Předmět: CLA |
|
|
Jak dlouho je mozne brat CLA? Beru to uz treti mesic a nevim zda mam na nejakou dobu vysadit a pak to zase zacit brat. Nebo dal pokracovat a bude to stale efektivni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:18 pm Předmět: Re: Ahoj |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | tak mastne nejem ale somektomorf a prijmam vela sacharidov! |
Tak ich prijimaj menej! _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 3:21 pm Předmět: Ahoj |
|
|
poznas prislovia v objeme: cim viac tým lepsie
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|