SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sloty

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

k tomu tvýmu chromu četl jsem si něco na MaF stránkách a náhodou jsem objevil tohle http://www.muscle-fitness.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=90
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BerryDeMey

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martini napsal:

efko mam jeste par tabletek doma, ale lezi mi to tu tak dva roky a nechci uz to do sebe rvat.... no, kazdpoadne Mahuang RP objednan, tak ho zkusim a uvidim:-)

Jak si dopadl s efkem ? Prošlo ti celnicí v pohodě ?
Martini

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerryDeMey napsal:
Martini napsal:

efko mam jeste par tabletek doma, ale lezi mi to tu tak dva roky a nechci uz to do sebe rvat.... no, kazdpoadne Mahuang RP objednan, tak ho zkusim a uvidim:-)

Jak si dopadl s efkem ? Prošlo ti celnicí v pohodě ?

Objednaval jsem to v nedeli, pred 16dny.. stale cekam... jak zjistim, ze to tam je, to by mi prisla nejaka obsilka, ne?
BerryDeMey

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 11:15 am    Předmět: Celnice Odpovědět s citátem

Pokud ti to zadrží na celnici, tak ti přijde vyjádření z celního úřadu a žádost o zaplacení cla.
Jestli sis to nechával poslat nějakou službou jako DHL, tak bys měl mít číslo zásilky a na jejich stránkách se nechá zjistit, kde se zásilka pohybuje.
Martini

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 10:31 pm    Předmět: Re: Celnice Odpovědět s citátem

BerryDeMey napsal:
Pokud ti to zadrží na celnici, tak ti přijde vyjádření z celního úřadu a žádost o zaplacení cla.
Jestli sis to nechával poslat nějakou službou jako DHL, tak bys měl mít číslo zásilky a na jejich stránkách se nechá zjistit, kde se zásilka pohybuje.

Bohuzel jsem chtel usetrit 15 dolaru a nechal si to normalni cestou poslat.... Takze to nevypatram, nezbyva, nez cekat...
Podle toho, co jsem cetl na netu, to bude nejspise nekde na celnici, ale nic mi neprislo...
tatanka474

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ji
tatanka474

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 6:23 pm    Předmět: Naval energie Stacker 4 Odpovědět s citátem

Nazdar, ja sme vyskousel Stacker 4, nasel sem v jednom kramku na Slovensku. Mate nekdo nejake zkusenosti? Neco vic info je na stacker2.cz. Prosim kuknete a naiste feedback Dekuji
GANGS76

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:53 pm    Předmět: Yellow Swarm Odpovědět s citátem

Zdravim mel bych na prodej neke spalovace Yellow Swarm pokud by mel nekdo zajem piste piste dohoda jista
useyourhead

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 5:15 pm    Předmět: Re: Naval energie Stacker 4 Odpovědět s citátem

tatanka474 napsal:
Nazdar, ja sme vyskousel Stacker 4, nasel sem v jednom kramku na Slovensku. Mate nekdo nejake zkusenosti? Neco vic info je na stacker2.cz. Prosim kuknete a naiste feedback Dekuji

je k mání i stacker "s" - měli jste ho někdo? je lepší - horší než předchozí?
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:02 pm    Předmět: Spalovace tuku v objemu! Odpovědět s citátem

Oplati sa uzivat Carnitin,HCL,CLA alebo rozne Thermogenne splovace aj v objemovovm treningu na udrziavanie nizkej hladiny tuku po sutazi alebo je to zbytocnost to brat v objemu???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nizsiu hladinu tuku si straz skor stravou,ale na druhu stranu su to slusne nakopavace pred treningom Ja mam na to obycajny kofein,lacnejsie a to iste
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:16 pm    Předmět: Ahoj Odpovědět s citátem

tak mastne nejem ale somektomorf a prijmam vela sacharidov!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bosorka

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:17 pm    Předmět: CLA Odpovědět s citátem

Jak dlouho je mozne brat CLA? Beru to uz treti mesic a nevim zda mam na nejakou dobu vysadit a pak to zase zacit brat. Nebo dal pokracovat a bude to stale efektivni...
Petey

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:18 pm    Předmět: Re: Ahoj Odpovědět s citátem

bodybuilder4 napsal:
tak mastne nejem ale somektomorf a prijmam vela sacharidov!

Tak ich prijimaj menej!
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 3:21 pm    Předmět: Ahoj Odpovědět s citátem

poznas prislovia v objeme: cim viac tým lepsie
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: