|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Qwake

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
Mno nějak jsem to ještě nehral ... zkoušel jsem to a už čekám na origo :-X ... ale jinak to hodnotím jako určitě lépe než cod4... ale tak bez promodu to není ono _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem dohrál chronicles of riddic je to starý, ale bavilo mě to _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 5:37 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si Fallout 3. Teď už nemám čas vůbec na nic... :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Koupil jsem si Fallout 3. Teď už nemám čas vůbec na nic... :-)) |
Jaka je ta 3ka?? Fallouty 1 a 2 sem dohral kazdej dil vic nez 10x ... jedna z nejlepsich her vubec ... ale kdyz sem videl videa z 3ky, tak to na me pusobi pomerne rozpacite ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem dohrál NFS:Undercover  doporučuju _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | mirio napsal: | | Koupil jsem si Fallout 3. Teď už nemám čas vůbec na nic... :-)) |
Jaka je ta 3ka?? Fallouty 1 a 2 sem dohral kazdej dil vic nez 10x ... jedna z nejlepsich her vubec ... ale kdyz sem videl videa z 3ky, tak to na me pusobi pomerne rozpacite ... |
Spolubydlici to ted hraje a zavidim mu, ze nemam masinu na ktere bych si to zahral! Vypada to fakt dobre a co jsem zatim mohl videt, tak grafika ala Oblivion tomu vubec neuskodila. Ba naopak. Stari Fallouti v novem kabate, asi tak... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
Fallout som uz dohral raz za dobreho,a teraz skusam zly koniec - som uplny hajzel,nikto sa so mnou nebavi  je to super hra,stale ina _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | mirio napsal: | | Koupil jsem si Fallout 3. Teď už nemám čas vůbec na nic... :-)) |
Jaka je ta 3ka?? Fallouty 1 a 2 sem dohral kazdej dil vic nez 10x ... jedna z nejlepsich her vubec ... ale kdyz sem videl videa z 3ky, tak to na me pusobi pomerne rozpacite ... | Skvělá, akorát žena pro to nemá moc pochopení...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
Fallout 3 je prinajmensom rozporuplna hra.
Po pozreti videi som bol zhrozeny ale i tak mi to nedalo a hru som vyskusal.
Okrem uvodu v "rodnom" Vaulte bol uvod hry atmosfericky a zabavny. Hra je rozsiahla, questy zaujimave a svet obrovsky.
Tato faza u mna a vacsiny znamych ludi vydrzala tak tyzden - potom pride prebudenie a clovek si zacne vsimat mnozstvo chyb v designe hry.
Velkou chybou je obmedzenie maximalneho levelu na 20, nemoznost pokracovat v hre po skonceni hlavneho pribehu, odflaknuty zaver hry. Maximalny level bezny hrac nahra po preskumani priblizne tretiny lokacii a na preskumanie zvysku klesne motivacia.
Zbrane sa nedaju modifikovat, a hra je banalne jednoducha - penazi je takmer neobmedzene mnozstvo > nekonecne stimpackov > pri pauze doliecenie neobmedzeneho poctu zivotov bez postihu.
Hra po case posobi banalne, vyvoj postavy tiez utrpel kedze strop atributov je nastaveny na 10 bodov a poziadavky spickovych perkov vyzaduje iba 6-7 bodov.
V skratke v starych falloutoch sa clovek mohol vyhrat, vyblaznit. Obrovske moznosti boli kombinovane s narocnymi subojmi. Tu F3 vyrazne straca.
EDIT: Este by som dodal ze na ten bordel co teraz vychadza je aj F3 nadpriemerna hra ... ale stale podpriemerny fallout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
To s tym obmedzenim levelu na 20 sa da obist,to iste aj s perkami _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 8:30 pm Předmět: .... |
|
|
Hrajete nekdo Age of empires 2,nechcete si to se mnou zahrat po netu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|