|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pitro

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:41 pm Předmět: |
|
|
Petey viem o tych modoch ale hra na ne nebola stavana.
Ak si posunies level cap stane sa hra este banalnejsou obtiaznost uz nie je ziadna.
Z F3 ma dobre predaje ale legenda z neho nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
Momentálně každej den vydržim do 2 hodin do rána u Far Cry 2, i přes určitou stereotypnost se dost bavím, rozlehlost prostředí je úžasná a žádný loadování nějakých levelů - super!
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
tak som spravil 80tku konecne
ide sa raidovat
koncim,musim ist zas hrat
(-urivok z denniku hraca wow-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
jari: Mě ti ten Far Cry vůbec nebavil .... _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | tak som spravil 80tku konecne
ide sa raidovat
koncim,musim ist zas hrat
(-urivok z denniku hraca wow-) |
Gz duro :) ja mam teprv 73 DK
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | jari: Mě ti ten Far Cry vůbec nebavil .... |
přiznám se, že mě ze začátku taky moc, ne. Před chvilkou jsem to dohrál do konce a jsem spokejenej....
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Wygh napsal: | | jari: Mě ti ten Far Cry vůbec nebavil .... |
přiznám se, že mě ze začátku taky moc, ne. Před chvilkou jsem to dohrál do konce a jsem spokejenej.... |
mě to zase ze začátku hodně bavilo a ted už se to začíná opakovat a přestává to bavit... _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | jari napsal: | | Wygh napsal: | | jari: Mě ti ten Far Cry vůbec nebavil .... |
přiznám se, že mě ze začátku taky moc, ne. Před chvilkou jsem to dohrál do konce a jsem spokejenej.... |
mě to zase ze začátku hodně bavilo a ted už se to začíná opakovat a přestává to bavit... |
Já to hral a ze začátku mě to nebavilo, tak jsem to vzdal _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že všichni máme na mysli druhý díl....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
myslím, že je to jasné _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
Black Isle... co dodat _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Wotlk zatim velky zklamani. Lokace, insty uzasny .. obtiznost primitivni. Jeste v 70tkovym equipu jsme dali vetsinu HC a 10m naxx i sarthariona. Po mensim boostu na 80eq mam ted v bear forme unbuffed skoro 30k hp a ty HC jsou lehoucky, ani nerestujem a v podstate jedem cely vkuse pull za pullem. Dneska jdem zkusit Naxx 25m, jsem zvedavej.
o tom, ze naky magori dali do 3 dnu po vydani nejen 80lvl ale i vsechny 25m insty (byvaly Nihilum a Curse) snad radsi ani mluvit nebudu. Jak bude high-PVE content nebo PVP reseno dal netusim .. ale ze 14dni po vydani neni pomalu co delat je fakt smutny ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|