|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pit mleko? |
| ano |
|
86% |
[ 100 ] |
| ne |
|
13% |
[ 15 ] |
|
| Celkem hlasů : 115 |
|
| Autor |
Zpráva |
kabi

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Kvůli pár jebákům přestat pít mlíko ? kravina |
Proc kravina? Mliko a ostatni mlecny vyrobky mi pri cviceni nijak nechybi, zlepsuju se i bez nich. Oblicej bez jebaku je pro me dulezitejsi nez piti mlika, pro nekoho neni, to je kazdyho vec. _________________ [i:e7afe22054]Work Like A Slave - Eat Like A KING!![/i:e7afe22054]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
S tim acidofilním souhlasim, to je dobrý, s vločkama paráda
Ale normální už ne-e, osobně mi to nedělá dobře a co jsem i četl, tak to neni žádnej zázrak.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:36 pm Předmět: Mleko |
|
|
Pri spatnem zazivani je obcas dobre ve stravě nahradit obycejne mleko (3,4g bilkovin,) sójovym mlékem (3,8g bilkovin) nebo rýžovým (0,1g).
Jednu dobu jsem si michala i susene mleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
Mlíko, na rakev víko  Ne, vážně. Mléko trávím dobře, takže se mu rozhodně nevýhýbám, spíš by mě zajímalo, jestli odtučněné, polotučné, plnotučné, nebo nějaké úplně jiné. Na odtučněné jsem slyšel dost nadávat, že je to jen bílá voda. Otázka je, jestli to nejsou jen plky, nebo je to i něčím podložené. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 3:08 pm Předmět: Mleko |
|
|
| xCROWx napsal: | Mlíko, na rakev víko Ne, vážně. Mléko trávím dobře, takže se mu rozhodně nevýhýbám, spíš by mě zajímalo, jestli odtučněné, polotučné, plnotučné, nebo nějaké úplně jiné. Na odtučněné jsem slyšel dost nadávat, že je to jen bílá voda. Otázka je, jestli to nejsou jen plky, nebo je to i něčím podložené. |
Rozlišení mléka na odstředěná, polotučná a plnotučná se řídí právními předpisy. Odstředěné mléko může obsahovat maximálně 0,5% tuku. Je proto vhodné pro ty z nás, kteří bojují s vysokým obsahem cholesterolu v krvi. Nicméně daleko chutnější a plnější je mléko polotučné a plnotučné. Polotučné mléko má obsah tuku v rozmezí 1,5 - 2% a plnotučné mléko má alespoň 3,5% tuku.
Všechna tato mléka mají téměř stejné množství bílkovin a sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: čt listopad 27, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Menii napsal: | Hm, mléko , 5 let zpátky jsem ho ještě nesnášel, teď bez něj nemůžu žít, ale asi taky vyzkouším nějakou dobu bez mléka, páč mám taky debilní akné , za 2-3 týdny řeknu esli něco pozoruju |
Tak mě napadá - kdybych teda zkusil vynechat to mléko, musel bych vynechávat i tvaroh - nebo toho zas tolik společného nemají?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | ted jsem prave docetl jeden clanek a tam psali,ze je lepsi misto mleka podmasli obsahuje pry nektere dulezite latky skoro v dvojnasobnem mnozstvi nez obycejne mleko..a ze hydratuje je asi pravda..protoze po litru co vypiju skoro na ex nejdu vubec chcat |
nemáš odkaz na ten článek? Jinak mlíko používam jenom ráno na vločky a nebo teplý večer před spanim když chci rychle usnout
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
to akne co tu spominate nemusi byt zakonite z mlieka..
ja som maval akne ked som bol mladsi a pritom som mlieko nepil vobec..teraz pijem mlieka vela a vobec zaidne akne nemam.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 12:59 pm Předmět: |
|
|
ako kazdy vie mlieko ma dost vapniku ktory je dobry na kosti,tym ze sa vapnik dostava do kosti,moze to byt pricina taksich kosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Menii napsal: | | Menii napsal: | Hm, mléko , 5 let zpátky jsem ho ještě nesnášel, teď bez něj nemůžu žít, ale asi taky vyzkouším nějakou dobu bez mléka, páč mám taky debilní akné , za 2-3 týdny řeknu esli něco pozoruju |
Tak mě napadá - kdybych teda zkusil vynechat to mléko, musel bych vynechávat i tvaroh - nebo toho zas tolik společného nemají? | Co vy jste schopny kvuli par pupinkum udelat to neni mozny!!!
Jses normalni?? AKNE z MLEKA?? Kdo ti takovou kravinu nakukal??
Vysad ten Naposim a mleko a tvarohy radeji zdvojnasob a uvidis ze na tom budes líp. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|