|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Luster napsal: | | Black Dragon napsal: |
Pod pojmem raperska elita si predstavuju Indy&Wich, PSH, Defuckto, Nase vec ..apod. s nema by to mohlo byt jeste lepsi.. |
bejvavalo ... |
Ty wole .. mi nerikej, ze uz su tak starej |
rekl bych, ze ja sem starsi..je mi 23, ale hip hop posloucham fakt uz asi 8-10let, takze bych rekl, ze se docela i orientuju..jestli bych mel ted vybrat 2 top skupiny v CR tak to budou prave Supercrooo a PSH
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Black Dragon napsal: | | Luster napsal: | | Black Dragon napsal: |
Pod pojmem raperska elita si predstavuju Indy&Wich, PSH, Defuckto, Nase vec ..apod. s nema by to mohlo byt jeste lepsi.. |
bejvavalo ... |
rekl bych, ze ja sem starsi..je mi 23, ale hip hop posloucham fakt uz asi 8-10let, takze bych rekl, ze se docela i orientuju..jestli bych mel ted vybrat 2 top skupiny v CR tak to budou prave Supercrooo a PSH |
Jeste si zapomnel na Marpa, kterej zakopal svoji starou 6 metru hluboko
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Luster napsal: | | Black Dragon napsal: | | Luster napsal: | | Black Dragon napsal: |
bejvavalo ... |
rekl bych, ze ja sem starsi..je mi 23, ale hip hop posloucham fakt uz asi 8-10let, takze bych rekl, ze se docela i orientuju..jestli bych mel ted vybrat 2 top skupiny v CR tak to budou prave Supercrooo a PSH |
Jeste si zapomnel na Marpa, kterej zakopal svoji starou 6 metru hluboko |
ten by spis mel zakopak majk a venovat se jenom thaiboxu
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
No Man's Land (2001) - 9,5/10 nejlepsi film, ktery jsem tenhle mesic videl, vyhral i oskara za nejlepsi cizojazycny film, komedie, drama, valka bosna vs. srbsko a super scenar a Branko Djuric "ciki" nema chybu.:-)
Hoodwinked! (2005) "Karcoolka" - 7,5/10 animak, zprvu trochu nudny, ale pak perfektne propletene a rafinovane pribehy.:-)
Meet the Fockers (2004) - 7/10 komedie, pokracovani Meet the Parents (fotr je lotr)
The Ringer (2005) - 6,5/10 komedie - Johnny Knoxville hraje postizeneho, aby mohl vyhra paraolympiadu, hodne vtipnych scenek.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Boze jeste Marpo
Ste se posrali???
Me je 21 .. hopec sem zacal poslouchat snad jeste na zakladce...pamatuju si, kdyz sem byl s kamosem na koncertu PSH a natvrdo sme glgali skopky,i kdyz sme nemeli obcanky :))
Za rapery povazuju Oriona, Headdyho, Indyho a Kata... co se skupin tyce, jak sem psal - Nase vec, Defuckto, PSH, pripadne Prago Union ... klidne at uz treba neexistujou a sou rozpadli, ale proste tohle je pro me hip hop ... nesnasim Supercrooo, nesnasim Kontrafakt a podobny trotly... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:43 am Předmět: |
|
|
Death Rallye
Remake klasiky - Death Race 2000 .. v novem kabate a lehce poupraveny...nicmene vynikajici neskutecne rychle utikajici "akcni" film s Jasonem Stathamem v hlavni roli ...
naprosto uzasne "B"ecko, ktere si nehraje na velkofilm ... proste jenom akce,akce a zase akce...par vtipnych hlasek a nechutny happyend na konci...
Videl sem to v kino a stalo to za to ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 7:39 am Předmět: |
|
|
mne sa sceskych albumov najviac paci wladimir518 gorila vs architek a orion teritoirum 2 _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 9:58 am Předmět: |
|
|
KUNG FU PANDA - (8/10) rozpravka jak blazen,pekny pribeh,pekne spracovanie, treba vidiet
ZLOCINEC\FALON - (8/10) velmi realne spracovany film z vezenskeho prostredia so vsetkym co pobit vo vezeni obnasa,treba vidiet
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nemá někdo na doporučení nějakej fight-sportovní film ala karate kid, never back down, rocky =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Menii napsal: | | Nemá někdo na doporučení nějakej fight-sportovní film ala karate kid, never back down, rocky =) |
Undisputed 2, Tyson..... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|